Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Farīds uguņo, Bārklija komanda pieveic Šaka komandu

Andrejs Siliņš

Farīds uguņo, Bārklija komanda pieveic Šaka komandu
Kenets Farīds dalībai "Slam Dunk" konkursā iesildījies ar MVP "Rookie Challenge" spēlē
Foto: AP/Scanpix

Denveras "Nuggets" uzbrucējam Kenetam Farīdam gūstot 40 punktus un saņemot vērtīgākā spēlētāja balvu, sākusies Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale. Farīda pārstāvētā Bārklija komanda ar 163:135 pieveica O'Nīla komandu.

Otro gadu pēc kārtas savā starpā spēlēja nevis pirmgadnieki pret otrgadniekiem, bet Čārlza Bārklija un Šakila O'Nīla sastādītās komandas. Katram no "ģenerālmenedžeriem" bija piešķirtas tiesības izvēlēties sastāvu no spēlētājiem, kas līgā aizvada ne vairāk kā otro sezonu.

Tāpat kā pirms gada, arī šajā Zvaigžņu spēlē uzvaru svinēja Bārklija sastādītā komanda, šoreiz rezultativitāte bija vēl augstāka nekā 2012. gada februārī - komandas kopā guva 298 punktus. 40 no savas komandas 163 punktiem guva otrgadnieks Kenets Farīds. Denveras "Nuggets" spēka uzbrucējam 22 minūtēs izdevās tikt pie "double-double", zem groziem salasot arī desmit atlēkušās bumbas.

Pa 20 punktiem uzvarētāju labā guva Sanantonio "Spurs" uzbrucējs Kavi Leonards un kanādiešu spēka uzbrucējs no Klīvlendas "Cavaliers" Tristans Tompsons, pievienojot arī desmit bumbas zem groziem.

Pagājušā gada spēles MVP Kairijs Ērvings šoreiz spēlēja Šaka komandā un bija rezultatīvākais tajā, gūstot 32 punktus. Šaka komandas rindās spēlēja arī divi Andra Biedriņa komandas biedri - pamatsastāvā gāja un 12 punktus guva pirmgadnieks Harisons Bārnss, savukārt 11 punkti snaipera otrgadnieka Kleja Tompsona rēķinā.

Zvaigžņu spēles nedēļas nogale turpināsies naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika, kad tiks noskaidroti uzvarētāji dažādos konkursos. "Slam Dunk" konkursā piedalīsies arī aizvadītās nakts mača MVP Kenets Farīds.

Naktī uz pirmdienu notiks pati Zvaigžņu spēle.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-16 09:50, pirms 11 gadiem
Prieks, ka plâtîgais Šaks atkal dabuja pa mizu. Tâ apsmêja Bârkliju, ka vinam bija iespêja panemt Lilardu vai Irvingu. Nevajadzêja, tâpat vinnêja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-16 10:04, pirms 11 gadiem
Uncle Drew normāli vienu izslēdza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-16 18:46, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Kārtējo reizi nepareizs fakts.
Kas tur nepareizs? Manuprāt, tieši tā arī bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 19:33, pirms 11 gadiem
Statistikas vergu cīņas?