Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošs un Uldriķis iekļūst Šveices kausa astotdaļfinālā

Rolands Eliņš

Ošs un Uldriķis iekļūst Šveices kausa astotdaļfinālā
Mārcis Ošs (nr. 25) savā debijas spēlē Šveicē
Foto: Gabriel Lad/ FC Xamax

Latvijas futbola leģionāri Mārcis Ošs un Roberts Uldriķis devās savu Šveices komandu sākumsastāvos, palīdzot pārvarēt 1/16 fināla kārtu Šveices kausa izcīņā, kamēr Dāvis Ikaunieks un Vitālijs Maksimenko piedalījās mačos Čehijā un Slovēnijā.

Čehijas čempionātā Dāvis Ikaunieks 65. minūtē devās uz maiņu „Jablonec” spēlē pret „Mlada Boleslav”. Tobrīd Ikaunieka komanda jau atradās iedzinējos ar 0:2, bet divas minūtes vēlāk ielaida arī trešos vārtus, kas noveda pie negaidītas sakāves ar 0:3. „Jablonec” šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un komanda atkāpusies uz astoto vietu līgā 16 komandu konkurencē.

Šveices kausa izcīņas astotdaļfinālā iekļuva Mārča Oša un Roberta Uldriķa pārstāvētās komandas. Ošs devās sākumsastāvā „Xamax” mačā pret „Aarau” un palīdzēja savai komandai uzvarēt ar 2:1. Tikmēr Uldriķis bija „Sion” sākumsastāvā pret „Lausanne” un pirmajā puslaikā neizmantoja pāris labas vārtu gūšanas iespējas, taču „Sion” tāpat izcīnīja uzvaru ar 1:0.

Slovēnijas čempionātā Vitālijs Maksimenko bija „Olimpija” sākumsastāvā un palīdzēja ar 2:0 pieveikt „Mura”, aizvadot pilnu maču. Abas komandas spēli pabeidza mazākumā, bet Maksimenko šajos asumos otrā puslaika vidū saņēma dzelteno kartīti. „Olimpija” tā bija trešā uzvara pēc kārtas, taču sezonas ievads tāpat nav bijis izcils, jo no līderes „Maribor” Maksimenko komanda atpaliek jau par sešiem punktiem.

Artūrs Karaušausks tikmēr nebija „Akzhayyik” pamatsastāvā Kazahstānas čempionāta spēlē pret vienu no turnīra favorītēm „Almaty”, kur viņa komanda uzvarēja ar 1:0. Karaušausks devās laukumā uz maiņu, kad rezultāts vēl bija 0:0, bet vārtu guvumā tieši nepiedalījās.

     [+] [-]

, 2018-09-16 19:51, pirms 6 gadiem
Šveicē tomēr abiem uzvaras.