Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Trīs dienas pirms spēles Rīgā Magņitka paliek bez sešiem spēlētājiem

Rolands Eliņš

Trīs dienas pirms spēles Rīgā Magņitka paliek bez sešiem spēlētājiem
Foto: Metallurg.ru

KHL klubs Magņitogorskas „Metallurg” savā mājaslapā ziņo, ka no sastāva izkrituši seši pamatsastāva spēlētāji. Kā iemesls tiek norādīta vienkārši „slimība”.

Rīgas „Dinamo” komandai rītvakar paredzēta Kontinentālās hokeja līgas spēle pret „Viyaz”, bet 19. oktobrī plānota spēle savā laukumā pret Magņitogorskas „Metalllurg”, kas būs pēdējā spēle Rīgā pirms ilga izbraukuma Krievijā. „Metallurg” ir viena no spēcīgākajām Austrumu konferences komandām (komanda aizvada piecu uzvaru sēriju un ieņem ceturto vietu konferencē), taču sagaidāms, ka Rīgā neieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā.

„Metallurg” šovakar paredzēts mačs pret „Neftekhimik”, kas kluba mājaslapā pieteikts kā iespēja jaunajiem hokejistiem un iespēja līdzjutējiem attaisnot sevi kā „sesto spēlētāju”. Tas saistīts ar vairāku ierasto lielās komandas hokejistu nepiedalīšanos mačā, kas gan konkrētāk nav paskaidrots, ļaujot katram pašam izdarīt savus minējumus par to, kādēļ šajā rudenī pēkšņi komandai nevar palīdzēt vairāki hokejisti.

„Papildus Nikolajam Prohorkinam, Juho Lammiko un Bogdanam Potehinam tagad uz laiku komandai palīdzēt nevarēs arī Juho Olkinuora, Ņikita Rožkovs un Jegors Korobkins,” vēstīts Magņitogorskas kluba paziņojumā.

Olkinoura šosezon ir „Metallurg” pamatvārtsargs un desmit mačos atvairījis 94.3% pretinieku metienu, ielaižot tikai 1.74 vārtus vidēji spēlē. Pārējie ir laukuma spēlētāji, un no viņiem rezultatīvākais bijis Prohorkins ar astoņiem punktiem, kamēr soms Lammiko savācis septiņus punktus. Pārējie guvuši mazāk punktus, taču arī bijuši stabili komandas spēlētāji, ar nelielu izņēmumu 20 gadus vecā uzbrucēja Rožkova ziņā, kurš piedalījies septiņās KHL spēlēs šosezon, punktus negūstot.

Magņitkas kluba mājaslapā par to, kādēļ šie hokejisti uz laiku nevarēs palīdzēt komandai, norādīts tikai tas, ka viņi ir apslimuši.

„Metallurg” toties gaida citu pastiprinājumu sastāvā. Tiek ziņots, ka šovakar laukumā varētu atgriezties pieredzējušais Sergejs Mozjakins, kurš izlaida mēnesi muguras traumas dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.metallurg.ru/press/club...

     [+] [-]

, 2020-10-16 17:00, pirms 3 gadiem
Tāda ''veiksme''
Drīz uz šīm lietām likmes varēs likt

     [+] [-]

, 2020-10-17 04:05, pirms 3 gadiem
Zinot Krievus - covids! Redzēs kas būs pirms un pēc spēles...