Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Latvijas orientieristiem divas 11. vietas pasaules junioru čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas orientieristiem divas 11. vietas pasaules junioru čempionātā
Signe Sirmā. Foto: O-Portugal

Latvijas orientieristi pagājušajā nedēļas nogalē divreiz finišēja 11. vietā Dānijā notikušā pasaules junioru čempionāta stafetes sacensībās.

Dāmām stafetē Latviju pārstāvēja Signe Sirmā, Vilma Alberinga un Elza Ķuze, kuras finišā no uzvaru guvušās Lielbritānijas atpalika par desmit minūtēm un 51 sekundi. Sacensībās kopā finišēja 28 komandas. Tikmēr vīru stafetē, kurā arī Latvija finišēja 11. vietā, uzvaru svinēja Norvēģija, bet mūsu komanda, kuras sastāvā bija Rihards Krūmiņš, Fricis Spektors un Ilgvars Caune, zaudēja 11 minūtes un desmit sekundes. Šeit finišu sasniedza 36 valstis.

Latvijas juniores labi nostartēja vidējās distances finālsacensībās, kurās Sirmā izcīnīja 18. vietu, bet Ķuze bija 24. pozīcijā. Tāpat A finālā startēja Elīza Ozola, kura ieņēma 56. vietu starp 60 sportistēm. Tikmēr vīriem Krūmiņš un Caune bija attiecīgi 37. un 41. pozīcijā, bet Spektors palika bez rezultātu.

Kā vēstīts, pirms tam šajā čempionātā notika sprints un garā distance. Sprintā labākais rezultāts bija 39. vietu guvušajam Spektoram, kamēr garajā distancē 29. vietu izcīnīja Caune. Tomēr jāizceļ Sirmās sniegums, kura ilgstoši cīnījās par vietu garās distances desmitniekā, bet skrējiena otrajā pusē pieļāva vairākas rupjas kļūdas.

     [+] [-]

, 2019-07-16 13:29, pirms 5 gadiem
loti labs sports skriet pa meziem