Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Leonīds Tambijevs zaudē darbu Sanktpēterburgas "Dynamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Leonīds Tambijevs zaudē darbu Sanktpēterburgas "Dynamo"
Leonīds Tambijevs. Foto: dynamo-spb.com

Latvijas treneris Leonīds Tambijevs zaudējis darbu pagājušās sezonas Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionvienībā, šodien vēsta Sanktpēterburgas "Dynamo".

Šajā sezonā Sanktpēterburgas klubs 13 spēlēs piedzīvojis piecus zaudējumus un turnīra tabulā patlaban ieņem piekto vietu, kas čempionvienībai nav tā labākā pozīcija.

Pēc pušu vienošanās kontrakts tagad izbeigts. Klubs pateicas Tambijevam par darbu un kopīgi izcīnītajiem tituliem un vēl panākumus turpmākajā karjerā.

Latvijas speciālista vietā stājas Krievijas hokeja pārstāvis Sergejs Oreškins, kurš divas sezonas bijis KHL kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris. Sanktpēterburgas "Dynamo" jaunā stūrmaņa asistenta postenī apstiprināts kanādietis Aivans Zanata.

Atgādinām, ka aizvadītās sezonas finālsērijā Tambijeva trenētais "Dynamo" pārspēja Sanktpēterburgas "SKA-Neva" (4-2) un izcīnīja VHL čempionu titulu, turklāt piedalījās ilgākajā spēlē Krievijas hokeja vēsturē. Pēc titula izcīnīšanas Latvijas hokeja speciālists Leonīds Tambijevs izpelnījās VHL labākā trenera balvu un parakstīja līgumu ar "Dynamo" arī uz jauno sezonu, līdz ar to turpināja strādāt par šī kluba galveno treneri. Asistentu amatos palika Andrejs Banada (Latvija) un Jegors Baškatovs (Krievija).

Izmantotie resursi:
dynamo-spb.com

  +3 [+] [-]

, 2018-10-16 17:09, pirms 6 gadiem
5.vieta no 29 komandām. 13 spēlēs 1 zaudējums pamatlaikā. Pēdējās 2 spēlēs izbraukumā uzvaras (tiesa ne pret stiprākām komandām un ne pamatlaikā). Vārti 33-19. Krievi maina trenerus kā vēlas. No 1.vietas atpalīcība 5 punkti un spēle rezervē. No 2.vietas atpaliek tikai 2 punktus. Krievi paši nezin ko vēlas.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 17:13, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: 5.vieta no 29 komandām. 13 spēlēs 1 zaudējums pamatlaikā. Pēdējās 2 spēlēs izbraukumā uzvaras (tiesa ne pret stiprākām komandām un ne pamatlaikā). Vārti 33-19. Krievi maina trenerus kā vēlas. No 1.vietas atpalīcība 5 punkti un spēle rezervē. No 2.vietas atpaliek tikai 2 punktus. Krievi paši nezin ko vēlas.
Kā nezin? Rakstu lasīji?

  -1 [+] [-]

, 2018-10-16 17:56, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Kā nezin? Rakstu lasīji?
Rakstu lasīju. Krievi paši nezin ko vēlas.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 19:46, pirms 6 gadiem
Ankipāna vietā?

     [+] [-]

, 2018-10-17 03:52, pirms 6 gadiem
FUN, neatbildi troļļiem un viņu līdzskrējējiem. Tāpat ar tiem šaurpierīšiem neko nesarunāsi. Nelīdzēs ne smalka ironija, ne rupjš cinisms - viņi vienkārši ir jāignorē.