Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas boksa tiesnesis: "Viss varēja būt citādi, ja Glovackis neturpinātu cīņu"

Jānis Celmiņš

Latvijas boksa tiesnesis: "Viss varēja būt citādi, ja Glovackis neturpinātu cīņu"
Mairis Briedis. Foto: Dāvis Ūlands/F64

Latvijas boksa tiesnesis Rolands Mikalauskas un cīņas sporta veidu eksperts Jānis Eisaks sarunā ar portālu Sportacentrs.com vienprātīgi atzīst, ka Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) pusfināla cīņas iznākums starp Mairi Briedi un Kšištofu Glovacki varēja būt citādāks. Gadījumā, ja Glovackis pēc tiesneša pieļautās kļūdas nebūtu turpinājis cīņu, tā, visticamāk, tiktu atzīta par nenotikušu, vai arī diskvalifikāciju būtu saņēmis Mairis Briedis.

Jau vēstīts, ka par Pasaules boksa Supersērijas finālistu sestdien Arēnā Rīga kļuva Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis (26-1), kurš pusfinālā ar nokautu trešajā raundā uzveica poli Kšištofu Glovacki (31-2). Boksa eksperti atzīst, ka tiesnesis pieļāvis fantastisku kļūdu, taču cīņas iznākums varēja būtu citādāks, ja poļu bokseris pēc Maira sitiena ar elkoni būtu atteicies turpināt cīņu. Tādā gadījumā latviešu bokseris varētu būt saņēmis diskvalifikāciju, vai arī cīņa tiktu atzīta par nenotikušu un WBSS būtu jādomā par atkārtota pusfināla organizēšanu.

“Tā bija klaja tiesneša kļūda, viņš apjuka. Skaidrs, ka skatītāji “palīdzēja” - bija skaļi, taču tiesnesim ir jābūt gatavam šādām situācijām. Signāls par raunda beigām bija dzirdams, bija nokdauns arī pēc signāla, kas ir ne mazāk svarīgi. Pret bokseriem pretenziju nevar būt, Mairis visu darīja pareizi – kamēr tiesnesis ļauj boksēt, atlēts to arī dara. Sitiens ar elkoni bija neatļauts, taču tiesnesis Mairi par to sodīja,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com skaidro Latvijas boksa tiesnesis Rolands Mikalauskas.

“Ja Mairis vēlāk būtu saņēmis sodu par līdzīgu pārkāpumu, viņš varētu tikt diskvalificēts, taču tā nenotika,” piebilst Mikalauskas. Taktiski Glovacka komandas galvenā kļūda bijusi tā, ka poļu bokseris parādīja, ka ir gatavs turpināt cīņu. Boksa tiesnesim piekrīt arī cīņas sporta veidu eksperts un komentētājs Jānis Eisaks. “Bokserim ir jāklausa tiesnesis, Mairis visu izdarīja pareizi. Vai Glovackis varēja vēl vairāk vilkt laiku, lai atgūtos? Nesaprotamu paužu jau tā bija ļoti daudz,” saka Eisaks.

“Atkārtojumā šo cīņu neesmu skatījies, taču jāpievērš uzmanība, kur konkrētajās epizodēs atradās tiesnesis,” svarīgu faktu piesauc Eisaks. Ļoti pieredzējušais amerikāņu boksa tiesnesis Roberts Bērds ir tiesājis vairākas titulu cīņas, tāpēc nosaukt viņu par iesācēju nevar. Te gan jāpiemin, ka Bērds ir jau cienījamā vecumā (74 gadi), un dažbrīd gados vecāki tiesneši netiek līdzi notikumiem ringā, uz ko norāda arī Mikalauskas. “Visam ir savas robežas. Manuprāt, boksa tiesnešiem būtu jābūt pensionēšanās vecumam. Pasaules līmeņa bokseri cīnās milzu ātrumos, kuriem vecāki tiesneši nemaz nespēj tikt līdzi. Tā ir problēma,” pārliecināts ir latviešu boksa tiesnesis. “Es piekrītu, ka ir jāizrāda cieņa pieredzējušajiem tiesnešiem, taču atbilstošos pasākumos. Manuprāt, pasaules boksā šī cieņas atdošana pieredzējušiem tiesnešiem ir pārāk uzspēlēta, sporta veids no tā neiegūst,” piebilst Eisaks.

