Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kuzņecovs: "Domāju par sezonas pavadīšanu KHL, lai tiktu uz olimpiskajām spēlēm"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuzņecovs: "Domāju par sezonas pavadīšanu KHL, lai tiktu uz olimpiskajām spēlēm"
Oļegs Znaroks un Jevgeņijs Kuzņecovs
Foto: Sputnik/Scanpix

Vašingtonas "Capitals" centra uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs atklāja, ka vasarā apsvēris iespēju vienu sezonu pavadīt Kontinentālajā hokeja līgā, lai varētu piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs.

Nacionālā hokeja līga atteikusies piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs, izraisot neapmierinātību spēlētājos. Krievijas izlases un Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins norādīja, ka dosies uz Dienvidkoreju, neskatoties uz ierobežojumiem, tomēr pēdējās dienās viņš toni mainījis, jo Starptautiskā hokeja federācija neatļaus spēlētājiem ar līgumiem doties uz olimpiskajām spēlēm.

"Domāju par olimpiskajām spēlēm, īpaši tāpēc, ka izlaidu Sočus, netiekot Krievijas izlases sastāvā. Vasaras laikā bija dažādas domas par to, ko darīt. Katram spēlētājam pašam dotas tiesības izlemt, kur viņš vēlas spēlēt, bet pirms tam labi jāpadomā. Pieņēmu izvēli un ceru, ka šeit spēlēšu vēl ilgi," teica Vašingtonas "Capitals" centra uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs, kurš kļuva par komandas trešo rezultatīvāko spēlētāju – aiz Niklasa Bekstrema un Ovečkina.

"Nebija tā, ka vēlētos spēlēt Kontinentālajā hokeja līgā – vienkārši dzīvē gadās visādi. Prātā ir jāpatur dažādi scenāriji. Neesmu viens – man ir ģimene, jābūt gatavam itin visam. Līguma parakstīšana NHL – tas nav pats vieglākais process," norādīja Kuzņecovs, kurš pārstāvēja Krievijas izlasi šā gada pasaules čempionātā.

Vasaras laikā Kuzņecovam un Vašingtonas "Capitals" ilgi neizdevās vienoties par jaunu līgumu. Uzreiz sarosījās Sanktpēterburgas SKA, kas tiesības uz uzbrucēju iegādājās no Čeļabinskas "Traktor". Tika izteikts piedāvājums, tomēr Kuzņecovs paņēma astoņus gadus un 62,4 miljonus dolāru Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/105569...

  +2 [+] [-]

, 2017-09-16 12:18, pirms 7 gadiem
Ilgi domāja, cenu tik uzsita!

  +5 [+] [-]

, 2017-09-16 12:30, pirms 7 gadiem
"Nebija tā, ka vēlētos spēlēt Kontinentālajā hokeja līgā..."
Normāla propka vatņiku troļļiem. Pat milzu nauda + OS nespēj atvilināt labākos uz kolhozu.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 15:49, pirms 7 gadiem
Galvenais, visi .irš, bet tāpat paliks NHL un nekur nebrauks. Un vispār, nebūs jau nekādu OS, būs kaut kāds eirotūres pagarinājums. Pat ja tur vinnētu, kāds gan gandarījums, ka amatierus apspēlējuši.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 16:33, pirms 7 gadiem
Bļāviens kā es rēkšu, ja krievus atstādinās no Korejas OS(tāda iniciatīva jau ir)!!! Tad visi šitie "palicēji" paliks gribot!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 16:41, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Galvenais, visi .irš, bet tāpat paliks NHL un nekur nebrauks. Un vispār, nebūs jau nekādu OS, būs kaut kāds eirotūres pagarinājums. Pat ja tur vinnētu, kāds gan gandarījums, ka amatierus apspēlējuši.
Nu ja. Ovečkins tak ilgi muldēja, ka tāpat brauks uz OS, bet beigās tālāk par Ameriku nekur neaizbrauks.