Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Abās florbola Virslīgās turpinās pusfināli

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Abās florbola Virslīgās turpinās pusfināli
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta gan vīriešu, gan sieviešu Virslīgā tiks aizvadītas otrās pusfināla sērijas spēles, kas notiks Lielvārdē, Rīga un Kocēnos. Vīriešu Virslīgas mačus starp "Lielvārdi" un FK "Rīga", kā arī starp "RTU/Inspecta" un "Cēsu alus/Lekrings" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 19.00 "Lielvārde" - FK "Rīga" (Lielvārdes novada sporta centrā), sērijā 1:0
Vakar vakarā abas komandas aizvadīja sērijas pirmo spēli. Pāra favorīte ir "Lielvārde", bet tās pārsvars pirmajā pusfinālspēlē bija pat negaidīti liels. Lielvārdieši uzvarēja ar 16:6, pa pieciem punktiem uzvarētāju labā guva Toms Akmeņlauks un Ervīns Torsters, pa četriem – Artis Savins un Mikus Valpēters, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Armands Puķītis, kurš atvairīja 28 no 34 pretinieku metieniem. FK "Rīga" sastāvā labākā gods tika Klāvam Andersonam, kurš, tāpat kā viņa komandas biedrs Toms Dāle, guva divus vārtus.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 20.00 "RTU/Inspecta" - "Cēsu alus/Lekrings" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā), sērijā 0:1
Nesalīdzināmi sīvāka cīņa vakar norisinājās starp "RTU/Inspecta" un "Cēsu alus/Lekrings" florbolistiem. Gan pēc nospēlētām 40, gan pēc 60 un pat pēc 70 minūtēm rezultāts bija neizšķirts (4:4). Pēcspēles metienos četrus no pieciem pretinieku mēģinājumiem neitralizēja cēsnieku vārtsargs Normunds Krūmiņš, atnesot savai komandai uzvaru ar 5:4. Tieši Krūmiņu, kurš vārtos stājās tikai pēc pagarinājuma, atzina par labāko savā komandā. Viņa komandas biedrs Andris Rajeckis guva divus vārtus. Labākā gods "RTU/Inspecta" rindās tika vārtsargam Edgaram Gailītim, kurš spēles laikā atvairīja 33 no 38 pretinieku metieniem.
Spēles tiešraide: ŠEIT

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 12.00 "Rubene" - "Ķekavas Bulldogs" (Kocēnu sporta namā), sērijā 1:0
Vakar Kocēnu "Rubene", lai arī pēc pirmā perioda atradās vadībā tikai ar 3:2, izcīnīja samērā pārliecinošu uzvaru ar 11:6. Uzvarētāju rindās ar septiņiem punktiem izcēlās Edīte Bankava, kurai arī labākās spēlētājas gods, tikpat punktu arī Lienei Adamanei, bet piecus punktus savāca Zeltīte Bankava. Par labāko "Ķekavas Bulldogs" sastāvā atzina Jolantu Kļavu, bet rezultatīvākā ar trim gūtiem vārtiem bija Aija Vancāne.

Pulksten 16.00 FK "Ķekava" - "RSU" (Lielvārdes novada sporta centrā), sērijā 1:0
FK "Ķekava", kas savas mājas spēles aizvada Lielvārdē, pusfināla sēriju sāka ar vakar izcīnītu uzvaru – 4:2. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina divu vārtu autori Ievu Jurkāni, bet labākās gods RSU sastāvā tika Līgai Cebulei, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2014-03-16 11:45, pirms 10 gadiem
par lielu Lielvārdi!