Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" paziņo par kluba jauno nosaukumu - "Liepāja/Mogo"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Liepāja" paziņo par kluba jauno nosaukumu - "Liepāja/Mogo"
Māris Verpakovskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šodien speciāli sasauktā preses konferencē Liepājas pārstāvniecībā Rīgā "SynotTip" futbola Virslīgas kluba prezidents Māris Verpakovskis paziņoja, ka turpmāk kluba nosaukums ietvers arī galvenā sponsora vārdu - FK "Liepāja/Mogo".

"Liepāja" vakar izziņoja par šodien Liepājas pārstāvniecībā Rīgā plānoto preses konferenci. Tika intriģējoši minēts, ka pasākumā tiks pavēstīti lielākie jaunumi kopš kluba dibināšanas brīža. Izrādījās, runa ir par sponsora vārda iekļaušanu kluba un komandas nosaukumā - turpmāk 2015. gada Latvijas čempioni pazīsim kā FK "Liepāja/Mogo".

Olafs Saulriets, "Liepājas" mārketinga vadītājs: "No šīs sezonas mūsu nosaukums tiek papildināts un attiecīgi nomainīts - no šī brīža sauksimies FK "Liepāja/Mogo". Lai gan pagājušajā sezonā mērķus nesasniedzām, pirms šīs sezonas runājām ar "Mogo" un mūsu veiksmīgo sadarbību. Tagad "Mogo" mūs atbalsta vēl vairāk un esam jau kā partneri."

Aleksandrs Čerņagins, "Mogo" valdes priekšsēdētājs: "Neskatoties, ka pērn rezultāti nebija tik labi, kā gaidījām, vienojāmies par ilgtermiņa sadarbību. Šobrīd vienošanās panākta uz trim gadiem, bet, protams, domājam par ilgākiem termiņiem, un domājam, tas arī notiks."

Māris Verpakovskis: "Paldies "Mogo", ka viņi mums tic, neskatoties uz neveiksmīgo iepriekšējo sezonu. Darīsim visu, lai attaisnotu viņu cerības šogad. Kā ziniet, mums notikusi arī treneru maiņa, un Tamaza Pertijas ambīcijas sakrīt ar kluba augstākajiem mērķiem. Primārais mērķis - caur Latvijas kausu šogad iekļūt Eirokausos. Citus gadus 4. vieta deva 90% garantiju, ka Eirokausu ceļazīme tiks nodrošināta, bet šogad nākušas klāt tik spēcīgas komandas kā "Riga" un RFS, tāpēc mēs necerēsim uz citiem, bet paši mēģināsim iegūt kausu, kas kluba vēsturē pagaidām nav izdevies. Čempionātā minimālais mērķis ir iekļūt trijniekā, bet skaidrs, ka trenerim, spēlētājiem un pārējiem iekšienē mērķi ir augstāki."

Jautāti par konkrētām summām, "Mogo" un "Liepājas" pārstāvji konkrētus skaitļus neminēja, taču tika uzsvērts, ka tas ievērojami atkarīgs arī no sportiskajiem panākumiem, kā arī Saulriets minēja, ka summa ir "ļoti liela", bet Verpakovskis piebilda, ka, pat neizpildot sportiskos mērķus, "Mogo" finansējums tik un tā klubam ir ļoti būtisks.

Pilnu preses konferences atreferējumu lasiet portālā Sportacentrs.com vēlāk šodien.

1 2 62 komentāri

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:15, pirms 7 gadiem
VEIKSMI !UN LAI IZDODAS VISS!

 +24 [+] [-]

, 2017-03-16 15:17, pirms 7 gadiem
Uzskatu, ka ģenerālsponsoru var uzsvērt un izreklamēt arī savādākā veidā, nekā izķēmojot kluba nosaukumu, kas jau ir aizsācies stāsts. Bet ko nu mums tur spriedelēt.

  +6 [+] [-]

, 2017-03-16 15:22, pirms 7 gadiem
Ko Latvijas sports darītu bez kredītiestādēm... Paldies viņiem!

