Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" juniori uzvar Ostruvā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīves" juniori uzvar Ostruvā
Dāvis Kurmis

Savu līdz šim labāko posmu Polijas junioru spīdveja komandu čempionāta pusfinālā aizvadīja Daugavpils "Lokomotīves" jaunā maiņa - 21 punkts un dalīta pirmā vieta ar Ekstralīgas komandas Gožuvas "Cash Broker Stal" tuvāko rezervi.

"Loko" junioru trio Ostruvā bija optimāli labākais - Oļegs Mihailovs, Artjoms Trofimovs un Dāvis Kurmis. Divas reizes izdevās uzvarēt ar 5:1 (Kurmis un Mihailovs, Trofimovs un Kurmis), vienreiz ar 4:2, vienreiz bija neizšķirts 3:3, bet divreiz zaudēts ar 2:4.

Punktu varēja būt arī vairāk un tad būtu "tīra" pirmā vieta, taču vienā no braucieniem Mihailovs izstājās motocikla defekta dēļ. Tikpat punktu - 21 - atveda Gožuvas juniori, bet tikai par vienu punktu mazāk bija Nice līgas līderkomandas Ļubļinas "Speed Car Motor" jaunajiem motobraucējiem.

Trofimovam - 8 punkti, Kurmim - 7, Mihailovam - 6 punkti. Punktu skaits uz trim sadalās diezgan līdzīgi, taču prieks par Kurmi, kurš sev pagaidām ne visai sekmīgajā sezonā aizvadīja labus braucienus un - cerams - atgūst sportisko formu.

Tā ļoti noderēs 1. septembrī, kad Latvijas junioru izlase Eiropas čempionāta finālā savā mototrekā tiksies ar spīdveja lielvalstu Polijas, Zviedrijas un Dānijas labākajiem junioriem.