Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" boss: "Fetels ir kā Šūmahers, agri vai vēlu viņš atkal būs čempions"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" boss: "Fetels ir kā Šūmahers, agri vai vēlu viņš atkal būs čempions"
Mauricio Arivabene un Sebastians Fetels. Foto: Scuderia Ferrari

Par spīti tam, ka Sebastians Fetels šogad daudz tiek kritizēts par pieļautajām kļūdām, kas visticamāk maksās viņam uzvaru F1 kopvērtējumā, "Ferrari" komandas vadītājs Mauricio Arivabene norāda, ka vācietis ir ļoti talantīgs un agri vai vēlu atkal iegūs titulu savā īpašumā.

Četrus posmus pirms sezonas beigām Fetels ir otrais kopvērtējuma tabulā, taču jau 67 punktus aiz "Mercedes" pilota Lūisa Hamiltona, kurš, tāpat kā konkurents, pašlaik var lepoties ar četriem F1 tituliem.

"Sebastians sava talanta un strādīguma ziņā man ļoti atgādina Mihaelu Šūmaheru," intervijā "La Repubblica" stāsta "Ferrari" boss Arivabene. "Kad dzirdu viņu pa radio, ir sajūta, ka runāju ar Mihaelu."

Lai gan Fetelam šī ir jau ceturtā sezona "Ferrari" rindās un šajā laikā gūtas 13 uzvaras atsevišķos posmos, viņam aizvien nav izdevies izcīnīt pirmo vietu čempionāta kopvērtējumā. Pēc Japānas posma, kas Fetelam bija kārtējās neveiksmīgās sacīkstes, sportists paziņoja, ka komandu pamest negrasās.

"Jau kopš mazotnes viņš ar savu tēvu apmeklēja Maranello, un es esmu drošs, ka agri vai vēlu viņš atkal kļūs par F1 čempionu," uzskata Arivabene.

Itālis nekritizē žurnālistus par nelāgajiem izteikumiem attiecībā uz Fetelu: "Nav jēga pat domāt par spiedienu, jo "Ferrari" vienmēr ir un būs visa uzmanības centrā, tādēļ pat jāpateicas presei par publisko spiedienu, lai dabūtu mūs atpakaļ cīņā par uzvarām. Šogad tā kļuvusi par neiespējamo misiju, taču nekas vēl nav galā un skaidri varam pateikt, ka priekšā posms Ostinas trasē un pašlaik vēl neesam zaudējuši."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com