Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam un "Torpedo" uzvara papildlaikā pār Jaroslavļu

Rolands Eliņš

Daugaviņam un "Torpedo" uzvara papildlaikā pār Jaroslavļu
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālajā hokeja līgā Kaspara Daugaviņa pārstāvētā „Torpedo” ar 2:1 papildlaikā pieveica „Lokomotiv” un guva sezonas sesto uzvaru deviņās spēlēs.

Pēteras Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā „Torpedo” šodien izcīnīja sesto uzvaru deviņās spēlēs, neskatoties uz to, ka iedzinējos atradās mača lielāko daļu. „Lokomotiv”, spēlējot savā laukumā, vadībā izvirzījās 18. minūtē, kad vairākumu realizēja bijušais NHL uzbrucējs Maksīms Tālbots. „Torpedo” izlīdzinājumu izdevās panākt tikai 50. minūtē, bet papildlaika 25. sekundē Fredriks Petešons guva uzvaras vārtus Ņižņinovgorodai.

Kaspars Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 17:37 minūtes, izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Viņš uzvarēja abos divos iemetienos, kuros piedalījās, taču kopš iespaidīgā sezonas sākuma, kad trijās spēlēs savāca piecus punktus, palicis bez rezultativitātes punktiem visos četros KHL mačos, kas bijuši pēc izlašu pārtraukuma.

Kamēr Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš ir kopā ar Krievijas izlasi un gaida Pasaules kausa sākumu, viņu trenētā SKA vienība ar 5:3 izbraukumā apspēlēja „Barys”. Tas ļāva Sanktpēterburgas komandai ar 20 punktiem deviņās spēlēs pacelties uz otro vietu līgas kopvērtējumā.

Savukārt līderpozīcijas arvien stabilāk pieder Maskavas CSKA, kas guvusi devīto uzvaru desmit spēlē, ar 4:2 viesos pieveicot „Avtomobolist”. CSKA jau šobrīd tuvāko sekotāju kopvērtējumā apsteidz par septiņiem punktiem, turklāt iekrājusi apskaužamo vāru attiecību 36:14.

KHL spēļu rezultāti, 16. septembris

KomandasRez.KomandasRez.
Barys-SKA3:5Yugra-Severstal2:1
Avtomoblist-CSKA2:4Lokomotiv-Torpedo1:2 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 23:05, pirms 8 gadiem
Yugra Severstaļ apspēlēja bullīšos, nevis pamatlaikā, kā varētu noprast pēc tabulas.

     [+] [-]

, 2016-09-16 23:13, pirms 8 gadiem
Daugavinam tik labi gaja pirms izlases spelem,tgd gan calis apstajies nedaudz.. cerams ka vartu birums atsaksies!