Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei neizdodas sasniegt ceturtdaļfinālu ITF turnīrā Leipcigā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei neizdodas sasniegt ceturtdaļfinālu ITF turnīrā Leipcigā
Daniela Vismane
Foto: Martin Sidorjak

Daniela Vismane (WTA 648.) Leipcigas ITF 25 000 turnīra 2. kārtas mačā ar rezultātu 6:7(9), 1:6 zaudēja Bulgārijas tenisistei Isabellai Šiņikovai, kura WTA rangā ir 274. vietā.

Danielai Vismanei māla seguma turnīrs Vācijā gandrīz beidzās jau vakar, kad viņa 1. kārtas mačā izglābās nozaudējuma pret Horvātijas tenisisti Ivu Primoracu (WTA 686.) – 4:6, 7:5, 6:4. Primoraca 2. setā pie rezultāta 5:4 nespēja izservēt maču.

Šodien Vismanei bija daudz spēcīgāka pretiniece, kura rangā ir bijusi otrajā simtā (rekords 133. vieta), uzvarējusi četros ITF 25 000 turnīros un šogad divreiz spēlējusi tādu sacensību finālos. Viņa arī nospēlējusi piecus mačus WTA pamatturnīros (1-4).

Vismanei ar savu aizsardzības spēli 1. setā tika līdz taibreikam, jo dominējusī Šiņikova divreiz nenosargāja breiku un arī nespēja izservēt setu, bet taibreikā beidzot apliecināja pārākumu. Tiesa, bulgārietei vajadzēja sešas setbumbas, lai pieliktu punktu, jo pirmās piecas izniekotas ar sitieniem autā. Vismanei bija viena setbumba – pie 7:6 uzņemšanā, kad Šiņikova to atspēlēja ar vairāku diagonālo "forehand" uzbrukumu sēriju.

Vismane ceturto reizi spēlēja ITF 25 000 turnīrā un pagaidām tikai vienreiz šajā līmenī ir uzvarējusi 2. kārtas mačā. Viņai tas izdevās maija sākumā Balatonboglārā, kur sasniegts ceturtdaļfināls.

Daniela ar to rezultātu, nopelnot 10 punktus, garantēja iekļūšanu nākamās sezonas WTA rangā, kur ITF 15 000 turnīru punkti nebūs derīgi. Savukārt šonedēļ Leipcigā, kur Vismane pārvarēja kvalifikāciju, iegūti seši punkti. Daniela nākamajā nedēļā ir plānojusi spēlēt ITF 15 000 turnīrā Budapeštā.

Diāna Marcinkeviča, kura vienspēļu turnīrā zaudēja 1. kārtā, vakar kopā ar Ukrainas tenisisti Valēriju Strahovu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā ar 0:6, 5:7 zaudēja Vācijas duetam Viviana Haizene/Liza Ponomaru, turnīru pabeidzot ar deviņu reitinga punktu iegūšanu.

     [+] [-]

, 2018-08-16 14:53, pirms 6 gadiem
Arī viņa sāk laist muļķi!

     [+] [-]

, 2018-08-16 17:20, pirms 6 gadiem
Nebiju redzējis, ka pašas spēlētājas iet pakaļ visām bumbām un padod viena otrai, un ja bumbiņa atrodas pie tīkla laukumā, sīkums, var viņu neņemt un tāpat spēlēt, jo tak netraucē!