Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers ar finālu Štutgartē nopelna atgriešanos ATP ranga pirmajā vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers ar finālu Štutgartē nopelna atgriešanos ATP ranga pirmajā vietā
Rodžers Federers
Foto: AFP/Scanpix

Rodžers Federers Štutgartes turnīra pusfinālā ar 6:7(2), 6:2, 7:6(5) pieveica Niku Kirjosu, ar iekļūšanu finālā garantējot vēlreiz kļūšanu par pasaules pirmo numuru, kas notiks pirmdien.

Rodžers Federers ar Niku Kirjosu sacenties trīs reizes, visās trīs cīņās uzvarētājam tiekot noskaidrotam ar izšķirošā seta taibreika palīdzību. Kirjoss tādā veidā uzvarēja 2015. gadā Madridē, bet Federers 2017. gadā bija pārāks Maiami.

Astoņos no deviņiem izspēlētajiem setiem bijis taibreiks. Šodien izņēmums ar iztikšanu bez taibreika vidējā setā bija tāpēc, ka Kirjoss zaudēja koncentrēšanos. Niks 2. seta trešajā geimā breikbumbas izspēlē izcēlās ar dubultkļūdu, bet seta turpinājumā skatītāju izklaidēšanai veltīja lielāku uzmanību nekā sava tenisa precizitātei. Kirjoss septītajā geimā servi zaudēja no 40:15 pārsvara.

Austrālijas tenisistam otrajā taibreikā bija minibreika pārsvars, kas netika nosargāts, bet pie 5:6 neizdevās ar savu servi atspēlēt mačbumbu, kad Federers izcēlās ar precīzu apvedošo sitienu. Kirjoss šodien bija divu punktu attālumā (3. seta taibreikā 5:5) no uzvaras mačā, kurā viņam nebija nevienas breikbumbas.

Pateicoties fināla sasniegšanai, Federers pirmdien atgriezīsies ATP ranga 1. vietā, kur nomainīs Rafaelu Nadalu. Tas, cik ilgi šveicietis paliks virsotnē, atkarīgs no viņa nākamo divu turnīru rezultātiem. Federeram 1. vietas nosargāšanai nepieciešama uzvara gan nākamajā nedēļā Hallē, gan pēc tam arī Vimbldonā.

Federers svētdien finālā plkst. 14:00 sacentīsies ar Milošu Raoniču, kurš šodien ar 6:4, 7:6(3) pieveica pagājušā gada čempionu Luku Puiji. Raoničs šonedēļ joprojām nav nobreikots, atspēlējot visas trīs breikbumbas. Federeram pret Raoniču ir 10-3 bilance, tiesa, zaudētas divas no pēdējām trim spēlēm.

"Mercedes Cup", "ATP World Tour 250" turnīrs Štutgartē uz zālāja seguma

Pusfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Roger Federer – (4) Nick Kyrgios6:7(2) 6:2 7:6(5)
(7) Milos Raonic – (2) Lucas Pouille6:4 7:6(3)

"Libéma Open", "ATP World Tour 250" turnīrs Hertogenbošā uz zālāja seguma

Pusfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Richard Gasquet – Bernard Tomic6:4 6:7(6) 6:2
Jeremy Chardy – Matthew Ebden6:4 7:5

     [+] [-]

, 2018-06-16 19:49, pirms 6 gadiem
Apsveicam Nr1 ar atgriešanos!
Bet nu Federeram gandrīz pilnīgs fiasko, vai ne, Valdi? (draudzīgs !)

     [+] [-]

, 2018-06-16 20:06, pirms 6 gadiem
Ta, ka Fedjam jauzvar Halle un Wimbl... + Rafa tika lidz 4 kartai pern lidz wimbld, tad... Bet nu vecuma rekords atjaunots, gandriz 37 gadu vecuma un ture vispar vins kopumma bija 5 vai 6 vecakais aktivais? Slinkums saktities, bet nu AMAZING

     [+] [-]

, 2018-06-17 07:23, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка