Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" - "Lada" 2:1 P (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" - "Lada" 2:1 P (spēle galā)
Koltons Gilīss
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas "Dinamo" sezonas priekšpēdējā mačā tiekas ar Arta Ābola vadīto Toljati "Lada", kuras vārtus sargā Edgars Masaļskis, bet pirmo aizsargu pāri veido Kristaps Sotnieks. Savukārt laukuma saimnieku vārtos Jānis Kalniņš. Rīdzinieki ir pēdējie rietumos, bet "Lada" ir priekšpēdējā austrumos.

Rīgas "Dinamo" – Toljati "Lada"

Vārti: 13:32 Korjagins (Valuiskis, Streļcovs) 0:1, 59:43 Dārziņš (K. Rēdlihs) 1:1, 64:56 Dārziņš 2:1
Soda minūtes: 12:16
Vārtsargi: Jānis Kalniņš – Edgars Masaļskis

65` Vārti! Pašās pēdējās papildlaika sekundēs viens pret vārtsargu paspēj izskriet Dārziņš. Viņš duelī ar Masaļski vēlreiz uzvar, ieraksta savā rēķinā otro vārtu guvumu šodien un pasniedz "Dinamo" laimīgu uzvaru sezonas priekšpēdējā spēlē.

64` Tims Sestito neizmanto izgājienu viens pret vienu. Masaļskis izrādās pārāks šajā duelī.

61` Sācies papildlaiks

60` Pamatlaiks beidzas neizšķirti, sekos papildlaiks.

60`Vārti! "Dinamo" pēdējo minūšu spiediens tomēr vainagojas ar sekmēm, un Lauris Dārziņš izrauj neizšķirtu, sabojājot Masaļskim gandrīz jau iegūto sauso spēli. Rīdzinieki vārtus guva, spēlējot jau tukšiem vārtiem.

58' Ralfs Freibergs, Guntis Galviņš un Filips Toluzakovs met garām, Ginta Meijas metienu atvaira Edgars Masaļskis, bet Laura Dārziņa un Mika Indraša metieni tiek bloķēti. Rīgas "Dinamo" nespēj izmantot vairākumu.

56' Ātrs pretuzbrukums, Lauris Dārziņš piespēlē Mikam Indrašim un saņem ripu atpakaļ, bet pēc viņa netraucētā metiena Toljati "Lada" fantastiskā stilā glābj Edgars Masaļskis. Cīņā vārtu priekšā pārkāpums pret Dārziņu, Rīgas "Dinamo" vairākums un iespēja panākt izlīdzinājumu.

56' Pēc Andreja Ivanova un Kristapa Sotnieka metieniem komandu glābj Jānis Kalniņš, tādējādi Rīgas "Dinamo" izdodas izturēt mazākumus un paturēt pretiniekus tikai vienas ripas attālumā.

54' Laurim Dārziņam noraidījums par nūjas mešanu spēles virzienā, un laukuma saimnieki uz minūti un 24 sekundēm paliek trijatā pret pieciem.

53' Krišjānim Rēdliham divas minūtes par ripas izmešanu ārpus laukuma robežām. Rīgas "Dinamo" ceturtais mazākums, bet vairākumā spēlēts tikai vienu reizi. Līdz pamatlaika beigām septiņas minūtes.

43' Piespēle no aizvārtes, un Tims Sestito nonāk lieliskā metiena pozīcijā, tomēr ripa līdz Edgara Masaļska vārtiem nemaz neaizlido, jo metienu pašaizliedzīgi bloķē Vasīlijs Streļcovs, kurš ilgāku laiku paliek guļot uz ledus, līdz ārstu pavadībā viņš pamet laukumu.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa, un Rīgas "Dinamo" ir 20 minūtes, lai pārtrauktu zaudējumu sēriju. Metienos Toljati "Lada" joprojām minimāls pārsvars, bet iemetienos viesi pārsvaru palielinājuši līdz plus pieci.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kuras beigās daudz vairāk uzbruka Rīgas "Dinamo", tomēr panākt izlīdzinājumu laukuma saimniekiem neizdevās.

