Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim trešā rezultatīvā spēle pēc kārtas, Hārtlijam dramatiska uzvara

Rolands Eliņš

Indrašim trešā rezultatīvā spēle pēc kārtas, Hārtlijam dramatiska uzvara
Miks Indrašis. Foto: Dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Maskavas „Dynamo” ar 4:2 apspēlēja „Sibir”, un šajā uzvarā ar rezultatīvu piespēli Maskavas komandai palīdzēja Miks Indrašis.

Miks Indrašis šodien nospēlēja 18:06 minūtes, kurās izdarīja divus metienus pa vārtiem un tika pie rezultatīvas piespēles komandas uzvaras vārtu guvumā. Indrašim pēc trīs nedēļu izlaišanas šī bija trešā rezultatīvā spēle pēc kārtas – viņš ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās arī mačos pret „Neftekhimik” un aizvakar pret „Barys”. Šosezon Indraša rēķinā 21 spēlē desmit gūti punkti (4+6).

Maskavas komandai šodien jau pirmajā periodā izdevās izvirzīties vadībā ar 2:0, bet trešā perioda sākumā pēc Indraša piespēles tika Andrē Petešons panāca arī 3:0. „Sibir” gan prata radīt intrigu par uzvarētāju, pietuvojoties līdz 2:3, taču pašās beigās Danils Tarasovs guva savus otros vārtus spēlē, nokārtojot „Dynamo” uzvaru ar 4:2.

Maskavas „Dynamo” ar 35 punktiem pacēlusies uz trešo vietu Rietumu konferencē, bet uzvaru šodien guva arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas „Spartak”, kas atpaliek tikai par vienu punktu.

„Spartak” viesos ar 4:1 apspēlēja „Neftekhimik”, un arī šo maču izlaida Mārtiņš Karsums, kurš aizvakar nespēlēja arī pret Rīgas „Dinamo”. Laukumā toties devās Kaspars Daugaviņš, kurš nospēlēja 17:20 minūtes un izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu.

Boba Hārtlija vadītā „Avangard” tikmēr dramatiski tika pie uzvaras pār Minskas „Dinamo” (2:1). Trešā perioda vidū „Avangard” nokļuva iedzinējos, bet šveicieša Andrigeto vārti 12 sekundes pirms pamatlaika beigām tomēr ļāva panākt neizšķirtu, kam sekoja uzvara bullīšos. Omskai pēc nelielās zaudējumu sērijas oktobra beigās tagad ir četras uzvaras iepriekšējās piecās spēlēs un otrā vietu Austrumu konferencē.

KHL spēles 16. novembrī

KomandasRez.
Dynamo M – Sibir4:2
Lokomotiv-Salavat Yulaev5:1
Neftekhimik-Spartak1:4
Dinamo Min – Avangard1:2 P

Izmantotie resursi:
khl.ru