Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" turpina sēriju arī Monreālā

Andrejs Siliņš

"Flyers" turpina sēriju arī Monreālā
Andrejs Mesārošs
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu septīto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcīnīja Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 apspēlēja Monreālas "Canadiens".

"Lidotāji" atklāja rezultātu pirmās trešdaļas beigās, kad Talbots guva savus devītos vārtos sezonā. Otrās trešdaļas sākumā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet otrā trešdaļas pusē veiksmīgāki bija mājinieki. Kols 16 sekundes pirms trešdaļas beigu sirēnas 12. reizi sezonā pārspēja pretinieku vārtsargus, panākot 3:3. Uzvaras vārtu gods šoreiz tika slovāku aizsargam Andrejam Mesārošam, kurš pēc Jāgra un Karla piespēlēm panāca 4:3 "Flyers" labā.

Filadelfija izcīnījusi uzvaras deviņās no pēdējām desmit spēlēm un ar 43 punktiem šobrīd atrodas pirmajā vietā Austrumu konferencē, par diviem punktiem esot priekšā Bostonas "Bruins". Decembrī "Flyers" zaudējuma rūgtumu vēl nav jutusi, bet tieši Bostona mēģinās to "lidotājiem" sagādāt jau nākamajā mačā, kas notiks naktī uz svētdienu.

Aizsūtījusi Artūru Kuldu uz fārmklubu, pēc uzvaras pār Rietumu līderi Monesotu iepriekšējā mačā zaudējumu pagājušajā naktī piedzīvoja Vinipegas "Jets", kas ar 0:1 mājās atzina galvaspilsētas "Capitals" pārākumu. Vašingtoniešiem vienīgos vārtus guva krievu superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins nepilnu pusotru minūti līdz beigām. Ovečkinam tie bija desmitie vārti šosezon.

Vienīgais mačs, kurā uzvarētājas noskaidrošanai nepietika ar 60 pamatlaika minūtēm, norisinājās saulainajā Tampabejā. Vietējā "Lightning" pēc divām trešdaļām atradās vadībā ar divu vārtu pārsvaru (4:2), taču Burks pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē un Jokinens 17. minūtē panāca izlīdzinājumu (4:4). Tomēr izlaista uzvara pamatlaikā deva papildu motivāciju Tampai pabeigt visu jau uzreiz pagarinājumā - Stamkoss pusminūti pēc papildlaika sākuma iemeta 19. vārtus sezonā, panākot mājiniecei uzvaru ar 5:4.

1 2 40 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2011-12-16 09:16, pirms 12 gadiem
Izskatās,ka NHL spēka hokeju drīz aizliegs, jo smadzeņu satricinājumi pārāk bieži. Šonak Prongers...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-16 09:19, pirms 12 gadiem
Prongers ārā uz ļoooti ilgu laiku, cik es lasīju...

Hols atgriezies ierindā ar diviem vārtiem un arī pārējiem no kidlaina pa punktam.

Stamkosam jau 19+16 šosezon.

     [+] [-]

, 2011-12-16 09:25, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Izskatās,ka NHL spēka hokeju drīz aizliegs, jo smadzeņu satricinājumi pārāk bieži. Šonak Prongers...
Nekas biežāks nav, vienkārši šogad tas skar daudzus līderus tāpēc vairāk iet runa un celts gaismā. Kā arī pēc visiem letāliem gadījumiem ārsti nedod atļauju atgriezties un pievērš lielāku uzmanību smadzeņu trīcēm.
NHL Concussion Report 11/9/11 « The...

     [+] [-]

, 2011-12-16 09:31, pirms 12 gadiem
flyers grib stenliju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-16 10:21, pirms 12 gadiem
Nāk atpakaļ prongeram visi viņa netīrie spēka paņēmieni

     [+] [-]

, 2011-12-16 10:36, pirms 12 gadiem
imbecile rakstīja: Nāk atpakaļ prongeram visi viņa netīrie spēka paņēmieni
Nu bļ*,man patīk tāda spēle. Un Vitjazj tieši tādu stilu piekopj. Man patīk Vitjazj!!!!

