Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" atdod daļu parāda Čačiašvili, LFF DK pagarina termiņu

Agris Suveizda

"Skonto" atdod daļu parāda Čačiašvili, LFF DK pagarina termiņu
Levans Čačiašvili (pa labi)
Foto: Juris Gūtmans (skontofc.com)

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumu pagarināt parādu atmaksas termiņu gruzīnu spēlētājam Levanam Čačiašvili, vēsta informācija federācijas mājaslapā.

Saņemot informāciju no Rīgas futbola kluba "Skonto", Disciplinārlietu komisija konstatēja, ka klubs ir daļēji sedzis Latvijas Futbola federācijas Apelāciju komisijas lēmumā noteikto parāda summu. Komisija piekrita kluba lūgumam atlikušās daļas atmaksas termiņu pagarināt līdz šā gada 25. oktobrim.

Tikmēr ar 100 eiro sodīts 2. līgas komandas "Babītes" galvenais treneris Aļiks Kārkliņš. Iemesls ir neētiska uzvedība 2. līgas 2. posma spēlē pret "Caramba" (0:1). Lai arī 2. posms vēl nav noslēdzies, jau ir zināmas abas finālistes, kuras cīnīsies par iespēju piedalīties UEFA Reģionu kausa izcīņā. Finālā tiksies "Caramba" un Kuldīgas "Nikers", un mačs paredzēts 24. oktobrī plkst. 14:00 RTU stadionā Rīgā.

Komanda.lv 1. līgā ar vienas spēles diskvalifikāciju sodīti 12 spēlētāji, tostarp "Ogres" pussargs un biedrības "Latvijas Futbola virslīga" izpilddirektors Emīls Latkovskis. Savukārt "Auda" saņēmusi 100 eiro sodu par organizācijas nepilnībām spēlē pret "Tukumu 2000"/TSS (0:0).

Izmantotie resursi:
Otrās līgas finālspēle norisināsies 24. oktobrī...
LFF DK 15. oktobra sēdes lēmumi - Latvijas...

  +6 [+] [-]

, 2015-10-16 18:14, pirms 9 gadiem
LFF valsis ar Skonto.Ja vajadzēs, pagarināsim(padejosim) vēl.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-16 18:44, pirms 9 gadiem
Vajadzetu ieviest Latvieshu brigadi, kas brauc visus mezheckus un visus koruptivos s*d*s savc , un vai nu izsuta no valsts vai ari uzreiz aprok dzivus. B**e kretine lasit shitadas zinjas kur korupcija, vai roku mazgashana notiek. Vispar skonto vajadzeja izslegt jau 2 gadus atpakalj par algu nemaksashanu un saistibu nepildishanu vajadzeja izslegt no latvijas futbola+ vel toto kapaa un tapt viss labi veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja