Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" zaudē izredzes uzvarēt divīzijā, Kuldam 12 minūtēs viens metiens

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" zaudē izredzes uzvarēt divīzijā, Kuldam 12 minūtēs viens metiens
Bobs Hārtlijs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kuru vada Bobs Hārtlijs, izbraukumā ar 2:1 bullīšos pārspēja Astanas "Barys", bet atvadījās no izredzēm uzvarēt Černišova divīzijā.

Duelis starp Černišova divīzijas divām spēcīgākajām komandām bija ass, un pirmās trešdaļas beigās sekoja kautiņš, kurā Pāvels Akoļzins ar iespaidīgu sitienu atstāja uz ledus Kirilu Petrovu. Pēc pamatlaika rezultāts bija neizšķirts, un uzvarētāju nācās noskaidrot bullīšos. Kopā tika izpildītas septiņas sērijas, un labāki izrādījās "Avangard" hokejisti, panākumu nodrošinot Sergejam Širokovam – 2:1.

Neskatoties uz uzvaru, Omska zaudējusi izredzes uzvarēt Černišova divīzijā, jo tai atlikusi vēl viena spēle, bet deficīts līdz "Barys" ir trīs punkti. Tagad "Avangard" jādomā par sava laukuma priekšrocību iegūšanu pirmajā kārtā, jo Kazaņas "Ak Bars" ar divām spēlēm rezervē atpaliek divus punktus.

Čerepovecas "Severstal" savā laukumā ar 4:2 pieveica Čeļabinskas "Traktor". Artūrs Kulda spēlēja trešajā aizsargu pārī, laukumā pavadot 11:46 minūtes un izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Savukārt Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuras treneru korpusā strādā Sandis Ozoliņš, savā laukumā ar 5:3 pieveica Novosibirskas "Sibir", kas tādējādi palaida garām iespēju apsteigt "Traktor" un pacelties uz Austrumu konferences 8. vietu.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 21:09, pirms 5 gadiem
Petrovs iepīpēja godam.