Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" vēl viena trauma – no ierindas izkritis arī Širokovs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" vēl viena trauma – no ierindas izkritis arī Širokovs
Deniss Zernovs un Sergejs Širokovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kurā par galveno treneri strādā Latvijas izlases vadītājs Bobs Hārtlijs, saņēmis vēl vienu triecienu – savainojuma dēļ uz pagaidām nezināmu laiku no ierindas izsists uzbrucējs Sergejs Širokovs.

"Avangard" vakar ar 0:3 izbraukumā zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", un pagājušās sezonas Gagarina kausa fināliste ar sešos mačos sakrātajiem astoņiem punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē. Neveiksmē pret "Torpedo" savainojumā iedzīvojies Širokovs, apstiprināja klubs. Pagaidām nav zināms, kad viņš varētu atgriezties laukumā.

33 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā piedalījies sešās spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem un trim piespēlēm. Vidēji viņš laukumā pavadījis 17 ar pusi minūtes. Pagājušajā sezonā viņš izcēlās ar 41 punktu, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs "Avangard" rindās. Viņu ar 45 punktiem apsteidza tikai Iļja Mihejevs, kurš vasarā pievienojās Nacionālās hokeja līgas klubam Toronto "Maple Leafs".

Širokovs ir kārtējais traumētais "Avangard" hokejists. Pirms viņa no ierindas izsisti aizsargi Aleksejs Jemeļins un Kodijs Fransons, kā arī uzbrucēji Deniss Zernovs un Artjoms Manukjans.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...