  +3 [+] [-]

, 2017-03-16 15:25, pirms 7 gadiem
bija Metalurgs, tagad būs FK Liepājas Mogo

  -2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:27, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Latvijas futbolā ienāk nauda
Veiksmi Liepājai
bet izpildīt mērķus būs pagrūti. RFS un Riga ir pārāki uz papīra un galvenie kausa favorīti. Tāpat čempionātā trijnieks nebūs viegli sasniedzams mērķis šī gada konkurences apstākļos. Tas diemžēl izraisa bažas, jo ne visiem izdosies piepildīt mērķus un apmierināt sponsoru vēlmes

  +2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:29, pirms 7 gadiem
ir veikts kāds pētījums attiecībā uz to kāpēc sponsora nosaukums būtu jāliek komandas nosaukumā?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-16 15:29, pirms 7 gadiem
Un domāju, ka Liepāja būs turpat, kur pagājušosezon, respektīvi ceturtie!

  +6 [+] [-]

, 2017-03-16 15:33, pirms 7 gadiem
UN atkal kreditori.. Normāli šai valstī viss notiek

Virslīga ir TOTO atbalstīta, klubi kreditoru..
Slēpts komentārs: fkscd

  -2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:34, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: UN atkal kreditori.. Normāli šai valstī viss notiek

Virslīga ir TOTO atbalstīta, klubi kreditoru..
Tā ir ļoti daudzās valstīs
Un ja atbalstītu farmācijas biznesa mahinatori būtu labāk?

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:36, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Tā ir ļoti daudzās valstīs
Un ja atbalstītu farmācijas biznesa mahinatori būtu labāk?
Tak idi.. viņiem jau tur ir bizness. Tiek atmazgāta nauda un pēc tam grēkāzis būs pats klubs utml.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-16 15:37, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Prieks, ka Latvijas futbolā ienāk nauda
Veiksmi Liepājai
bet izpildīt mērķus būs pagrūti. RFS un Riga ir pārāki uz papīra un galvenie kausa favorīti. Tāpat čempionātā trijnieks nebūs viegli sasniedzams mērķis šī gada konkurences apstākļos. Tas diemžēl izraisa bažas, jo ne visiem izdosies piepildīt mērķus un apmierināt sponsoru vēlmes
Vienu gan nevaru saprast, pernā gada Spartaka fan! Tu domā, ka visiem kājas trīc no tiem Rīgas klubos sapulcinātiem izlases kandidātiem, kuri krievu un poļu otro līgu sastāvos nevar tikt? No kā tur ir jābaidās?

Tu visu laiku kaut ko runā par mega Rīgas klubu zvaigznēm. Un nu tik būs... 2014. gada Pertijas Skonto uz papīra bija daudz spēcīgāks. Un?

  +3 [+] [-]

, 2017-03-16 15:37, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Jūtu līdzi Pertijam, kuram ar viduvēju sastāvu īsā laikā jāsasniedz augsti rezultāti. Labāk Pertija būtu nācis uz Spartaku vai RFS, kur kluba īpašnieki ir mazāk prasīgi
tici man Pertija pats piekrita pirms parakstija Līgumu ar Liepāju..viņam tika gan jau prezentēts Liepājas vīzijas..un Spartaka vīzijas un tad viņš izdarija izvēli.. nejau viņam kāds lika iet uz Liepāju..pats vien gribēja

  +4 [+] [-]

, 2017-03-16 15:39, pirms 7 gadiem
Maikas gan nav pievilcīgas..es sev tādu negribētu kur pa visu vēdēru rakstīts ''MOGO''

  +4 [+] [-]

, 2017-03-16 15:39, pirms 7 gadiem
Kaut kādi Timofējevi, Zjuzini, Laizāni, Fertovi, Kovaļovi, Šabaļveidīgi, kuri nav ne vienam vajadzīgi un priecīgi, ka var uzspēlēt mājās par LV mērogiem kosmosīgu summu. Mega zvaigznes atradušās. Redzot, kā viņi spēlē izlasē, kad nevar ne 3 piespēles pret Fērām atdot, tad nu gan tagad baigo līmeni rādīs.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 15:42, pirms 7 gadiem
>>fkscd. Pertiju nemaz neviens latvijas klubs neņēma pie sevis,taka lūdzu te lnelej ūdeņu,kur viņam vajadzēja lanāk iet!!!