Kas interesenti, tad boksa tiesnešiem fiziskie testi ir jākārto tikai ASV. Vai Bērds pēdējā laikā ir veicis šādus testus, nav zināms.

Uzreiz pēc Maira Brieža uzvaras Supersērijas pusfinālā viņa pretinieka Kšištofa Glovacka proumouters Anžejs Vasiļevskis pavēstīja, ka meklēs iespējas apstrīdēt cīņas iznākumu. Protestu sola iesniegt arī Polijas TVP kanāls, Supersērijas oficiālais raidtiesību partneris, draudot pārtraukt sadarbību. Eisaks pauž, ka bijuši vairāki gadījumi, kad protesti tiek apmierināti, arī Latvijas boksa vēsturē. “Šobrīd tiks izskatīts un pieņemts lēmums par cīņas rezultātu. Viņa pārstāvji, visticamāk, vēlas panākt, lai cīņa tiktu pasludīnāta par nenotikušu. Šādā gadījumā bokseris saglabā titulu. Atnāca ar titulu un aizgāja ar titulu. Tā ir normāla prakse. Tādi gadījumi ir bijuši, ne bieži, bet ir,” teic Eisaks.

Jautājumu ir vairāk nekā atbilžu. Pirms cīņas nemaz nebija skaidrs, par kādiem tituliem bokseri cīnās… “Tas nav normāli, ir ļoti daudz neskaidru nianšu,” pauž Mikalauskas, norādot, ka ir svarīgi, kurai no organizācijām protests tiek adresēts, un kura organizācija to izskatīs. Arī pēdējā izskanējusī informācija liecina, ka jautājumu par aizvadīto cīņu “Arēnā Rīga” ir vairāk, nekā atbilžu. Par to vairāk ŠEIT!

1 2 65 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2019-06-16 13:58, pirms 5 gadiem
Lai poļska kurwa apklust. Atceros kā šis cīnijās pret Vlasovu. Gan sitiens pēc komandas stop pa žokli, gan sitiens zem jostasvietas. Pats līda, uzrāvās, PATS ARĪ DABUJA. Tas, ka sitieni pa pakausi boksā bija, ir un būs nenozīmē ka bokserim tie ir jāpacieš un jāļauj kāpt sev uz galvas. Gongs ir priekš tiesneša. Ja Briedis būtu apstājies, tad 99% ka polis būtu izmantojis iespēju Mairi nokautēt, kad tas neaizsargājas. Mairi apsveicu ar tīru un godīgu uzvaru.

  +9 [+] [-]

, 2019-06-16 14:10, pirms 5 gadiem
Ja pēc Glovacka iniciatīvas cīņa tiktu atcelta, tad polis ieietu vēsturē kā mīkstais.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs: fanu klubs#13

 +22 [+] [-]

, 2019-06-16 14:19, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu ar ko polis ieies vēsturē, bet to ka Briedis jau ir kļuvis par izsmieklu visā boksa pasaulē jau ir zināms pavisam noteikti.
Pats neesi kļuvis par izsmieklu ?! Ja sekotu līdzi poļa karjerai tad visās viņa cīņās ir bijusi apzināta netīra rupjība pēc gonga un kad tiesnesis neredz ! Tas ir viņa stils un tas viņam gāja cauri bet šoreiz neizgāja jo mūsu Dzīvnieks viņam ierādīja pareizo nelieša un provokatora vietu !

     [+] [-]

, 2019-06-16 14:25, pirms 5 gadiem
Nez ko WBC pēc šitā darīs ar savu jostu, liks uz finālu vai nē?

  -3 [+] [-]

, 2019-06-16 14:28, pirms 5 gadiem
Es protams par Mairi, bet pieka par šo uzvaru vispār nav. Pirmais nokdauns pēc sitiena pa pakausi, otram vispār nevajadzēja būt, sitiens ar elkoni un tiesnesis nepiešķir par 5 minūtes atkopties. Vissnepatīkamākais ir tas, ka Briedis bija acīmredzami labā formā, un varēja uzvarēt ļoti skaisā un godīgā cīņā.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-16 14:28, pirms 5 gadiem
Pēc sitiena pa pakausi un atbildes gājiena ar elkoni, vajadzēja pāriet solīdā rubakā, kur bez laika kontroles tiktu noskaidrots jostas īpašnieks. Tiesnesis pats aizlaistos.
Organizētājiem nav bail, ka solīda vecuma referee var atmest Lloyds tupeles ringā? Kāda viņam ir apdrošināšana?

  +4 [+] [-]

, 2019-06-16 14:28, pirms 5 gadiem
pleesonja rakstīja: Nez ko WBC pēc šitā darīs ar savu jostu, liks uz finālu vai nē?
MAnis pēc viņi var podā noskalot to savu jostu !

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 14:31, pirms 5 gadiem
britiw_h-side rakstīja: Es protams par Mairi, bet pieka par šo uzvaru vispār nav. Pirmais nokdauns pēc sitiena pa pakausi, otram vispār nevajadzēja būt, sitiens ar elkoni un tiesnesis nepiešķir par 5 minūtes atkopties. Vissnepatīkamākais ir tas, ka Briedis bija acīmredzami labā formā, un varēja uzvarēt ļoti skaisā un godīgā cīņā.
Lai tā skaistā un godīgā cīņa tiek pietaupīta finālam ! Pusfinālā vēl var paākstīties ar tiesnešiem, bet nu fricis pats saprot ka pacietības mērs tagad ir izsmelts un ja fināls nenoritēs PERFEKTI pēc organizācijas un tiesāšanas u.t.t Tad viņš mierīgi arī pēc tam var atjēgties boksa pasaules miskastē bez cerībām tikt laukā un kaut ko lielu vairs jebkad organizēt ,,,

     [+] [-]

, 2019-06-16 14:32, pirms 5 gadiem
Gin4a rakstīja: Pēc sitiena pa pakausi un atbildes gājiena ar elkoni, vajadzēja pāriet solīdā rubakā, kur bez laika kontroles tiktu noskaidrots jostas īpašnieks. Tiesnesis pats aizlaistos.
Organizētājiem nav bail, ka solīda vecuma referee var atmest Lloyds tupeles ringā? Kāda viņam ir apdrošināšana?
Man šķiet ka Lloyds ne tikai ar tupelēm bet arī apdrošināšanas biznesā ir noipients spēks, ne tā ?!

     [+] [-]

, 2019-06-16 14:37, pirms 5 gadiem
kuklitis rakstīja: Man šķiet ka Lloyds ne tikai ar tupelēm bet arī apdrošināšanas biznesā ir noipients spēks, ne tā ?!
Opā! Aizmirsu!
Laiks revanšam Varšavā!

 +10 [+] [-]

, 2019-06-16 14:41, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu ar ko polis ieies vēsturē, bet to ka Briedis jau ir kļuvis par izsmieklu visā boksa pasaulē jau ir zināms pavisam noteikti.
Ko Briedim vajadzēja darīt, atteikties cīnīties tālāk?
Kas vispār ir boksa pasaule? Pastāsti kko, kur un kā viņi smejās?
Pati tā boksa pasaule, ar savām begalīgā daudzuma jostām, agrākos laikos cīņu pirkšanu, pārdošanu, sen kļuvusi par apsmieklu.

 +11 [+] [-]

, 2019-06-16 14:46, pirms 5 gadiem
Tas tā kā skolā - zvans ir skolotājiem, kad skolotāja teiks beigt boksēt, tad beigs boksēt

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 15:08, pirms 5 gadiem
Eu, mīzalpistoles, beidz čīkstēt - Briedis normāli iznesa poli un miers 😄

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 15:16, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Tas tā kā skolā - zvans ir skolotājiem, kad skolotāja teiks beigt boksēt, tad beigs boksēt
Tev ir citi varianti? Jeb ja viens bokseris turpina boksēt - otram rokas gar sāniem un uzņemt sitienus pa tiešo? Tādēļ jau ir tiesnesis, lai izslēgtu iespēju dzird/nedzird.

  +4 [+] [-]

, 2019-06-16 15:20, pirms 5 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Ko Briedim vajadzēja darīt, atteikties cīnīties tālāk?
Kas vispār ir boksa pasaule? Pastāsti kko, kur un kā viņi smejās?
Pati tā boksa pasaule, ar savām begalīgā daudzuma jostām, agrākos laikos cīņu pirkšanu, pārdošanu, sen kļuvusi par apsmieklu.
Ko sāsti tam ļēpājas tupnim kurs vienā naktī kļuva par boksa ekspertu un tagad atreferē visas boksa pasaules domas

  +6 [+] [-]

, 2019-06-16 15:24, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu ar ko polis ieies vēsturē, bet to ka Briedis jau ir kļuvis par izsmieklu visā boksa pasaulē jau ir zināms pavisam noteikti.
Kārtējais klasiska troļla piemērs - ignorēt visus argumentus, kas rakstā no profesionāļiem izklāstīts. Ar vispārīgiem, pārspīlētiem apgalvojumiem censties kacināt auditoriju, kas varētu lasīt rakstu/komentārus.

  +7 [+] [-]

, 2019-06-16 15:24, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu ar ko polis ieies vēsturē, bet to ka Briedis jau ir kļuvis par izsmieklu visā boksa pasaulē jau ir zināms pavisam noteikti.
Tu pats esi izsmiekls,supereksperts visos sporta veidos.Vispirms izlasi šo rakstu,te ir smalki izskaidrots,kāpēc nebija diskvalifikācija un kurš kļūdījās.Un ja par boksa pasauli Tu uzskati tikai sevi-tad jā,piekrītu.

  -3 [+] [-]

, 2019-06-16 15:28, pirms 5 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Ko Briedim vajadzēja darīt, atteikties cīnīties tālāk?
Kas vispār ir boksa pasaule? Pastāsti kko, kur un kā viņi smejās?
Pati tā boksa pasaule, ar savām begalīgā daudzuma jostām, agrākos laikos cīņu pirkšanu, pārdošanu, sen kļuvusi par apsmieklu.
Kas bija jāizdara Briedim? Nekas ārkārtējs. Vienkārši viņš nekādos apstākļos nedrīkstēja izdarīt sitienu ar elkoni pa pretinieka galvu. Viss kas sekoja pēc tam bija tikai sekas, vai arī nosauksim to par farsu.
Šajā konkrētajā gadījumā boksa pasaule ir viss tas, kas atrodas ārpus Latvijas.
Jā, nenoliedzami, ka boksa pasaule sevi jau pasen ir degradējusi, bet tas nemaina faktu, ka to ar Brieža Vs Glovacka vakardienas cīņu vel vairāk degradēja.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-16 15:31, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas bija jāizdara Briedim? Nekas ārkārtējs. Vienkārši viņš nekādos apstākļos nedrīkstēja izdarīt sitienu ar elkoni pa pretinieka galvu. Viss kas sekoja pēc tam bija tikai sekas, vai arī nosauksim to par farsu.
Šajā konkrētajā gadījumā boksa pasaule ir viss tas, kas atrodas ārpus Latvijas.
Jā, nenoliedzami, ka boksa pasaule sevi jau pasen ir degradējusi, bet tas nemaina faktu, ka to ar Brieža Vs Glovacka vakardienas cīņu vel vairāk degradēja.
Kāpēc Tu esi tik sacepies par šo cīņu? It kā točna būtu polis.