     [+] [-]

, 2011-12-16 10:38, pirms 12 gadiem
Satricinājumu noteikti nav kļuvis vairāk ,bet mediķi un paši spēlētāji tam pievērš daudz lielāku uzmanību. Agrāk pēc neilga laika daudzi atsāka spēlēt nedomājot par savu veselību. Betšonakt kārtējie vārti Stamkosam,piespēle pēcilgāka laika Jāgram,bet Oileram diemžēl tik labi neiet kā sezonas sākumā.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-16 10:42, pirms 12 gadiem
Jā, Edmontona sāk reāli bremzēt pēdējā laikā.
Toties Sentluisa nebremzē, Elliota statistika vnk sirreāla...
Dienas varonis Ballards, kurš ar apbrīnojamu precizitāti trāpa CW lavuškā !!

     [+] [-]

, 2011-12-16 11:03, pirms 12 gadiem
Starp citu kas ar Bārtu? Cik ilgi viņš traumēts? Jo tagad būtu īstais brīdis atgriezties NHL...

  -1 [+] [-]

, 2011-12-16 11:04, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Jā, Edmontona sāk reāli bremzēt pēdējā laikā.
Toties Sentluisa nebremzē, Elliota statistika vnk sirreāla...
Dienas varonis Ballards, kurš ar apbrīnojamu precizitāti trāpa CW lavuškā !!
Ballardam tiešām precīzs metiens, katru dienu tā netrāpīsi.

     [+] [-]

, 2011-12-16 11:40, pirms 12 gadiem
Jau izlasīju vienu komentāru, ka līgu vajadzētu pārdēvēt par NCL - National Concussion League. Bet tiešām - Prongers, Krosbijs, brāļi Mihaleki, Letangs, Skiners, Žirū (noteikti vēl kādu aizmirsu) - visiem ir satricinājumi un visi ir vairāk vai mazāk savu komandu līderi. Un 3 no viņiem satricinājumu dabūja saskrienoties ar savas komandas spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2011-12-16 11:55, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jau izlasīju vienu komentāru, ka līgu vajadzētu pārdēvēt par NCL - National Concussion League. Bet tiešām - Prongers, Krosbijs, brāļi Mihaleki, Letangs, Skiners, Žirū (noteikti vēl kādu aizmirsu) - visiem ir satricinājumi un visi ir vairāk vai mazāk savu komandu līderi. Un 3 no viņiem satricinājumu dabūja saskrienoties ar savas komandas spēlētājiem.
kā jau iepriekš rakstīju, vajag ekipējumu padarīt mīkstāku, lai trieciens nav tik liels, vai kā flyer minēja, palielināt laukumu, lai ātrumu nedaudz samazinātu. tā jau hoķis tagad aizraujošs, ātrs un lielākoties interesants, bet, ja vidēji katru spēļu vakaru kāds tiek kontuzēts, tad ar elastīgākiem bortiem un klusajām istabām vien nepietiks.

     [+] [-]

, 2011-12-16 12:00, pirms 12 gadiem
neputns rakstīja: kā jau iepriekš rakstīju, vajag ekipējumu padarīt mīkstāku, lai trieciens nav tik liels, vai kā flyer minēja, palielināt laukumu, lai ātrumu nedaudz samazinātu. tā jau hoķis tagad aizraujošs, ātrs un lielākoties interesants, bet, ja vidēji katru spēļu vakaru kāds tiek kontuzēts, tad ar elastīgākiem bortiem un klusajām istabām vien nepietiks.
Jā, es arī lasīju vienu komentāru par mīkstāku ekipējumu. Tas tiešām varētu būt līdzeklis. Nu ļoti negribētos, lai palielina laukumu.

     [+] [-]

, 2011-12-16 12:10, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jā, es arī lasīju vienu komentāru par mīkstāku ekipējumu. Tas tiešām varētu būt līdzeklis. Nu ļoti negribētos, lai palielina laukumu.
laukuma palielināšana redzami mainītu spēli, bet vienīgais, ko tāda mīskatāka ekipējuma ieviešana mainītu - spēlētājiem samazinātos risks iedzīvoties nopietnās traumās. varbūt, kāds man varētu oponēt un pastāstīt negatīvās puses mīkstāka ekipējuma ieviešanai, jo es tādas vnk nespēju saskatīt.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-16 12:18, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jā, es arī lasīju vienu komentāru par mīkstāku ekipējumu. Tas tiešām varētu būt līdzeklis. Nu ļoti negribētos, lai palielina laukumu.
Kāds mīkstais ekipējums? labāk paskaties kā ĪSTI VĪRI spēlē Vitjaz komandā. Nebaidās no traumām, spēlē agresīvu hokeji, aizstāv savus jaunākos komandas biedrus un iet kauties,ja kāds izaicina!!!

