Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nišikori pievienojas Džokovičam un Vavrinkam, priekšlaicīgi beidzot sezonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nišikori pievienojas Džokovičam un Vavrinkam, priekšlaicīgi beidzot sezonu
Bēdīgais Kei Nišikori
Foto: AFP/Scanpix

Japānas labākais tenisists Kei Nišikori kļuvis jau par trešo Top 10 spēlētāju, kurš savainojuma dēļ spiests pāragri beigt sezonu, 2017. gadā vairs nespēlējot plaukstas locītavas savainojuma dēļ.

Traumatiskajam japānim šogad, kā jau pierasts, bijušas vairākas savainojumu problēmas. No tām pēdējā ir labās plaukstas locītavas trauma, kuras dēļ viņš atsauca dalību no šonedēļ notiekošā Sinsinati "Masters 1000" turnīra. Nišikori menedžments paziņojis, ka pagaidām iztiks bez operācijas veikšanas.

Dažādu iemeslu dēļ Sinsinati turnīru šoreiz izlaiž uzreiz septiņi ranga pirmā desmitnieka spēlētāji. Divi no viņiem – Stens Vavrinka un Novaks Džokovičs – jau paziņojuši par sezonas priekšlaicīgu beigšanu, bet vairākiem citiem ir ne tik ļoti nopietni savainojumi, kas ļaus šogad vēl spēlēt.

No Top 10 pārstāvjiem Sinsinati šonedēļ spēlē tikai Rafaels Nadals, kurš pirmdien atgriezīsies ranga 1. vietā, kā arī Aleksandrs Zverevs un Dominiks Tīms.

Šobrīd vēl 9. vietā esošajam Nišikori 2017. gads jābeidz ar 30-13 bilanci un bez tituliem. Viņš šosezon sasniedza divus finālus, janvārī Brisbenā zaudējot Grigoram Dimitrovam un februārī Buenosairesā piekāpjoties Aleksandram Dolgopolovam. Kei pēdējais mačs bija pagājušajā nedēļā Monreālā, kur viņš ar četrām mačbumbām zaudēja Gaelam Monfīsam.