Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Bešiktaš" pašlaik ir spēcīgāka par "Spartak"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Vētra: "Bešiktaš" pašlaik ir spēcīgāka par "Spartak"
Gundars Vētra
Foto: basket.ugmk.com

Krievijas basketbola kluba Sanktpēterburgas "Spartak" galvenais treneris Gundars Vētra pirms ULEB Eiropas kausa spēles pret Stambulas "Bešiktaš" izteicies, ka šī turku komanda pašlaik ir spēcīgāka par viņa trenēto "Spartak".

Gundara Vētras trenētā Sanktpēterburgas "Spartak" komanda šodien uzsāks dalību ULEB Eiropas kausa izcīņā, H grupas spēlē izbraukumā tiekoties ar Turcijas komandu Stambulas "Bešiktaš". Tieši "Bešiktaš" komanda ir viena no H grupas favorītēm, kas latviešu speciālistam liek piesardzīgi raudzīties uz gaidāmo spēli Stambulā.

"Uzskatu, ka "Bešiktaš" komanda pašlaik ir spēcīgāka par "Spartak"," kluba mājaslapā citēts Vētra. "Starp spēlēm Doņeckā un Stambulā mums bija divas dienas. Šo laiku aizņēma ceļš no vienas pilsētas uz otru un kļūdu labošana, kuras tika pieļautas spēlē Ukrainā. Septiņas no astoņām spēlēm sezonas ievadā ir izbraukumā. Tas ir smags grafiks mūsu komandai, kas vēl nav līdz galam nokomplektēta un saspēlējusies, bet mēs zinājām, ka tas tā būs. Būs grūti, bet strādāsim tālāk. Galvenais ir nenolaist rokas un cīnīties katrā spēlē," sacīja Vētra.

Pirms spēles pret "Bešiktaš" "Spartak" komanda VTB līgas ietvaros cieta pārliecinošu zaudējumu Doņeckas komandai ar rezultātu 65:83. Tikmēr "Bešiktaš" Turcijas basketbola līgas ievadā ar rezultātu 81:67 apspēlēja "Seļčuk" komandu.

Izmantotie resursi:
БК "Спартак" :: Главная