     [+] [-]

, 2011-12-16 12:28, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Un 3 no viņiem satricinājumu dabūja saskrienoties ar savas komandas spēlētājiem.
Nav ko skriet virsū saviem spēlētājiem ta nebūs satricinājumi...

     [+] [-]

, 2011-12-16 12:38, pirms 12 gadiem
Ja par spēlēm runājam, tad BSB ir vienkārši "zvērēni"! Un tas nevar nepiecēt! Nedomāju, ka viņus tagad dikti arī tā kārtējā Prongera trauma apstādinās! Izskatās, ka "lidoņi" jau tīri labi arī bez Krisa ir "aklimatizējušies"! Vienīgais ko Flyers nevaradzētu darīt - nevajadzētu izcīnīt Prezidenta kausu.... pēc tam reti kad tā komanda izcīna arī SC!

     [+] [-]

, 2011-12-16 13:28, pirms 12 gadiem
neputns rakstīja: laukuma palielināšana redzami mainītu spēli, bet vienīgais, ko tāda mīskatāka ekipējuma ieviešana mainītu - spēlētājiem samazinātos risks iedzīvoties nopietnās traumās. varbūt, kāds man varētu oponēt un pastāstīt negatīvās puses mīkstāka ekipējuma ieviešanai, jo es tādas vnk nespēju saskatīt.
Nespēj saskatīt, jo tādu vienkārši nelieto. Kad sāktu lietot, tad arī uzpeldētu tie mīnusi.

     [+] [-]

, 2011-12-16 13:30, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Ja par spēlēm runājam, tad BSB ir vienkārši "zvērēni"! Un tas nevar nepiecēt! Nedomāju, ka viņus tagad dikti arī tā kārtējā Prongera trauma apstādinās! Izskatās, ka "lidoņi" jau tīri labi arī bez Krisa ir "aklimatizējušies"! Vienīgais ko Flyers nevaradzētu darīt - nevajadzētu izcīnīt Prezidenta kausu.... pēc tam reti kad tā komanda izcīna arī SC!
Back Street Boys

Flyers menedžments pēdējos gados izceļās. Tā vai savādāk, viņi ir topā.

     [+] [-]

, 2011-12-16 13:36, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Nespēj saskatīt, jo tādu vienkārši nelieto. Kad sāktu lietot, tad arī uzpeldētu tie mīnusi.
būtu kaut vai tajā pašā development campā izmēģinājuši, bet nu nav dzirdēts, ka kas tāds vispār pat tiktu apsvērts. bet tagad šums liels sacelts, gan jau sāks kko domāt.

     [+] [-]

, 2011-12-16 13:37, pirms 12 gadiem
Žēl par Prongeru, bet lidotāji turpina uzvarēt.
Datsjukam atkal kārtēji punkti, iekļuvis jau TOP 10 un kā trešais pēc piespēlēm. Žēl vienigi, ka Detroita zaudēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:01, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Back Street Boys
Vērī fannī!

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:08, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: Es gan domāju tā- no Pronger, no party.
Krisam kā neformālajam līderim un šosezon arī kapteinim ir tik liela ietekme uz komandu, ka pavisam drīz Lidotāji sāks nopietni buksēt.
Līdz šim bez Prongera Filijai nav diez ko labi veicies. Šīs nakts uzvara vairāk tika gūta uz emocījām- sak, mēs arī bez līdera kaut ko spējam.
reguļarkā, domāju, Flyers turēsies konferences augšgalā arī bez Prongera. Top 4 aizsargi (Timonens, Karls, Koburns, Mezaroš) viņiem ir elites līmenis, arī viens no Bārtuļa konkurentiem M.A. Burdons nekrīt ārā no sastāva - fizisks aizsargs ar tīri labu piespēli.
Prongers pilnīgi noteikti pietrūks plejofos. Vēsture ir nepielūdzama - pagājušogad bez Krisa izstāšanās otrajā kārtā, 2010.gadā ar Prongeru SC fināls.

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:29, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Ja par spēlēm runājam, tad BSB ir vienkārši "zvērēni"! Un tas nevar nepiecēt! Nedomāju, ka viņus tagad dikti arī tā kārtējā Prongera trauma apstādinās! Izskatās, ka "lidoņi" jau tīri labi arī bez Krisa ir "aklimatizējušies"! Vienīgais ko Flyers nevaradzētu darīt - nevajadzētu izcīnīt Prezidenta kausu.... pēc tam reti kad tā komanda izcīna arī SC!
Es jau baigi sen gribēju jautāt - kāpēc šeit ik pa laikam flyerus sauc par BSB? Ko tas nozīmē?

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:39, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Es jau baigi sen gribēju jautāt - kāpēc šeit ik pa laikam flyerus sauc par BSB? Ko tas nozīmē?
Broad Street Bullies.
Lai saprastu, ko tas nozīmē, nedaudz ir jāzina komandas tapšanas vēsture.

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:43, pirms 12 gadiem
Flyers star Claude Giroux is out indefinitely with a concussion.

Nu ko Filijai sāk neveikties

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:46, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Broad Street Bullies.
Lai saprastu, ko tas nozīmē, nedaudz ir jāzina komandas tapšanas vēsture.
Paldies! Šis bija kaut kur dzirdēts, nezinu gan tapšanas vēsturi, bet reiz kaut kur dzirdēju šo terminu pieminam.

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:50, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Es jau baigi sen gribēju jautāt - kāpēc šeit ik pa laikam flyerus sauc par BSB? Ko tas nozīmē?
Broad Street Bullies! Lēflēronkulis gan jau mani palabos, bet, cik zinu, stāsts sākās vēl 70. gados, kad arī Flyers spēlēja aktīvu un agresīvu hokeju (kad vispār viņi to nav spēlējuši? ) nežēlojot ne savi ne pretinieku un bieži vien "nodauzija" pretinieku, līdz ar to arī žurnālisti viņus tā iesauca! Kapēc "Broad Street"? Tapēc, ka viņu "kantoris" cik atceros atrodas uz Broad Street!

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:54, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Broad Street Bullies.
Lai saprastu, ko tas nozīmē, nedaudz ir jāzina komandas tapšanas vēsture.
Starp citu! Es nemaz nezināju, ka 2010.gadā ir iznākusi tāda paša nosaukuma dok. filma "Broad street bullies" tieši par šo 70. gadu Filliju ēru.... fuj man!

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:54, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Broad Street Bullies! Lēflēronkulis gan jau mani palabos, bet, cik zinu, stāsts sākās vēl 70. gados, kad arī Flyers spēlēja aktīvu un agresīvu hokeju (kad vispār viņi to nav spēlējuši? ) nežēlojot ne savi ne pretinieku un bieži vien "nodauzija" pretinieku, līdz ar to arī žurnālisti viņus tā iesauca! Kapēc "Broad Street"? Tapēc, ka viņu "kantoris" cik atceros atrodas uz Broad Street!
Tieši tā alonkul !Vecais Spektrums.
70-gadu sākumā, kad tur sāka spēlēt Bobby Clarke un draugi...

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:55, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Broad Street Bullies! Lēflēronkulis gan jau mani palabos, bet, cik zinu, stāsts sākās vēl 70. gados, kad arī Flyers spēlēja aktīvu un agresīvu hokeju (kad vispār viņi to nav spēlējuši? ) nežēlojot ne savi ne pretinieku un bieži vien "nodauzija" pretinieku, līdz ar to arī žurnālisti viņus tā iesauca! Kapēc "Broad Street"? Tapēc, ka viņu "kantoris" cik atceros atrodas uz Broad Street!
Paldies arī Tev!
Nu jā, Broad Street droši vien, ka ir iela. Par Bullies arī viss ir skaidrs. Tagad man liekas, ka es to dzirdēju tad, kad Filija spēlēja finālā 2010. gadā. Tur daudz runāja par viņiem un, manuprāt, vienā no tām "History will be made" reklāmām, pieminēja arī "Broad Street Bullies"

     [+] [-]

, 2011-12-16 15:56, pirms 12 gadiem
Paldies, onkuļi

     [+] [-]

, 2011-12-16 16:02, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Paldies, onkuļi
Ņem pa labu meit!
1 2 40 komentāri