Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA Spēlētāju asociācija kritizē Džeksonu par izteikumiem Karmelo jautājumā

Andrejs Siliņš

NBA Spēlētāju asociācija kritizē Džeksonu par izteikumiem Karmelo jautājumā
Karmelo Entonijs (otrais no kreisās)
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Spēlētāju asociācijas (NBPA) izpilddirektore Mišela Robertsa komentējusi Ņujorkas "Knicks" prezidenta Fila Džeksona izteikumus par komandas superzvaigzni Karmelo Entoniju, nosaucot tos par kluba vadībai nepiemērotiem.

Džeksons tikšanās laikā ar medijiem par Entoniju sacīja: "Domāju, ka, ņemot vērā mūsu komandas virzienu, viņš ir spēlētājs, kuram būtu labāk būt kaut kur citur un savu talantu izmantot kaut kur, kur viņš var uzvarēt vai tiekties pēc čempiona titula."

NBPA izpilddirektore Mišela Robertsa šodien izteicās, ka šādi kluba vadības izteikumi pret savas komandas spēlētāju nav pieņemami: "Jau izteicām savu viedokli NBA komisāram [Adamam Silveram] par "Knicks" prezdienta Fila Džeksona sacīto. Ja spēlētāji, kuriem ir spēkā esoši līgumi, bez baidīšanās par soda saņemšanu nedrīkst atklāti izteikties par savu vēlmi tikt nodarbinātiem citur, tad mēs sagaidām, ka klubu vadības turēsies pie tādiem pašiem standartiem. Ja runa ir par lojalitāti un cieņu, durvis veras uz abām pusēm."

Līgas noteikumi paredz, ka klubam ir tiesības sodīt spēlētāju, kurš, neraugoties uz spēkā esošu līgumu, publiski izsakās par vēlmi tikt aizmainītam.

Karmelo Entonijam, kurš ir arī NBPA viceprezidents, ir spēkā līgums ar "Knicks" vēl uz divām sezonām par kopējo summu vairāk nekā 54 miljonu dolāru apmērā. Basketbolistam paredzētas tiesības noraidīt jebkuru maiņas darījumu, taču Karmelo izteicies, ka gaidāmajā starpsezonā uzklausīs "Knicks" piedāvājumus maiņas darījumam, ja tādi būs.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2017-04-16 22:31, pirms 7 gadiem
Šajā gaījumā piekritīšu Džeksonam, jo nu tomēr, cik redzēts, tad Entonijs nav tas spēlētājs ap kuru veidot komandu, it īpaši tajos brīžos, kad viņš aizmirst, kas ir aizsardzība

  +5 [+] [-]

, 2017-04-16 22:34, pirms 7 gadiem
FD jau pats to līgumu ar Antonu noslēdza.ne viņu kāds spieda.ne ar varu vilka...būtu vien sēdējis klusu un nepīkstējis

  +6 [+] [-]

, 2017-04-16 22:58, pirms 7 gadiem
Džeksons labāk lai pats tin makšķeres. Tas nekas, ka Karmelo arī grēku netrūkst. Komandai nevar būt divi treneri, viens no kuriem diriģē no augšas "galveno" ar savu trīsstūri. Šādā stilā arī visa labi uzsāktā sezona aizgāja dziļā dirsā.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-17 00:37, pirms 7 gadiem
Ja ieskatāmies realitātē objektīvi, tad NYK ir strupceļā, jo maiņas darījumā viņi neko labu neiegūs. Tad jau labāk lai Carmelo turpina spēlēt.
Un līgums ir līgums, ja tāds punkts ir iekļauts, ka Carmelo var negribēt maiņu, tad respektēt šo līgumu, galu galā tas ļāva Knickiem ietaupīt laikam 5-10 mio uz visu Carmelo līgumu.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-17 02:35, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ja ieskatāmies realitātē objektīvi, tad NYK ir strupceļā, jo maiņas darījumā viņi neko labu neiegūs. Tad jau labāk lai Carmelo turpina spēlēt.
Un līgums ir līgums, ja tāds punkts ir iekļauts, ka Carmelo var negribēt maiņu, tad respektēt šo līgumu, galu galā tas ļāva Knickiem ietaupīt laikam 5-10 mio uz visu Carmelo līgumu.
Fils ar šādiem izteikumiem pats sevi iedzen ļoti lielā strupceļā. Komanda, kas iespējams varētu piekrist Melo maiņai no NYK var pretī faktiski prasīt jebko zinot cik izmisīgi Fils grib dabūt prom Melo no NY.

     [+] [-]

, 2017-04-17 07:41, pirms 7 gadiem
Te pirmkāŗt runa ir par neprofesionalitāti un kaitējumu līgas tēlam.

     [+] [-]

, 2017-04-17 10:37, pirms 7 gadiem
Kuri spēlētaji vada to NBA spēlētàju asociāciju?