Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala" atlaiž vairākus leģionārus, "Skonto" pievienosies "Anzhi" spēlētājs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Jūrmala" atlaiž vairākus leģionārus, "Skonto" pievienosies "Anzhi" spēlētājs
Takaja Kavanabe (FC ''Jūrmala'')
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Pēc šīs dienas SMScredit.lv Virslīgas 10. kārtas spēles, kurā "Skonto" ar 5:0 sagrāva "Jūrmalu", preses konferencē zaudētāju treneris Mihails Koņevs atzina, ka klubā jau sākusies sastāva tīrīšana - vairāki futbolisti atlaisti.

Mihails Koņevs pēc mača ar "Skonto" (0:5) paziņojis, ka atlaisti sekojoši ārzemju futbolisti: japāņi Keisuke Ogava un Takaja Kavanabe, kā arī krievu futbolists Konstantīns Belovs. Jāmin, ka Ogava līdz šīs dienas spēlei bija piedalījies visās deviņās "Jūrmalas" spēlēs, katru reizi iznākot pamatsastāvā. Pagājušajā kārtā Liepājā Ogava nopelnīja ceturto dzelteno kartīti sezonā un šodien nevarēja spēlēt diskvalifikācijas dēļ, taču, izrādās, viņš vairs nav ar komandu un sastāvā neatgriezīsies.

Kavanabe iznāca sākumsastāvā pirmajās piecās kārtās, bet pēdējās četrās spēlēs (neskaitot šodienu) vienreiz nāca sākumsastāvā, divreiz uz maiņu un vienreiz (pēdējā mačā Liepājā) nespēlēja. Arī no šī japāņu futbolista "Jūrmala" atbrīvojusies. Visbeidzot Belovs, kurš "Jūrmalā" spēlēja arī 2011. gadā, līdzīgi kā Ogava, līdz šim visās deviņās spēlēs iznāca sākumsastāvā, taču arī no viņa arī atbrīvojās. Kā uzsvēra Koņevs, no šiem trim futbolistiem tika gaidīts līderu cienīgs sniegums.

Tāpat Koņevs piebilda, ka zem jautājuma zīmes ir Hideaki Takedas (šodien pret "Skonto" spēlēja) palikšana, jo arī šī japāņa sniegums neesot apmierinošs. Skaidrs gan, ka "Jūrmala" vasarā arī pastiprinās sastāvu. Šodien jau rakstījām, ka "Jūrmalai" transfēru sakarā ir lieli plāni.

Par pāris sastāva jaunumiem pavēstīja arī "Skonto" treneris Tamazs Pertija. Transfēru periodā noteikti pievienosies gruzīns Laša Dvali, kurš visu laiku ir "Skonto" un trenējas ar komandu, taču kuram līdz šim nebija darba atļaujas. Tāpat Pertija paziņoja par gruzīnu 25 gadus vecā spēlētāja Irakli Klimiašvili pievienošanos "Skonto". Klimiašvili vēl nupat piederējis... Mahačkalas "Anzhi", tiesa, šajā komandā tā arī neaizvadīja nevienu spēli (jauniešu komandu neskaitīsim) un pēdējo sezonu nospēlēja uz īres tiesībām Gruzijas čempionātā. Klimiašvili jau spēlējis "Skonto" rindās Virslīgas pauzē pārbaudes mačā ar Lietuvas "Atlantas".

Drīzumā lasiet pilnu pēcspēles preses konferenci, kurā Koņevs un Pertija runāja ne tikai par sastāva jaunumiem, bet arī citām lietām.

  -2 [+] [-]

, 2013-06-16 22:55, pirms 11 gadiem
Njā, gruzīni ieplūst Skonto sistēmā ... Būtu labāk, lai ir kā šodien, ka visi starta laukuma spēlētāji, izņemot vārtsargu bija latvieši.
Slēpts komentārs: J.L.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-16 22:58, pirms 11 gadiem
J.L. rakstīja: Novicki, atkāpies!
Āboliņš?
https://twitter.com/LV_futbols/stat...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: J.L.

  -3 [+] [-]

, 2013-06-16 23:06, pirms 11 gadiem
Yomayoo rakstīja: Njā, gruzīni ieplūst Skonto sistēmā ... Būtu labāk, lai ir kā šodien, ka visi starta laukuma spēlētāji, izņemot vārtsargu bija latvieši.
itkā jau jā, bet ja paskatamies plašāk uz sastāvu, tad reali ir ļoti švaki ar maiņām.
Es uzskatu, ka šodien izlaistie - Datunašvili, un Čačiašvili neatbilst Virslīgas līmenis... domāju top 3 komandu.
tātad reali, ir ap 13 spēlētājiem, kas tiešām var doties spēlēt pret ventspili, Daugavu utt.
noteikti vajag papildināt sastāvu ar tiešām labiem spēlētājiem, kāds noteikti ir Lasha Dvali, kas sevi jau šeit parādījis ir daudz un arī par Irakli atsauksmes ir ļoti labas, cerams, ka abi jau Eirokausos bus par 100 % gatavi
Slēpts komentārs: Judospead
Slēpts komentārs: J.L.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-16 23:52, pirms 11 gadiem
Jūrmala nakusi pie prata, jo mazak arzemju amatieru, jo labak pasiem, gan visam Latvijas futbolam, ja nevar atlauties normalus, tad lai dod iespeju vietejiem un cerams, ka izvelesies jauniesus.

  -2 [+] [-]

, 2013-06-16 23:59, pirms 11 gadiem
Skonto tik tiešām veido konkurētspējīgu komandu, kur spēlētājiem vieta pamatsastāvā nav un nebūs garantēta. Arī jauniešu komandā ir pāri par 30 spēlētājiem, kas pieteikti 1. līgai, tā ka tas ir klubs ar aizmuguri un cerams, ka ar finansēm viss būs ok, jo tikai konkurētspējīgās komandās spēlētāji var attīstīties, ja par vietu sastāvā ir jācīnās.

Jūrmala ir tieši pretējs piemērs līdz šim. Leģionāri neparādīja ne tuvu savu labāko spēli, taču vieta sastāvā tāpat šiem bija garantēta, jo vienkārši nebija, ar ko viņus aizvietot. Ogava, Kavanabe un Belovs bija pavisam neredzami, tāpēc viņu atlaišana ir vairāk nekā pelnīta.

     [+] [-]

, 2013-06-17 03:32, pirms 11 gadiem
Guculji atgriezhas .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja