Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2510, Did:0, useCase: 3

Daniels Sedīns: "Latvija spēles otrajā pusē izskatījās nedaudz labāk"

Agris Suveizda

Daniels Sedīns: "Latvija spēles otrajā pusē izskatījās nedaudz labāk"
Daniels Sedīns pret Mārtiņu Cipuli
Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlase vakar ar rezultātu 5:3 sīvā cīņā pieveica Latviju un svinēja trešo uzvaru trīs grupu turnīra spēlēs. Zviedru hokejisti pēc mača slavēja Latviju par parādīto sniegumu, taču atzina, ka paši neaizvadīja labāko spēli un ka līdz ceturtdaļfinālam ir jāpagūst labot savas kļūdas.

"Gribējām uzvarēt, tā kā neteiktu, ka spēlējām atslābinājušies," sacīja Daniels Sedīns. "Noteiktā spēles brīdī sākām spēlēt pārāk sarežģīt. Otrajā spēles pusē Latvija izskatījās nedaudz labāk, bet mums vienalga izdevās izcīnīt uzvaru. Taču mums līdz izslēgšanas spēlēm ir jāuzlabo savs sniegums. Patiešām pārāk bieži zaudējām ripu, kas noveda līdz lielam noraidījumu skaitam. Mums pie tā ir jāpiestrādā."

"Latvija parādīja ļoti labu spēli, un mums ir jādomā, kā līdz nākamajam mačam tikt vaļā no savām kļūdām," uzskata Patriks Berjlunds. "Mums ne viss sanāca, un pretinieks izmantoja mūsu kļūdas. Nevarējām atļauties atslābināties, neskatoties uz garantētu pirmo vietu, jo olimpisko spēļu laikā nedrīkst samazināt tempu. Izdevās gūt vairākus vārtus spēles beigās, bet, atkārtošos, mums ir jāuzlabo savs sniegums."

"Varējām nomierināties tikai pēc piektās iemestās ripas, bet spēle sanāca ļoti saspringta. Guvām vairāk vārtu nekā pretinieks un tāpēc arī uzvarējām. Ne viss sanāca, taču, par laimi, ar to pietika uzvarai," Berjlunds turpināja. "Latvija aizvadīja ļoti labu spēli, un tās sastāvā netrūkst labu spēlētāju. Viņi spēlēja solīdi, radīja momentus. Lundkvists vairākas reizes satriecoši glāba komandu un palīdzēja uzvarēt," teica Ēriks Kārlsons.

"Cīņas iznākumu izšķīra spēle nevienādos sastāvos. Vairākumā guvām četrus vārtus, bet Latvija – divus. Tas ir tas, kas ir nepieciešams šādos turnīros. Ir jāspēlē labi gan vairākumā, gan mazākumā," Kārlsons turpināja.

"Latvijai ir laba un apmācīta komanda, kas īpaši labi sevi pierādīja vairākumā. Tā nebija viegla spēle, bet tas mums nāks par labu. Vajadzēja atspēlēties, gūt vārtus vairākumā. Man patīk, ja ne viss nāk viegli, jo īpaši pirmajā posmā. Vajag pārvarēt kaut kādus šķēršļus. Man šķiet, ka katrā grupas spēlē mums nācās saskarties ar kaut kādām grūtībām, un pats galvenais, ka spējām atrast uzvaras recepti," sacīja Henriks Lundkvists.

"Latvija lieliski spēlēja vairākumā, pastāvīgi izdarot uz mums spiedienu un teicami darbojoties pēc atlēkušajām ripām. Bet arī mēs sevi parādījām skaitliskajā vairākumā. Mums ir virkne hokejistu, kuri lieliski spēlē nevienādos sastāvos. Piemēram, Ēriks Kārlsons, kurš ir viens no labākajiem aizsargiem pasaulē," Lundkvists turpināja.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 09:48, pirms 10 gadiem
Cerams,ka spēlētāji šīs slavas dziesmas nelasīs,bet treneri var sākt kalt plānus,kā beidzot apspēlēt čehus.Nu labi,to var sākt darīt pēc tam,kad nospēlēs norvēgi ar austriešiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-16 09:59, pirms 10 gadiem
Nu jā, Kārlsonam parasti izkārto daudz maz brīvu metienu, bet mūsu metējiem reti, kad atnāk tā vajadzīgā piespēle, kura izvirza laba metiena pozīcijā un tad vēl ripu gribās apstrādāt..,Kārlsons turpretī Bliež uzreiz..!!!

  +8 [+] [-]

, 2014-02-16 10:06, pirms 10 gadiem
Vismaz vakardienas spēlē uzzinājām, ka bez Henrika Seterberja zviedriem ir arī Jimijs Ēriksons

  +9 [+] [-]

, 2014-02-16 10:10, pirms 10 gadiem
Es atkal saprotu, ka Daniels Sedīns spēlējot NHL ir lieliski apguvis spēju 'toleranti" izteikties

  -2 [+] [-]

, 2014-02-16 10:11, pirms 10 gadiem
Standarta NHL atbildes.

     [+] [-]

, 2014-02-16 10:30, pirms 10 gadiem
M8archa rakstīja: Standarta NHL atbildes.
Tieši tā. Viegli bārstīt komplimentus pieveiktam pretiniekam...

  +5 [+] [-]

, 2014-02-16 10:31, pirms 10 gadiem
Nepiekritīšu gan,ka tās ir tikai glaimojošos standarta frāzes. It īpaši,kad Latvija iemeta trešos un pēc tam sekojošie uzbrukumi. Nemaz zviedri neizskatījās pārliecināti par spēles iznākumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-02-16 10:52, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Ja Zviedriem tik traki vajadzētu tad mums plani klātos, šajā spēlē Zviedri spēlēja uz vienas slidas
nu nu...varēji tak laist tālāk,un teikt,ka bez slidām zviedri spēlēja es gan redzēju ko citu,zviedriem kārtīgi nācās pasvīst,un ja ne daži apšaubāmi noraidījumi,tad spēles iznākums nemaz tik iepriecinošs priekš zviedriem nebūtu+spēka spēlē vispār vazājām trīs kroņus pa bortiem un ledu!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 11:12, pirms 10 gadiem
ingars31 rakstīja: nu nu...varēji tak laist tālāk,un teikt,ka bez slidām zviedri spēlēja es gan redzēju ko citu,zviedriem kārtīgi nācās pasvīst,un ja ne daži apšaubāmi noraidījumi,tad spēles iznākums nemaz tik iepriecinošs priekš zviedriem nebūtu+spēka spēlē vispār vazājām trīs kroņus pa bortiem un ledu!
Nu speles sakuma, godigi sakot vareja just ka vinji nespele ar pilnu atdevi.
Vinjiem vajadzeja pasvist, jo mes sakam mest golus un pielauju ka to vinji nebija gaidijusi!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 11:20, pirms 10 gadiem
Armands Bērziņš dušā rakstīja: Vispār izskatamies mēs visu laiku labāk, jo neesam tik riži.
ha, bet zviedri vairāk blondi. Skoti un īri, vot tie ir riži.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-02-16 11:38, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Vismaz vakardienas spēlē uzzinājām, ka bez Henrika Seterberja zviedriem ir arī Jimijs Ēriksons
Autors pareizi latvisko no zviedru valodas!

  +6 [+] [-]

, 2014-02-16 11:55, pirms 10 gadiem
manuprāt pareizāk zviedru valodā būtu Daniejs Šedūns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-16 12:01, pirms 10 gadiem
ajrisūdezda rakstīja: Manuprāt, tur apakšā ir kautkāda sāpe, par paša uzvārda ''atveidošanu'' skolā, sadzīvē, vai kur citur. Sākas ar ''p''.
Atbilstoši zemāk esošajam video

How to Pronounce Daniel Sedin Vancouver Canucks...

pareizā izteiksme ir Dāāņņijēēl Sīīīģīn

  +4 [+] [-]

, 2014-02-16 13:13, pirms 10 gadiem
Latviskosim tālāk! Mortens Saipjulis, Semjus Jirjensons un Gerberts Fasiļdžefs.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-16 14:52, pirms 10 gadiem
tad jau Ralfu Freibergu arī jaizrunā kā Freiberju?