  -4 [+] [-]

, 2019-06-16 15:41, pirms 5 gadiem
Piekrītu namejsam, bet tā kā par to poli man vienalga, tad tas tā - savukārt cīņu pret Gevoru negodīgi atdeva "mūsējam"

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 15:44, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Ko sāsti tam ļēpājas tupnim kurs vienā naktī kļuva par boksa ekspertu un tagad atreferē visas boksa pasaules domas
Īsts emulators, kurš katru pavasari kļūst arī par hokeja ekspertu, neļaujot mums "staigāt ar rozā brillēm"

  -4 [+] [-]

, 2019-06-16 15:44, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc Tu esi tik sacepies par šo cīņu? It kā točna būtu polis.
Es neesmu polis, bet mazliet besī šī pārspīlētā latvietība, kad viss vienmēr un visur tiek aizstāvēts tikai tāpēc, ka kāds ir latvietis.
Tā ir tāda padebīla nostāja. Un pie tam to pamatīgi kultivē masu mēdiji.
Piemēram, vakar pēc cīņas spirtacentrs.com lepni paziņo, ka Briedis kļuvis par WBO čempionu, kaut gan WBO čempionu jostu neviens pat ar acu katiņu nebija redzējis pasniedzam Briedim. Tā ir tāda totāla LV jaunatnes zombēšana.

  +7 [+] [-]

, 2019-06-16 15:48, pirms 5 gadiem
Briedim šis skandāls nāk tikai par labu. Nav negatīvas reklāmas. Ir tikai reklāma. Un kur nu vēl labāk par šo. Krievijā visi sajūsmā, ka Briedis ierādīja vietu Glovackim (kurš netīri vinnēja Vlasovu), rietumos visi pēta, kas tas par "netīro"Briedi, kas tā darās, bet kas tomēr labi boksē. Tagad Brieža cīņas var pārdot. Ja vinnēs finālā, tad rematchu pret Usiku var uztaisīt par naudas slauktuvi.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 15:52, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es neesmu polis, bet mazliet besī šī pārspīlētā latvietība, kad viss vienmēr un visur tiek aizstāvēts tikai tāpēc, ka kāds ir latvietis.
Tā ir tāda padebīla nostāja. Un pie tam to pamatīgi kultivē masu mēdiji.
Piemēram, vakar pēc cīņas spirtacentrs.com lepni paziņo, ka Briedis kļuvis par WBO čempionu, kaut gan WBO čempionu jostu neviens pat ar acu katiņu nebija redzējis pasniedzam Briedim. Tā ir tāda totāla LV jaunatnes zombēšana.
tieši tā,vajag aizstāvēt un atbalstīt!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 15:55, pirms 5 gadiem
Glovackis izdarījās cūcīgi, Mairis atbildēja vēl cūcīgāk. Nepieņemama rīcība.
Un tomēr, viss labs, kas labi beidzās. Prieks par Mairi un par Latvijas uzvaru!

Un viss būtu izrunāts.
Bet protams nē, Liepājas kašķu čirkvācelei jāturpina uzbudināties un meklēt taisnības, audzināt publiku un ko tik vēl ne. Katrai pudelei par korķi, ar kuņģi apvēlies pasaules policists un taisnības aizstāvis 😁😁😁

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 15:59, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nezinu ar ko polis ieies vēsturē, bet to ka Briedis jau ir kļuvis par izsmieklu visā boksa pasaulē jau ir zināms pavisam noteikti.
Kaads Tu esi Iohs kads Tevi te nopietni uztver vai visi panirgajas par Tevi te kartejo reizi?

  -4 [+] [-]

, 2019-06-16 16:00, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tieši tā,vajag aizstāvēt un atbalstīt!
Pieņemu, ka Tu aizstāvi arī Vili Lāci un citus LATVIEŠU komunistu darboņos, kuri nodarbojās ar latviešu deportācijām un iznīcināšanu, tikai tāpēc,ka viņi bija latvieši?
Vai arī es tomēr kļūdos, jo tie bija tie nepareizie latvieši?

