Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Dundalk" pamatsastāva pussargs ģimenes pieauguma dēļ nav devies uz Rīgu

Agris Suveizda

"Dundalk" pamatsastāva pussargs ģimenes pieauguma dēļ nav devies uz Rīgu
Maikls Dafijs pret Tomislavu Šāriču. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Īrijas futbola kluba "Dundalk" spēlētāji vakar ielidoja Rīgā pirms rītvakar gaidāmās UEFA Čempionu līgas pirmās kvalifikācijas kārtas atbildes spēles. Kopā ar komandu nebija sākumsastāva malējā pussarga Maikla Dafija.

Kā raksta Īrijas mediji, Dafijs vakardienas rītā kopā ar pārējiem spēlētājiem bija Dublinas lidostā, taču saņēma zvanu un steidzās atpakaļ pie sievas, kurai drīzumā gaidāmas dzemdības. Pagaidām nav skaidrības par 24 gadus vecā ziemeļīra dalību rītdienas mačā, taču "Dundalk" cer, ka viņš varēs palīdzēt, un meklē lidojuma iespējas uz Rīgu.

Dafijs mājas spēlē, kas beidzās ar bezvārtu neizšķirtu, aizvadīja visas 90 minūtes, un iepriekšējo 19 maču laikā viņš 18 spēlēs ir izgājis sākumsastāvā, izlaižot vienīgi Līgas kausu, kurā "Dundalk" izmanto tuvākās rezerves. Īrijas augstākajā līgā Dafijam šosezon 23 spēles un septiņi vārti, bet iepriekšējā sezonā viņam 36 spēlēs 13 vārti, kas bija dalīts trešais labākais rādītājs čempionātā.

Ziemeļīrijas pilsētā Derijā jeb oficiāli Londonderijā dzimušais Dafijs karjeru sāka "Derry City", kas ir vienīgais Ziemeļīrijas klubs, kas spēlē Īrijas augstākajā līgā. 2015. gadā Dafijs pievienojās Skotijas grandam Glāzgovas "Celtic", taču tajā tā arī nedebitēja un tika izīrēts Skotijas otrās spēcīgākās līgas klubam "Alloa Athletic", kā arī Premjerlīgas klubam "Dundee". "Dundalk" viņš pievienojās 2017. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.rte.ie/sport/soccer/201...

     [+] [-]

, 2019-07-17 10:20, pirms 5 gadiem
Uzvara