Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kadri tiek diskvalificēts līdz pirmās kārtas beigām, Torntonam tiek viena spēle

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kadri tiek diskvalificēts līdz pirmās kārtas beigām, Torntonam tiek viena spēle
Nazems Kadri. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu līdz pirmās kārtas beigām diskvalificēt Toronto "Maple Leafs" centra uzbrucēju Nazemu Kadri, savukārt Džo Torntonam no Sanhosē "Sharks" nāksies izlaist vienu maču.

"Maple Leafs" šonakt aizvadīja pirmo maču savā laukumā un ar 3:2 pieveica Bostonas "Bruins", atgriežoties sērijas vadībā ar 2-1. Spēlē nevarēja piedalīties Kadri, kurš izcēlās iepriekšējā cīņā, ar nūju iebraucot pretinieka Džeika Debraska sejā. Otrās trešdaļas noslēgumā Debrasks asi nospēlēja pret pašu Kadri, bet noraidījumu nesaņēma. Toronto uzbrucējs vēlāk izmantoja izdevību atriebties.

Pieņemts lēmums Kadri vairs neļaut doties laukumā pret "Bruins", un uzbrucējam tā ir piektā diskvalifikācija deviņus gadus ilgajā karjerā. Jāizceļ, ka abas vienības pirmajā kārtā tikās arī pirms gada, un toreiz Kadri asi nospēlēja jau sērijas pirmajā mačā, saņemot trīs spēļu diskvalifikāciju. "Maple Leafs" beigās zaudēja ar 3-4 un devās atvaļinājumā.

Tikmēr Torntons noteikumus pārkāpa sērijā pret Lasvegasas "Golden Knights", izdarot spēka paņēmienu galvā pret Tomāšu Noseku. Spēlētāju drošības departaments pauda, ka pieredzējušais hokejists mierīgi varēja izvairīties no incidenta, un tieši tādēļ viņam piešķirta diskvalifikācija. Pēdējā reize, kad Torntons šāda iemesla dēļ bija spiests palikt malā, bija 2010. gada novembrī.

"Godīgi saku, ka knapi viņam pieskāros. Viņš uzreiz piecēlās. Šķiet, ka mans dēls tā ar mani izdara sešas reizes dienā. Uzskatu, ka Noseks pats sevi nostādīja dīvainā pozīcijā," teica Torntons. Mierā ar šādiem izteikumiem nebija "Golden Knights" asākais spēlētājs Raiens Rīvzs: "Vienam manam draugam ir vectēvs, kurš saskaras tieši ar to pašu – viņš pārāk labi neredz, jo kļūst vecs. Viņam vajadzīgas brilles. Ja viņam iedos diskvalifikāciju, viņš taču no tribīnēm neko neredzēs."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/leafs-kadri-susp...
https://www.tsn.ca/thornton-banned-...

  -1 [+] [-]

, 2019-04-16 09:59, pirms 5 gadiem
Kad tiesnesis vēl nebija pieslidojis Čaram bija iespēja Kadri zemē iedzīt, viņš to nedarīja, pieslidoja tiesnesis un Čara rāda uz Kadri ka dabūs pa muti bija tak iespēja, ko ta nedeva pa muti?

Tas atgādina to situāciju kad Čara Raitim žokli vai ko tur salauza tajā brīdī kad tiesnesis jau bija pieslidojis un izšķīris kautiņu un Čara izdarīja sitienu!

     [+] [-]

, 2019-04-16 10:09, pirms 5 gadiem
Tāpēc to sauc par Players Safety Departament, ka viņi paglābj visādus nerātneļus no nenovēršamās atmaksas nākamajās spēlēs.

     [+] [-]

, 2019-04-16 13:31, pirms 5 gadiem
Debrasks mirkli pirms tam veica spēka paņēmienu pret Toronto spēlētāju vietā, kur beidzās Bostonas rezervistu soliņš un sākās stikls, kas ir ļoti bīstami. Pirms dažiem gadiem Čara tā nopietni satraumēja Monreālas spēlētāju, kurš ielidoja stikla apmalē. Tāpēc Kadri dusmas var saprast, kaut arī neatbalstu vardarbību

     [+] [-]

, 2019-04-16 15:29, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Debrasks mirkli pirms tam veica spēka paņēmienu pret Toronto spēlētāju vietā, kur beidzās Bostonas rezervistu soliņš un sākās stikls, kas ir ļoti bīstami. Pirms dažiem gadiem Čara tā nopietni satraumēja Monreālas spēlētāju, kurš ielidoja stikla apmalē. Tāpēc Kadri dusmas var saprast, kaut arī neatbalstu vardarbību
lkm neesi pamanijis, ka tgd ir uztaisita savadaka veida konstrukcija un nav vairs ta ka pret sienu, ja taja vieta uztaisa speka panemienu, ka tas bija laika, kad Chara to izdarija

     [+] [-]

, 2019-04-16 17:08, pirms 5 gadiem
lambijs rakstīja: lkm neesi pamanijis, ka tgd ir uztaisita savadaka veida konstrukcija un nav vairs ta ka pret sienu, ja taja vieta uztaisa speka panemienu, ka tas bija laika, kad Chara to izdarija
Tik un tā spēka paņēmiens tajā vietā ir bīstamāks nekā citur, kur ir stiklojums pilnībā