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:44, pirms 7 gadiem
Te vismaz ir šeit Latvijā tapusi nauda un biznesa vidē attīstīta, nevis dzīvojot uz "krīta" caur apšaubāmiem investoriem. Kaut pats dzīvoju Liepājas rajonā, bet vienalga prieks par FK Liepāju/Mogo

  -2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:44, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Tak idi.. viņiem jau tur ir bizness. Tiek atmazgāta nauda un pēc tam grēkāzis būs pats klubs utml.
Kāda naudas atmazgāšana? Mogo darbojas visu likumu ietvaros
Un klubs nekur nebūs vainīgs, ja Mogo aizies pa burbuli. Kamēr abas puses apmierinātas, lai veiksmīga sadarbība!

  +6 [+] [-]

, 2017-03-16 15:47, pirms 7 gadiem
Tas atbaidīs virkni ne-vietējo līdzjutēju. Ne visiem gribas just līdzi "nebanku kredītiem". Vismaz hokejā jau tā ir noticis - daudziem šī komanda nav simpātiska tīri dēļ nosaukuma.

Real vai Barcelona arī ir sponsori, un ne mazie - bet kaut kā tur neviens nav iedomājies tos kabināt klāt nosaukumam. Tas nav labs stils.

Protams, labi, ka Mogo vispār dod naudu sportam - par to paldies viņiem.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 15:47, pirms 7 gadiem
Alguns atkal teiks biezie....

  -2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:49, pirms 7 gadiem
Fiasko rakstīja: Vienu gan nevaru saprast, pernā gada Spartaka fan! Tu domā, ka visiem kājas trīc no tiem Rīgas klubos sapulcinātiem izlases kandidātiem, kuri krievu un poļu otro līgu sastāvos nevar tikt? No kā tur ir jābaidās?

Tu visu laiku kaut ko runā par mega Rīgas klubu zvaigznēm. Un nu tik būs... 2014. gada Pertijas Skonto uz papīra bija daudz spēcīgāks. Un?
Nē, šī gada Riga sastāvs ir labākais kopš Ventspils spēlēm Eiropas līgas grupu turnīrā
Latvijas līmenim (un ne tikai) tie ir ļoti labi spēlētāji. Daļa Rigas sastāva varētu spēlēt Polijas augstākajā līgā, bet dažādu iemeslu dēļ (arī tādēļ, ka Riga labi maksā) viņi spēlē Rigā.
Cik no Rigas ir izlasē un cik no Liepājas? Vai liepājnieki ir labāki, bet viņus apzināti Pahars neņem sastāvā?

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:51, pirms 7 gadiem
Ļurba rakstīja: tici man Pertija pats piekrita pirms parakstija Līgumu ar Liepāju..viņam tika gan jau prezentēts Liepājas vīzijas..un Spartaka vīzijas un tad viņš izdarija izvēli.. nejau viņam kāds lika iet uz Liepāju..pats vien gribēja
Pertija bija domājis, ka viņam dos laiku izveidot komandu, bet izskatās, ka Verpis kopā ar sponsoriem grib tūlītēju rezultātu

  -2 [+] [-]

, 2017-03-16 15:53, pirms 7 gadiem
Fiasko rakstīja: Kaut kādi Timofējevi, Zjuzini, Laizāni, Fertovi, Kovaļovi, Šabaļveidīgi, kuri nav ne vienam vajadzīgi un priecīgi, ka var uzspēlēt mājās par LV mērogiem kosmosīgu summu. Mega zvaigznes atradušās. Redzot, kā viņi spēlē izlasē, kad nevar ne 3 piespēles pret Fērām atdot, tad nu gan tagad baigo līmeni rādīs.
Latvijas līmenim pietiekami augstu. Un līmeņa ziņā noteikti 2. spēcīgākais klubs Baltijā aiz Žalgira vai pat līdzīgā līmenī