38' Neprecīzs metiens no zilās līnijas un bloķēts Mika Indraša metiens no labā iemetiena apļa ir viss, kas vairākumā pa spēkam laukuma saimniekiem.

36' Krišjānis Rēdlihs mēģina ielauzties pretinieku zonā, taču pie zilās līnijas viņu ar pārkāpuma palīdzību aptur Maksims Ribins. Rīgas "Dinamo" pirmā iespēja spēlēt vairākumā.

34' Neizmantota paliek kārtējā lieliskā iespēja. Apjukums aiz Toljati "Lada" vārtiem ļauj vienam palikt Ralfam Freibergam. Edgars Masaļskis dodas viņam pretī, rīdzinieku aizsargs mēģina spēlēt viltīgi un izdarīt metienu, kuru sāncenšu vārtsargs nevarētu piespiest. Cīņa vārtu priekšā, taču ripa lido garām "Lada" vārtiem.

27' Laukuma saimnieki pārņēmuši iniciatīvu un metas uz priekšu, vairākas reizes iespiežot pretiniekus zonā. Miks Indrašis no aizvārtes atrod Georgu Golovkovu, kurš pats atrodas metiena pozīcijā, taču izvēlas piespēlēt Laurim Dārziņam. Viņa priekšā ir tukši vārti, tomēr metienu pēdējā brīdī kritienā bloķē Kristaps Sotnieks.

22' Rīgas "Dinamo" izdodas izturēt vēl vienu mazākumu, lai gan Georgijs Belousovs nonāca vienatnē pret Jāni Kalniņu. Izgājiens netika realizēts, tāpat rezultātu nedeva metieni no distances.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs viesi izdarīja par vienu metienu vairāk nekā rīdzinieki un arī uzvarēja vienu iemetienu vairāk. Ņikitam Filatovam par incidentu piespriestas 2+10 soda minūtes, bet Mārim Bičevskim - divas minūtes.

20' Pirmā trešdaļa noslēgusies ar asumiem. Līdz ar beigu sirēnu Ņikita Filatovs izdara metienu no laukuma centra, un Rīgas "Dinamo" spēlētāji nelaiž garām iespēju viņam mesties virsū. Līnijtiesnešiem izdodas izjaukt Filatova un Māra Bičevska saķeršanos.

20' Lieliska iespēja laukuma saimniekiem, tomēr Koltonam Gilīsam no tuvas distances neizdodas iebakstīt ripu Edgara Masaļska vārtos. Pēc tiesneša svilpes saķeršanās, kanādietis atbrīvojas no viena cimda, taču sitienu neizdara, tomēr tiesnesis viņam piešķir noraidījumu par rupjību deviņas sekundes līdz trešdaļas beigām.

18' Mazākums izturēts bez jebkādām problēmām, taču arī pēc tā beigām Rīgas "Dinamo" jādomā par aizsardzību. Neizdodas aizskriet pat pretuzbrukumos.

16' Pēc nonākšanas iedzinējos Rīgas "Dinamo" problēmas iegūt ripu, un nomācošā situācija beidzas ar noraidījumu - Ralfs Freibergs izcieš divu minūšu piespiedu atpūtu par pretinieka bloķēšanu.

14' Toljati "Lada" izmanto ilgu uzbrukumu un izvirzās vadībā ar 1:0. Rīdzinieki piespiedušies vārtiem, tas ļauj netraucētu metienu no distances izdarīt trešā pāra aizsargam Gļebam Korjaginam, kurš trāpa tālajā stūrī. Viņam pirmie vārti sezonā un pirmie kopš 2015. gada 1. februāra.

13' Pēc Vitālija Pavlova metiena no zilās līnijas pie atlēkušās ripas tiek Oskars Cibuļskis, bet pretiniekus glābj Edgars Masaļskis. Izturētais mazākums spārnojis rīdziniekus iniciatīvas pārņemšanai, izdevies radīt vairākus momentus, tomēr ne izvirzīties vadībā.

9' Rīgas "Dinamo" iztur mazākumu un spēlē pilnā sastāvā, lai gan klājās grūti. No distances meta Georgijs Belousovs un Teilors Aronsons, tāpat viesi daudz kontrolēja ripu un neļāva sūtīt laukumā svaigus spēkus, tomēr Jānis Kalniņš cietoksnī darbojās pārliecinoši.

