Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Austrālijas antidopinga aģentūra lūdz par futbolistu kļuvušo Boltu sniegt analīzes

Andrejs Siliņš

Austrālijas antidopinga aģentūra lūdz par futbolistu kļuvušo Boltu sniegt analīzes
Juseins Bolts, Foto: Reuters / Scanpix

Austrālijas Antidopinga aģentūra nosūtījusi uzaicinājumu izcilajam jamaikiešu sprinterim Juseinam Boltam ierasties, lai veiktu dopinga pārbaudes, par ko sportists paudis izbrīnu.

32 gadus vecais Bolts, kuram pieder pasaules rekordi 100 un 200 metru sprinta distancēs, šovasar pievienojās Austrālijas klubam "Central Coast Mariners", lai mēģinātu kļūt par profesionālu futbolistu. Vēl gan tas nav oficiāli noticis, jo Bolts nav parakstījis līgumu par spēlēšanu komandā, lai arī pārbaudes spēlēs piedalījies.

"Esmu beidzis karjeru vieglatlētikā un cenšos kļūt par futbolistu. Skat, kas man atnācis," savā "Instagram" profilā līdzjutējus uzrunāja Bolts, ievietojot foto attēlu ar uzaicinājumu veikt aizliegto vielu pārbaudes testu. "Kā gan es varu dot analīzes. Es pat vēl nemaz neesmu profesionāls futbolists."

Bolts sazinājies ar aģentūru, kas pavēstījusi, ka viņš tiek aicināts sniegt analīzes tādēļ, ka ir elites līmeņa sportists. Tam Bolts piekritis un šobrīd nekas neliecina, ka jamaikietis gribētu izvairīties no analīžu veikšanas.

Jau vēstījām, ka astoņu olimpisko zelta medaļu īpašnieks Bolts pēdējā komandas pārbaudes spēlē guva divus vārtus, un tie bija viņa pirmie vārtu guvumi futbolista karjerā.

Austrālijā futbola sezona tiks sākta 19. oktobrī, taču "Central Coast Mariners" pirmo spēli aizvadīs 21. oktobrī, tiekoties ar Brosbenas "Roar".

Bolta pirmie vārti kā futbolistam

     [+] [-]

, 2018-10-16 15:54, pirms 6 gadiem
Maltas klubs Valleta šim piedāva divu gadu līgumu

     [+] [-]

, 2018-10-16 16:16, pirms 6 gadiem
Brosbena?