Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2901, Did:0, useCase: 3

Muštukovs vēro: Gandrīz perfekta spēle pret Dāniju, zviedri - neērtākais pretinieks

Ervīns Muštukovs
Ervīns Muštukovs

Muštukovs vēro: Gandrīz perfekta spēle pret Dāniju, zviedri - neērtākais pretinieks
Foto: EPA/Scanpix Denmark

Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ervīns Muštukovs portālā Sportacentrs.com turpina dalīties pārdomās par valstsvienības sniegumu pasaules čempionātā Dānijā. Šoreiz Ervīns atskatījās uz grupu turnīra pēdējo spēli pret Dāniju, kas tika pieveikta ar 1:0, pēc deviņu gadu pārtraukuma iekļūstot ceturtdaļfinālā.

"Kā jau biju paredzējis, Latvijas izlase izcīnīja minimālu uzvaru. Kur nu vēl minimālāku par 1:0. Spēle patiešām bija laba un praktiski bez kļūdām. Bet, ja dāņiem gadījās pa kādai vārtu gūšanas izdevībai, tad savu darbiņu paveica vārtsargs Elvis Merzļikins. Mūsējie Dānijas hokejistiem neļāva spēlēt un izcīnīja pelnītu uzvaru.

Kad Andris Džeriņš guva vienīgos vārtus, dāņu hokejists vienkārši aizslidoja uz otru pusi. Jā, dāņu vārtsargs Frederiks Andersens šo ripu varēja noķert. Iespējams, var teikt, ka tā bija viņa kļūda. Taču tie bija vienīgie ielaistie vārti, un, ja komanda pati vispār neiemet, tad muļķīgi vainot vārtsargu. Domāju, ka Merzļikinam šī spēle drīzāk bija psiholoģiski, nevis fiziski grūta. Taču, spēlējot Šveices klubā "Lugano", viņš jau ir pieradis spēlēt pie pilnām tribīnēm.

Jā, pēc 1:8 pret Somiju nākamajās četrās spēlēs kopā Latvijas komanda ir ielaidusi tikai sešus vārtus. Turklāt somi jau gandrīz visām komandām sameta daudz ripu - piecas kanādiešiem, sešas amerikāņiem. Spēlē pret Latviju somi vienkārši ļoti labi mācēja izmantot savas izdevības.

Uzskatu, ka pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā pret Zviedrijas izlasi mums ir izredzes. Ja izdosies perfekti nospēlēt aizsardzībā un Merzļikins būs tikpat stabils, tad varam cerēt uz panākumu ar 2:1. Saprotams, ka zviedriem ir ļoti labs sastāvs, varbūt pat labākais uz papīra šajā turnīrā. Tāpēc jau viņi ieguva pirmo vietu savā grupā. Savā ziņā domāju, ka pret citām komandām, ieskaitot Krieviju, mūsu izredzes tomēr būtu lielākas."

  +8 [+] [-]

, 2018-05-16 11:25, pirms 6 gadiem
Sviedriem netīk ja viņus klapē, kā tas bija Bernē un arī Sočos

     [+] [-]

, 2018-05-16 11:39, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Sviedriem netīk ja viņus klapē, kā tas bija Bernē un arī Sočos
Jautājums drīzāk ir - vai Latvijai pietiks spēka klapēties 3. spēlē četru dienu laikā.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-16 11:55, pirms 6 gadiem
Ceram uz labu spēli!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-16 12:06, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jautājums drīzāk ir - vai Latvijai pietiks spēka klapēties 3. spēlē četru dienu laikā.
Ceru, ka jā! Katrā ziņā pēdējās 4 spēlēs mēs demonstrējam ļoti saturīgu spēli.

  +5 [+] [-]

, 2018-05-16 12:10, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jautājums drīzāk ir - vai Latvijai pietiks spēka klapēties 3. spēlē četru dienu laikā.
Viņam tak jau vakar itka bija jābut ģīboņiem

  +3 [+] [-]

, 2018-05-16 12:32, pirms 6 gadiem
A kur lieleksperta pastētes atraugas par varenajiem dāņiem? Kā te bieži raksta, pa krūmiem?

  +1 [+] [-]

, 2018-05-16 12:50, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jautājums drīzāk ir - vai Latvijai pietiks spēka klapēties 3. spēlē četru dienu laikā.
nu nav mums vairs daudz penšu un arī vecā gvarde kas tik kost brauca nav, jaunajiem <cerams> ir motivācija pierādīt, īpaši tādiem kā Balcers, Bļugers utt.

spēli pret zviedriju uzvaru noteikts 2 faktori: nenoraidīties un nekļūdīties vispār savā zonā, tad varam uzvarēt, klapēties vajag tikai savā zonā, lai viņiem nav vispār laika galvu pacelt un atdot piespēli.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-16 14:24, pirms 6 gadiem
Ceru uz cienīgu spēli,jo negribētos piedzīvot 1/4 finālā sagrāvi.Tie ,kas prasa uzvaru pret šo zviedru komandu,tad prasiet uzreiz Latvijai pasaules čempiona titulu,ne mazāk,jo šaubos,ka kādam izdosies apturēt Zviedrijas izlasi līdz finālam(pat jeņķiem,jeb čehiem nē)

  -1 [+] [-]

, 2018-05-16 16:53, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jautājums drīzāk ir - vai Latvijai pietiks spēka klapēties 3. spēlē četru dienu laikā.
Chaljiem peedeejaas speelees acis vien spiid,lieki domaat ka speeka nepietiks. Nav lielu ceriibu vinnet zviedrus,bet ,lai teiktu ,ka 100% zaudeesim,shaubos apgalvot

  +2 [+] [-]

, 2018-05-16 16:58, pirms 6 gadiem
Šie "ekspertu" raksti ir kaut kāds paradokss!
Izskatās, ka visi lielākie spečuki un profesionālie hokejisti ir atstāti mājās. Tikai vienas verbālās caurejas - "jā, tur vajadzēja tā nospēlēt, tur šitā...."bla, bla
Bet pats galvenais - džeki ceru arī uz tik solīdu un pašaizliedzīgu spēli pret zviedriem, kā tas bija pēdējās trīs spēlēs. Sen nebija redzēta tik saliedēta Latvijas izlase un tas, ka 60 minūtes spējām noturēt savu spēles stilu un apslāpēt visu ko dāņi centās veidot, fantastiski. Protams, ka par uzvaru arī pret zviedriem, cinās, čaļi!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-16 19:18, pirms 6 gadiem
dima_jkorkov_111293686417008 rakstīja: Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- http://linkto.eu/mblog
Iemācies latviski idiot!