7' Uzvarēts iemetiens pretinieku zonā, Krišjānis Rēdlihs viens pats pie vārtiem. Aizsargam izdodas noguldīt Edgaru Masaļski, seko piespēle vārtu priekšā, taču Mikam Indrašim un Mārim Bičevskim neizdodas atrast ripu spēlētāju burzmā un raidīt to sāncenšu vārtos. Atgriežoties aizsardzībā, Oskars Cibuļskis nopelna divu minūšu noraidījumu par klupināšanu, rīdziniekiem pirmais mazākums.

4' Pirmā iespēja rodas laukuma saimniekiem. Vitālijs Pavlovs sasniedz pretinieku zonu pa labo malu, bet tiek apturēts. Talkā nāk Gunārs Skvorcovs, kurš ripu nogādā kreisajā malā, tomēr Krišjāņa Rēdliha metiens tiek iztraucēts un lido garām tālajam stūrim.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Andrejs Ivanovs pārspēj Timu Sestito.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Oskars Cibuļskis – Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš – Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle – Aleksandrs Jerofejevs, Jēkabs Rēdlihs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Koltons Gilīss – Gints Meija, Gunārs Skvorcovs – Tims Sestito – Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda, Frenks Razgals.

1 2 3 4 5 6 206 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2017-02-16 19:10, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ';

  -2 [+] [-]

, 2017-02-16 19:16, pirms 7 gadiem
šaibu-šaibu, tomēr maisam gals jāraisa, ja vēlies trasē braukt ar Bobu

  -4 [+] [-]

, 2017-02-16 19:18, pirms 7 gadiem
Teicami! Lielais hokejs ir atpakaļ! Par Dinamiešiem!
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: valdinjshh

     [+] [-]

, 2017-02-16 19:33, pirms 7 gadiem
Sējējs pēc Hitlera izskatās ar to frizūru.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-16 19:33, pirms 7 gadiem
Novēlu Edžam sauso spēli!

  -1 [+] [-]

, 2017-02-16 19:40, pirms 7 gadiem
dinamo pelavi vēl mokās.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-16 19:43, pirms 7 gadiem
Par Latvijas komandas uzvaru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-02-16 19:45, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Par Latvijas komandas uzvaru.
Rīgas dinamo nav Latvijas komanda

  -2 [+] [-]

, 2017-02-16 19:46, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Par Latvijas komandas uzvaru.
Ūūūūūūzzzz vvvvāāāāāā rrrrrēēēēēē sssssīīīīīīīmmmmmmm !!!!!!!!!
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-16 19:51, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Par kuru tu kausa izcīņā,Kurbadu vai Mogo?
Latvijas čempionātos , kausa izcīņās jebkurā sporta veidā neesmu ne par ne pret kādu komandu. Man visas pasaules komandas dalās - Latvijas un pārējās komandas un ir liela interese, ja Latvijas komanda tiekas ar citas valsts komandu. Divu Latvijas komandu cīņā esmu neitrāls.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-16 19:51, pirms 7 gadiem
Skatos,ka visi urlas klāt un atbalsta krievijas klubu ģinama ryžskoje!

  -3 [+] [-]

, 2017-02-16 19:52, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Nu ko, kepkas, sezonas pēdējie Aldarīši aiziet!
Aldarīši ir Arēnā, mājās gaumes lieta.
';

  -4 [+] [-]

, 2017-02-16 19:52, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Rīgas dinamo nav Latvijas komanda
Tu tā vari domāt, ja vēlies.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-16 19:52, pirms 7 gadiem
Sāniņš rakstīja: Novēlu Edžam sauso spēli!
Novēlu abiem letiņu vārtsargiem sauso spēli!

     [+] [-]

, 2017-02-16 19:56, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Latvijas čempionātos , kausa izcīņās jebkurā sporta veidā neesmu ne par ne pret kādu komandu. Man visas pasaules komandas dalās - Latvijas un pārējās komandas un ir liela interese, ja Latvijas komanda tiekas ar citas valsts komandu. Divu Latvijas komandu cīņā esmu neitrāls.
Jūs to nacionālo brīnumu, latviešu superklubu nevarējāt nosaukt cienīgākā vārdā? Teiksim, Daugava? Nu, tā lai nebūtu redzamas saistības ar čekistiem.

     [+] [-]

, 2017-02-16 19:58, pirms 7 gadiem
AbiDabu rakstīja: Novēlu abiem letiņu vārtsargiem sauso spēli!
Jā lai būtu, bet Kalniņam tāda točna nebūs! Tomēr arī Artis kā treneris pelnījis vairāk šo uzvaru!

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:00, pirms 7 gadiem
Kā es par šo sasmējos:
NEWSru.com :: Bloomberg: Кремль дал команду...

Vatņikiem tāāāddssss aplauziens.

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:01, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Jūs to nacionālo brīnumu, latviešu superklubu nevarējāt nosaukt cienīgākā vārdā? Teiksim, Daugava? Nu, tā lai nebūtu redzamas saistības ar čekistiem.
Tur visu kontrolē ietekmīgi gāzes veči no krievijas! Kā viņi teiks tā būs, latviešiem te nekāda teikšana! Atceries kā bija ar skaisto priekšnesumu uz 18 novembri!

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:03, pirms 7 gadiem
Sāniņš rakstīja: Tur visu kontrolē ietekmīgi gāzes veči no krievijas! Kā viņi teiks tā būs, latviešiem te nekāda teikšana! Atceries kā bija ar skaisto priekšnesumu uz 18 novembri!
Teiksim, ja Izraēlā nodibinātu futbola klubu Telavivas ''Sonderkommando'', tur arī tādi fuņi atrastos?

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:06, pirms 7 gadiem
Necerēju, ka Kremlis ar Trampu aplauzīsies tik ātri

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:06, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kā es par šo sasmējos:
NEWSru.com :: Bloomberg: Кремль дал команду...

Vatņikiem tāāāddssss aplauziens.
Nu, bet kā tad savādāk - ko gan viņš atļaujas...pieprasa atdot, godīgi okupētu, citas valsts teritoriju. Protams, ka nedrīkst slavēt!

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:09, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Teiksim, ja Izraēlā nodibinātu futbola klubu Telavivas ''Sonderkommando'', tur arī tādi fuņi atrastos?
Pilnīgi noteikti

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:09, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Nu, bet kā tad savādāk - ko gan viņš atļaujas...pieprasa atdot, godīgi okupētu, citas valsts teritoriju. Protams, ka nedrīkst slavēt!
Vatņikiem cerība izrādījās tik īsa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:12, pirms 7 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Necerēju, ka Kremlis ar Trampu aplauzīsies tik ātri
Te ir spilgti vērojama atšķirība pasaules uztverē- vatēm valsts prezidents ir tas pats, kas vecais ģenseks, cars vai ordas hans vai pats Dievs. Vārdu sakot, neierobežots patvaldnieks pār savu zemi un dzimtcilvēkiem. Bet gejropā un pindosijā tā tās lietas nenotiek.

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:14, pirms 7 gadiem
Never Ending Story

  -1 [+] [-]

, 2017-02-16 20:14, pirms 7 gadiem
Secinājumi pēc pirmā perioda:1)Lada īpaši nesteidzās 2)Masaļskis-augstākā klase 3)Kalniņam vienu no ļoti retajiem metieniem iemet spēlētājs,kas vārtos nav trāpījis divas sezonas 4)3 noraidījumi pret gandrīz uz vietas stāvošiem pretiniekiem 5)ko Sējējs tur nesaprata par noraidījumu,sitiens vārtsargam pa rokām(starp cit-Masaļskim)un tikai...

     [+] [-]

, 2017-02-16 20:19, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Teiksim, ja Izraēlā nodibinātu futbola klubu Telavivas ''Sonderkommando'', tur arī tādi fuņi atrastos?
Jā, latvju tauta ar baiļu trīsām un žagošanos uztver čekas nagu maucēju Baldera un Vasiļonoka vārdu pieminēšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 206 komentāri