Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs palīdzēs Kubicam atgriezties F1

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs palīdzēs Kubicam atgriezties F1
Niko Rosbergs
Foto: imago/Pressefoto Baumann/Scanpix

2016. gada F1 pasaules čempions Niko Rosbergs kļūs par Roberta Kubicas palīgu poļu autosportista centienos atgriezties Formulā 1. Par Kubicas pakalpojumiem uz nākamo sezonu interesi izrādījušas vairākas komandas.

Rosbergs īsi pēc sava pirmā F1 titula izcīnīšanas paziņoja par karjeras beigšanu, bet tagad pievienojies Kubicas menedžmenta komandai. Viņa primārais uzdevums būs palīdzēt Kubicam atgriezties pasaules čempionātā uz nākamo sezonu.

Jau ziņots, ka Kubicas karjera apstājās pēc tam, kad viņš 2011. gada sākumā piedzīvoja smagu avāriju rallija sacensībās un guva traumas, kuru ārstēšanā nācās pavadīt daudzus gadus. Šogad viņs vairākas reizes veica testus ar F1 mašīnām un atzina, ka ir fiziski pilnīgi gatavs atkal pilotēt šādus spēkratus sacīkstēs.

"Fantastiski strādāt kopā ar Niko, kuru pazīstu kopš bērnības un, kurš būs liels palīgs, lai es varētu atgriezties Formulā 1," saka Kubica.

Rosbergs par šo iespēju izsakās šādi: "Lūiss Hamiltons un Roberts ir ātrākie piloti, pret kuriem esmu sacenties, tāpēc esmu sajūsmā par apvienošanos, lai palīdzētu viņam atgriezties."

"Renault" komanda bija Kubicas reālākā atgriešanās iespēja, taču tikko paziņots, ka līdzās Niko Hilkenbergam nākamgad startēs Karloss Sainss. Tagad kā iespējamās Kubicas komandas nākamajā F1 sezonā tiek minētas "Williams", "Toro Rosso" vai "Sauber", nelielas iespējas ir arī attiecībā uz "Force India". Pats sportists atzīst, ka piedāvājumi esot no vairākām F1 vienībām.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +2 [+] [-]

, 2017-09-16 08:53, pirms 7 gadiem
Lai izdodās!! Gribētu redzēt Kubicu F1

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 11:04, pirms 7 gadiem
Ja nākamgad tomēr ne, tad gribētu viņu redzēt HAAS 2019 gadā

     [+] [-]

, 2017-09-16 17:24, pirms 7 gadiem
Lai Robim veicas!