Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Riga" atspēlējas un izrauj neizšķirtu pret "Mettu"

16. aprīlī Rīgā, RTU stadionā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 4. kārtas spēle starp "Riga FC" un FK "Metta/LU" komandām. Šajā mačā vairāk ar bumbu spēlēja mājinieki, tomēr tieši "Metta" sākotnēji labāk izmantoja savas iespējas un ieguva divu vārtu pārsvaru. Otrajā puslaikā "Riga" atspēlējās un panāca neizšķirtu, uzstādot gala rezultātu - 2:2 (0:2; 2:0), vārtus attiecīgi "Riga" labā guva Hizirs Apajevs un Renē Miheličs, savukārt viesiem ar precīziem sitieniem atzīmējās Dāvis Indrāns un Kirils Ševeļovs. Jāatzīmē, ka pie rezultāta 1:2 "Mettai" bija strīdīgs moments - Indrāns izdarīja sitienu, un bumba, atsitoties pret pārliktni, izskatījās, ka trāpīja aiz vārtu līnijas, tomēr tiesneši uzskatīja savādāk un vārtus neieskaitīja.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2017-04-16 22:57, pirms 7 gadiem
Xaxaxa

  +1 [+] [-]

, 2017-04-17 08:19, pirms 7 gadiem
Jāatzīmē, ka pie rezultāta 1:2 "Mettai" bija strīdīgs moments - Indrāns izdarīja sitienu, un bumba, atsitoties pret pārliktni, izskatījās, ka trāpīja aiz vārtu līnijas, tomēr tiesneši uzskatīja savādāk un vārtus neieskaitīja.

Nu no tā rakusa,ko mēs redzam SC piedāvātajā video nu galīgi nav redzams,vai bumba pilnībā ir šķērsojusi vārtu līniju.Tā kā atliek vien ticēt tiesnešiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-17 09:57, pirms 7 gadiem
Līdzīga situācija notika nesenajā Itālijas čempionāta spēlē starp Inter un Milan,kad spēles kompensācijas laika pēdējās sekundēs pēc Milan spēlētāja sitiena bumba trāpīja pa vārtu pārliktni un atsitās pret zemi.Atškirībā no mūsu Virslīgas,tur ir ieviestas mūsdienu tehnologijas un ar vārtu noteikšanu problēmu nebija.