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:54, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: >>fkscd. Pertiju nemaz neviens latvijas klubs neņēma pie sevis,taka lūdzu te lnelej ūdeņu,kur viņam vajadzēja lanāk iet!!!
Ar RFS bija konkrētas sarunas
Bija varianti arī citos klubos

  +7 [+] [-]

, 2017-03-16 15:57, pirms 7 gadiem
Vai nosaukuma maiņa (papildināšana) sezonas gaitā atbilst Virslīgas reglamentam?

     [+] [-]

, 2017-03-16 15:58, pirms 7 gadiem
zzk rakstīja: Tas atbaidīs virkni ne-vietējo līdzjutēju. Ne visiem gribas just līdzi "nebanku kredītiem". Vismaz hokejā jau tā ir noticis - daudziem šī komanda nav simpātiska tīri dēļ nosaukuma.

Real vai Barcelona arī ir sponsori, un ne mazie - bet kaut kā tur neviens nav iedomājies tos kabināt klāt nosaukumam. Tas nav labs stils.

Protams, labi, ka Mogo vispār dod naudu sportam - par to paldies viņiem.
Laikam sponsora vārds kluba nosaukumā ir Latvijai piemērots līdzeklis
Nav daudz citu iespēju reklamēties kā tas ir lielajās valstīs

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 15:59, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Nē, šī gada Riga sastāvs ir labākais kopš Ventspils spēlēm Eiropas līgas grupu turnīrā
Latvijas līmenim (un ne tikai) tie ir ļoti labi spēlētāji. Daļa Rigas sastāva varētu spēlēt Polijas augstākajā līgā, bet dažādu iemeslu dēļ (arī tādēļ, ka Riga labi maksā) viņi spēlē Rigā.
Cik no Rigas ir izlasē un cik no Liepājas? Vai liepājnieki ir labāki, bet viņus apzināti Pahars neņem sastāvā?
To vai apzināti Pahars liepājniekus neņem izlasē, lai priekšā pasaka FIFA rangs un izlases spēles kvalitāte un tā ir arī visa mana atbilde uz esošo jautājumu. Rīgas Dinamo arī savā sastāvā var paņemt teju visus Japānas, Ungārijas, Polijas un Lietuvas hokeja izlases labākos spēlētājus. Un kas notiks? Cīnīsies par Gagarinu?

Ceru, ka domu saprati un tas vairs nav jāskaidro.

Un par to Rīgas labāko sastāvu kopš V-pils Eirolīgas laikiem ir gaužām nepareizi un nesportiski diskutēt. Vai tikai tajā gadā Metalurgs nepaņēma titulu un neapspēlēja V-pili vairākas reizes ar visiem viņu labākajiem?

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:03, pirms 7 gadiem
Ja Riga FC sapulcinātu sastāvu ar Eiropas vidējo čempionātu spēlētājiem un izlašniekiem no top 50, tad tas būtu cits stāsts. Bet šeit neredzu pamatu, lai citas komandas stresotu.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 16:05, pirms 7 gadiem
Fiasko rakstīja: To vai apzināti Pahars liepājniekus neņem izlasē, lai priekšā pasaka FIFA rangs un izlases spēles kvalitāte un tā ir arī visa mana atbilde uz esošo jautājumu. Rīgas Dinamo arī savā sastāvā var paņemt teju visus Japānas, Ungārijas, Polijas un Lietuvas hokeja izlases labākos spēlētājus. Un kas notiks? Cīnīsies par Gagarinu?

Ceru, ka domu saprati un tas vairs nav jāskaidro.