  +3 [+] [-]

, 2019-06-16 16:02, pirms 5 gadiem
Tagad Mairis Briedis tiek Vilim Lācim pielīdzināts. Pilnā nopietnībā velk paralēles starp vakardienu un Vili Lāci 😁
Tas nav ārstējami vairs pat...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 16:03, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pieņemu, ka Tu aizstāvi arī Vili Lāci un citus LATVIEŠU komunistu darboņos, kuri nodarbojās ar latviešu deportācijām un iznīcināšanu, tikai tāpēc,ka viņi bija latvieši?
Vai arī es tomēr kļūdos, jo tie bija tie nepareizie latvieši?
pieņēmu ka par sportu runājam spirtacentrā. šis koments norāda uz to, ka neesi daudz aizgājis prom no padomju spirtacentra vatņikiem, kuri ar diskusiju pagriež uz kuru pusi grib un tālu no sporta aiziet savā demagoģijā...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-16 16:05, pirms 5 gadiem
jēzīt, Liepājas pilnmēnes plosās sportacentrā.
Vilis Lacis, ibio.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-16 16:06, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es neesmu polis, bet mazliet besī šī pārspīlētā latvietība, kad viss vienmēr un visur tiek aizstāvēts tikai tāpēc, ka kāds ir latvietis.
Tā ir tāda padebīla nostāja. Un pie tam to pamatīgi kultivē masu mēdiji.
Piemēram, vakar pēc cīņas spirtacentrs.com lepni paziņo, ka Briedis kļuvis par WBO čempionu, kaut gan WBO čempionu jostu neviens pat ar acu katiņu nebija redzējis pasniedzam Briedim. Tā ir tāda totāla LV jaunatnes zombēšana.
Nemuldi ja? Tu esi tālu no jebkādas objektivitātes. Tavi paša vārdi zem šī raksta- "kļuvis par apsmieklu visā boksa pasaulē". Lūdzu paskaidro, pierādījumus? Poļu prese un dzeltenā prese nederēs. Un konkrētus faktus, kur tiek nolikts Briedis nevis tiesāšana.
Beidz vienreiz troļļot un atbildi par saviem vārdiem.
Hokeja čempionāta laikā arī bija tieši tas pats, cepies par Elvja izgrūstajiem vārtiem bet reizē pievēri acis uz visiem pretinieku pārkāpumiem. Te tas pats. No objektivitātes tavos izteikumos ne smakas, maksimāli tikai centies atrast slikto latviešos, bet reizē ignorē pretinieku nodarījumus. Kangars nevis Namejs tu esi.

     [+] [-]

, 2019-06-16 16:07, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: pieņēmu ka par sportu runājam spirtacentrā. šis koments norāda uz to, ka neesi daudz aizgājis prom no padomju spirtacentra vatņikiem, kuri ar diskusiju pagriež uz kuru pusi grib un tālu no sporta aiziet savā demagoģijā...
Patiesībā es jau zināju, ka Tava atbilde būs tieši tāda kādu Tu uzrakstīji.
Cik tas bija paredzami.

     [+] [-]

, 2019-06-16 16:08, pirms 5 gadiem
Didziz rakstīja: Nemuldi ja? Tu esi tālu no jebkādas objektivitātes. Tavi paša vārdi zem šī raksta- "kļuvis par apsmieklu visā boksa pasaulē". Lūdzu paskaidro, pierādījumus? Poļu prese un dzeltenā prese nederēs. Un konkrētus faktus, kur tiek nolikts Briedis nevis tiesāšana.
Beidz vienreiz troļļot un atbildi par saviem vārdiem.
Hokeja čempionāta laikā arī bija tieši tas pats, cepies par Elvja izgrūstajiem vārtiem bet reizē pievēri acis uz visiem pretinieku pārkāpumiem. Te tas pats. No objektivitātes tavos izteikumos ne smakas, maksimāli tikai centies atrast slikto latviešos, bet reizē ignorē pretinieku nodarījumus. Kangars nevis Namejs tu esi.
Kurā spēlē bija kipi.š par izgrustajiem vārtiem?
1 2 65 komentāri