Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops pirms gaidāmās spēles pret "Everton": "Tas būs jauns izaicinājums"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Klops pirms gaidāmās spēles pret "Everton": "Tas būs jauns izaicinājums"
Jurgens Klops. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops intervijā "BBC" atbildēja uz jautājumiem par nākamo pretinieci Premjerlīgā – "Everton". Viņš slavēja tās treneri Karlo Ančeloti un rezultatīvāko spēlētāju Dominiku Kalvertu-Lūinu.

Karlo Ančeloti aizvadītā gada decembrī tika iecelts par Liverpūles "Everton" galveno treneri. Līgums tika parakstīts uz četrarpus gadiem. Pēc aizvadītām četrām Premjerlīgas spēlēm "Everton" ar četrām uzvarām atrodas Anglijas augstākās futbola līgas galvgalī.

"Nekad neesmu slēpis to, ko es domāju par Ančeloti," teica "Liverpool" treneris Klops. "Es viņu ļoti respektēju, viņš ir lielisks cilvēks. Kad uzzināju, ka viņš kļūs par "Everton" galveno treneri, nopūtos un nodomāju – mani sagaida kārtējais izaicinājums."

""Everton" vasarā paveikusi lielisku darbu. Ančeloti ieguvis spēlētājus, kuri "Everton" bija nepieciešami, lai progresētu. Viņi šobrīd demonstrē ļoti labu futbolu un, pieturoties pie Ančeloti norādēm, viņi ir kļuvuši par spēcīgu komandu," sestdienas pretiniekus Premjerlīgas ietvaros slavēja Klops.

Vācietis arī komentēja Dominika Kalverta-Lūina šī brīža sniegumu: "Jau iepriekš paredzēju, ka tuvāko gadu laikā viņš spers nākamos soļus. Viņam ir visas īpašības, kas vajadzīgas augstākā līmeņa uzbrucējam – ātrums, mobilitāte, tehnika, labs sitiens ar abām kājām, kā arī ar galvu. Papildus viņiem flangos ir Rišarlisons un Hamess Rodrigess. Sestdienas spēle būs patiešām interesanta."

60 gadus vecais Ančeloti kā galvenais treneris strādājis ar "Reggiana", "Parma", "Juventus", "Milan" un "Napoli" komandām savā dzimtajā Itālijā, bet ārzemēs bijis galvenais treneris Londonas "Chelsea", "Paris Saint Germain", Madrides "Real" un Minhenes "Bayern" klubiem. Ančeloti trīsreiz karjerā triumfējis UEFA Čempionu līgā - divreiz ar "Milan" un reizi ar Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-10-16 10:56, pirms 3 gadiem
Kas ar Alisonu?
...no kovida visi tikuši vaļā?

     [+] [-]

, 2020-10-16 23:47, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Kas ar Alisonu?
...no kovida visi tikuši vaļā?
..it kā jau laiks pagājis, vajadzētu būt ierindā.

     [+] [-]

, 2020-10-17 13:35, pirms 3 gadiem
agrizzz rakstīja: ..it kā jau laiks pagājis, vajadzētu būt ierindā.
jā, Manē un Tjagū ir atpakaļ...Alisons traumēto listē...