Un par to Rīgas labāko sastāvu kopš V-pils Eirolīgas laikiem ir gaužām nepareizi un nesportiski diskutēt. Vai tikai tajā gadā Metalurgs nepaņēma titulu un neapspēlēja V-pili vairākas reizes ar visiem viņu labākajiem?
Vai ar liepājniekiem sastāvā Latvija būtu top 50 FIFA rangā?
Latvijas līmenim Riga sastāvs ir labākais iespējamais šī brīža situācijā. Riga nespēlē Spānijas čempionātā. Atbilstoši līmenim ir arī veidots sastāvs
Liepāja vinnēja čempionātu, jo Ventspils bija pārgurusi. Bet sastāvs Ventspilij toreiz bija labākais Latvijā

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:07, pirms 7 gadiem
Fiasko rakstīja: Ja Riga FC sapulcinātu sastāvu ar Eiropas vidējo čempionātu spēlētājiem un izlašniekiem no top 50, tad tas būtu cits stāsts. Bet šeit neredzu pamatu, lai citas komandas stresotu.
Tāds sastāvs pagaidām nav vajadzīgs, lai paņemtu virslīgas zeltu. Bet tas, ka Riga papildināsies ar kādu labu izlašnieku, nav izslēgts

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:09, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Vai nosaukuma maiņa (papildināšana) sezonas gaitā atbilst Virslīgas reglamentam?
Nē, bet Indriksona klēpja sunītim, Verpakovskim, jau var pieregulēt to reglamentu pēc vajadzības!

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:17, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Vai ar liepājniekiem sastāvā Latvija būtu top 50 FIFA rangā?
Latvijas līmenim Riga sastāvs ir labākais iespējamais šī brīža situācijā. Riga nespēlē Spānijas čempionātā. Atbilstoši līmenim ir arī veidots sastāvs
Liepāja vinnēja čempionātu, jo Ventspils bija pārgurusi. Bet sastāvs Ventspilij toreiz bija labākais Latvijā
Vai Tu esi politiķis vai arī tīšām necenties saprast, ko es saku? Ar liepājniekiem arī nebūs top 50. Stāsts nav par to. Manis pēc, lai nevienu liepājnieku neņem, kas arī ir pēdējos gados plus/mīnus bijis. Lai ņem tikai no Riga FC, RFS. Un kad izlasē sapulcējas šie Riga FC un RFS stāri un ir jāspēlē pret Fēru salām, tad izlase nevar atdot 3-4 piespēles par spēli un piedzīvo zaudējumu.

Ar to es gribu teikt, ka šie tagad sapulcinātie LV izlases kandidāti Rīgas klubos nav nekāda mēraukla augstai meistarībai. Viņi nav neko sasnieguši un pierādījuši. Izņemot varbūt Kasparu par veciem nopelniem un ziedu laikiem Anglijā. Tas arī viss. Es vēlreiz uzsveru, ka meistarība būtu tad, ja Rīgas klubos spēlētu viduvēju Eiropas līmeņa čempionātu spēlētāji (Dānija, Čehija, Zviedrija, Norvēģija, Ungārija, Horvātija utt) vai arī top50 izlašu veči. Tad gan varētu teikt, ka tā ir meistarīga blice.

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:19, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Daļa Rigas sastāva varētu spēlēt Polijas augstākajā līgā, bet dažādu iemeslu dēļ (arī tādēļ, ka Riga labi maksā) viņi spēlē Rigā.
Par Polijas virslīgu gan šaubos. Tur dažs labs puseiropu apbraucis un nekur nav noturējies.

     [+] [-]

, 2017-03-16 16:20, pirms 7 gadiem
Un ir aizritējusi viena kārta. Nu tad lai Riga parāda ar šo sastāvu, kas un kā jādara. Vienīgi, ko es nesaprotu, priekš kam Tev ar savu viedokli visos rakstos ir nemitīgi jāskrien laikam pa priekšu? Visu laiku vienu un to pašu mal!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-16 16:20, pirms 7 gadiem
Nu un galu galā Apajevs nāk no Krievijas premjerlīgas, Kurakins no Skotijas čēmpja, par Gorkša CV jautājumu nav, Šabala no Čehijas čempionāta, Gogoua no Partizan
1 2 62 komentāri