Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" atstāj "Dodgers" sausā un izvirzās vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" atstāj "Dodgers" sausā un izvirzās vadībā
Foto: USA Today/Scanpix

Milvokī "Brewers", pateicoties lieliskai savu metēju spēlei, šīs nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas turnīra mačā, kas bija trešā Nacionālās līgas fināla cīņa, ar 4:0 pārspēja Losandželosas "Dodgers", izvirzoties vadībā arī visā sērijā (2-1).

Augstākajās beisbola līgās turpinās līgu fināli, kas ir pēdējais solis pirms Pasaules sērijas dalībnieku noskaidrošanas. Ja vakardien, pēc bostoniešu uzvaras (7:5), esošo čempionu Hjūstonas "Astros" un šīs regulārās sezonas labākās komandas Bostonas "Red Sox" cīņā tika fiksēts neizšķirts, tad Nacionālās līgas finālā, kurā tiekas Losandželosas "Dodgers", kas ir iepriekšējās sezonas finālisti un Milvokī "Brewers", šodien viena komanda ir izvirzījusies vadībā un tā ir "Brewers", kura sērijas trešajā spēlē svinēja uzvaru ar 4:0.

Protams, ka, ja komanda nav zaudējusi nevienu punktu, tad lielākās uzslavas ir pelnījuši metēji, kas šajā mačā pieļāva vien piecus atsitienus un kopīgiem spēkiem no spēles izslēdza 14 pretiniekus, ar ko bija gana, kamēr uzbrukumā, kā izrādījās, Raiens Brauns jau pirmajā iningā guva uzvaru nesošo punktu, taču kopumā, kā jau pie rezultāta 1:0, spēle bija gana spraiga.

Tikai mača otrajā pusē, pēc Vokers Bērlija kļūdas un Orlando Arcijas "Home run" sitiena, milvokī komanda atrāvās no "Dodgers" un spēja izcīnīt uzvaru.

Zaudētāju rindās Vokers Bērlijs aizvadīja viduvēju maču ar pieciem atsitieniem un četriem zaudētiem punktiem pie astoņiem straikautiem, bet Menijs Mačado bija labākais atsitējs, jo trijos izgājienos uzbrukumā viņš tika pie diviem atsitieniem un viena brīvgājena.

Šodien abas MLB izslēgšanas turnīra sērijas turpināsies, aizvadot trešo Amerikas līgas un ceturto Nacionālās līgas cīņu.

MLB izslēgšanas spēles, Līgu kārta

Komanda1.2.3.4.5.6.7.Sērija
Red Sox271
Astros751
Brewers6342
Dodgers5401

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/