Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Mahomess nespēj izglābt "Chiefs", Rodžerss un Krosbijs gan nodrošina "Packers" panākumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Mahomess nespēj izglābt "Chiefs", Rodžerss un Krosbijs gan nodrošina "Packers" panākumu
Foto: AFP/Scanpix

Savu pirmo zaudējumu šajā Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonā piedzīvoja Kanzassitijas "Chiefs", kuri ar 40:43 atzina Jaunanglijas "Patriots" pārākumu, bet Ārons Rodžerss mača pašā izskaņā paveica kārtējo mazo brīnumu, garantējot savai Grīnbejas "Packers" vienībai panākumu pār Sanfrancisko "49ers".

Spēļu kārta sākās ar divu NFC Austrumu divīzijas komandu dueli, proti, Filadelfijas "Eagles" tikās ar Ņujorkas "Giants". Lai arī tika gaidīts, ka abas komandas sarīkos aizraujošu dueli, ņujorkieši bija diezgan bezpalīdzīgi, bet Īlajs Menings, kuram uzbrukuma līnija palīdzēja vien retos gadījumos, spēlēja tik vāji, ka pēc šī mača aizvien skaļāk tika izteikta doma, ka viņa laiks "Giants" rindās ir beidzies. Spēles beigu rezultāts – 34:13. Kārsons Ventzs šajā spēlē atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Svētdienas mači gan bija notikumu pārbagāti. Jāsāk ar to, ka Klīvlendas "Browns", kuri līdz šim sezonā spēlēja pārliecinoši labi un teju katrā mačā bija spējīgi līdz pat pēdējām sekundēm cīnīties par panākumu, šoreiz bija bezspēcīgi Filipa Riversa un Losandželosas "Chargers" priekšā. Veterāns, demonstrējot lielisku spēles vadīšanas spēju, panāca uzvaru ar 38:14.

Interesanta spēkošanās tika novērota starp NFC Rietumu divīzijas divām komandām, kurām pirms sezonas prognozēja daudz labākas pozīcijas, jo nu abas ir divīzijas vājākās vienības, proti, Tampabejas "Buccaneers" un Atlantas "Falcons". Lai arī Atlantas vienība mača sākumā izvirzījās diezgan pārliecinošā vadībā, ceturtās ceturtdaļas vidū rezultāts bija vairs tikai 24:22 viņu labā. Atlikušajā laikā Tevins Kolmens guva piezemējumu "Falcons" labā, taču Peitons Bārbers atbildēja ar to pašu, tāpēc vien pēc Meta Braienta precīzā brīvsitiena, kas gan bija vairāk kā minūti pirms finālsvilpes, Atlantas vienība ieguva izšķirošo pārsvaru.

Savukārt AFC Ziemeļu divīzijā tikās Pitsburgas "Steelers" un Sinsinati "Bengals". Arī šajā mačā netrūka drāmas, jo "Bengals" pussargs Džo Miksons vien 78 sekundes pirms spēles beigām izvirzīja vadībā savu komandu, ar 21:20, taču Bens Rotlisbergers un Antonio Brauns vēl nebija teikuši savu vārdu, kas beigās nozīmēja piezemējumu desmit sekundes pirms mača beigām un divu punktu realizāciju – 28:21 uzvara Pitsburgai.

Maiami "Dolphins" parūpējās par mazu sensāciju, spēlējot bez pamatsastāva saspēles vadītāja Raiena Tanehila viņi pagarinājumā pārspēja draudīgo Čikāgas "Bears" komandu – 31:28.

Runājot par abām komandām, kas šo spēļu kārtu iesāka bez zaudējumiem, jāatzīmē, ka nu ar perfektu bilanci ir tikai viena vienība, Losandželosas "Rams", kuri ar 23:20 pārspēja Denveras "Broncos". Todam Gērlijam šajā spēlē divi piezemējumi. Savukārt Kanzassitijas "Chiefs", neskatoties uz Patrika Mahomesa četrām rezultatīvām piespēlēm, ar 40:43 atzina Jaunanglijas "Patriots" pārākumu.

Visbeidzot, Grīnbejas "Packers" spēļu kārtas pēdējā cīņā ar 33:30 pārspēja Sanfrancisko "49ers". Jāsaka, ka šajā spēlē Sanfrancisko komanda nespēja noturēt septiņu punktu pārsvaru ar kuru tā sāka maču noslēdzošās divas minūtes. Šajā laikā Devante Adamss saņēma rezultatīvu piespēli no Ārona Rodžersa, bet iepriekšējās nedēļas neveiksminieks Meisons Krosbijs realizēja gan papildpunkta, gan brīvsitienu.

NFL regulārā sezona, 6. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EaglesGiants34:13
CardianlsVikings17:27
ChargersBrowns38:14
BuccaneersFalcons29:34
SteelersBengals28:21
SeahawksRaiders27:3
BearsDolphins28:31
ColtsJets34:42
PanthersRedskins17:23
BillsTexans13:20
RamsBroncos23:20
JaguarsCowboys7:40
RavensTitans21:0
ChiefsPatriots40:43
49ersPackers30:33

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-10-16 17:55, pirms 5 gadiem
Rodžersam arī minūte ir ilgs laiks.

     [+] [-]

, 2018-10-16 18:35, pirms 5 gadiem
Promo rakstīja: Rodžersam arī minūte ir ilgs laiks.
Rodžeram arī sekundes ir ilgs laiks, paspēs kaut ko izspēlēt!!!
Aizraujoša spēle, kuru pats skatījos bija delfīni pret čikāgu! Cerēju, ka delfīni vinnēs, lai NFC north interesantāk! Pēc spēles gaitas no sākuma likās, ka delfīni zaudēs, bet beigās izvilka uzvaru!
Traka spēle bijusi kanzasitija pret patriotiem. Bija jau maza nojausma, ka chiefs piedzīvos pirmo ''zāģi'' šosezon! Braidijam ar pulveris vēl sauss..
Pārējās spēlēs pluss, mīnuss viss bija paredzams, bez pārsteigumiem. Vienīgi bills varēja paņem texans, tad mana prognoze būtu izrādijusies pareiza. Tālu no uzvaras bills nebija, bet....

     [+] [-]

, 2018-10-16 18:38, pirms 5 gadiem
Un vel es biju pārsteigts par dallasas dominanci spēlē pret jaguāriem. Nezinu, bet varbūt jaguāriem traumas, neesmu pētijis..