Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" noslēdzošo trešdaļu zaudē ar 0:3 un turpina neveiksmju sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīga" noslēdzošo trešdaļu zaudē ar 0:3 un turpina neveiksmju sēriju
Antons Naumovs
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā zaudējumus turpina krāt "Rīga", kas izbraukumā pirmās trešdaļas beigās realizēja vairākumu un izvirzījās vadībā, tomēr turpinājumā ielaida četras ripas pēc kārtas un ar 1:4 piekāpās Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy".

"Rīga" vadībā izvirzījās pirmās trešdaļas noslēgumā, kad četras sekundes līdz vairākuma beigām precīzu metienu izdarīja Artjoms Pankēvičs. Uz zilās līnijas Pauls Svars ar māņu kustību noguldīja pretinieku, pietuvojās vārtiem, tomēr izdarīja piespēle uz labo pusi, un Pankēvičs no iemetiena punkta meta bez ripas apturēšanas – 1:0.

Tomēr otrās trešdaļas beigās Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy" arī iemeta vairākuma noslēgumā un panāca izlīdzinājumu. Aleksejam Polodjanam neizdevās izdarīt piespēli gar vārtiem, taču ripa nonāca atpakaļ pie uzbrucēja, un viņš negaidīto izdevību nekavējoties izmantoja – 1:1.

42. minūtē laukuma saimnieki pirmo reizi izvirzījās vadībā. Pēc plaukstas metiena no zilās līnijas pirmais pie atlēkušās ripas bija Polodjans, izceļoties otro reizi trīs minūšu un 12 sekunžu laikā. Savukārt pārsvaru dubultoja Gļebs Romaščenko – 2:1. 45. minūtē Jevgeņijs Turēvičs kļūdījās, izejot no aizsardzības zonas, kā rezultātā pie izgājiena vienatnē pret vārtsargu tika Romaščenko, un viņš Antonu Naumovu pārspēja ar plaukstas metienu.

Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy" punktu pielika nepilnas piecas minūtes līdz noslēgumam. Rīdzinieki iekrita aizsardzībā, vārtu priekšā nepieskatītu atstājot Romānu Krivošejevu, un viņš trāpīja tālajā stūrī – 4:1. Tādējādi "Rīga" galvenā trenera Aleksandra Ņiživija vadībā piedzīvoja 15. zaudējumu 17 aizvadītajos mačos. Komanda guvusi 25 vārtus, bet kapitulējusi 54 reizes.

Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy" – "Rīga" 4:1 (0:1, 1:0, 3:0)

Vārti: 18:52 Pankēvičs (Svars, vair.) 0:1, 37:52 Polodjans (vair.) 1:1, 41:04 Polodjans (Altibarmakjans, Krivošejevs) 2:1, 44:57 Romaščenko 3:1, 55:25 Krivošejevs (Altibarmakjans, Polodjans) 4:1
Soda minūtes: 6:10
Metieni: 30:20
Vārtsargi: Aleksejs Ivanovs – Antons Naumovs

  +3 [+] [-]

, 2016-10-16 20:01, pirms 8 gadiem
Kāda neveiksmju sērija? Vienkārši spēlētāji ar zemāku meistarības līmeni zaudē spēcīgākām komandām. Ja es tagad, pieņemsim, izietu boksa ringā 5as reizes pēc kārtas pret Briedi, man tā būtu jāuztver kā neveiksmju sēriju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja