Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uz pāris nedēļām paliek bez pamatvārtsarga Hārta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" uz pāris nedēļām paliek bez pamatvārtsarga Hārta
Kārters Hārts. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers", kas aizņem Austrumu konferences otro "Wild card" pozīciju, uz divām līdz trīs nedēļām palicis bez sava pamatvārtsarga Kārtera Hārta, kurš iedzīvojies savainojumā.

21 gadu vecais Hārts bija plānots kā "Flyers" nākotnes vārtsargs, bet viņš ātri kļuvis par šā brīža pirmo numuru. Hārts aizvada otro sezonu komandas rindās, un 32 mačos viņš ticis galā ar 90,5% metienu un vidēji ielaidis 2,61 vārtus. Ar viņu vārtos "Flyers" uzvarējusi 15 spēlēs.

Tomēr tuvākajās nedēļās "Flyers" nāksies iztikt bez sava pamatvārtsarga, jo viņš sastiepis vēdera muskuļus. Ar 47 spēlēs sakrātajiem 56 punktiem Filadelfijas vienība ieņem "Wild card" otro pozīciju, kas kā pēdējā ļautu kvalificēties Stenlija kausam. Tiesa, Kolumbusas "Blue Jackets" atrodas tikai divus punktus aiz muguras.

Lai no fārmkluba izsauktu vārtsargu Aleksu Laionu, "Flyers" nācies veikt vēl vairākas darbības, citādi nepietiktu vietas zem algu griestiem. Uz fārmklubu nosūtīts malējais uzbrucējs Džoels Farabī, kamēr veterāns Kriss Stjuarts, ar kuru līgums tika parakstīts sezonas gaitā, ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Ja viņu neizvēlēsies cita komanda, arī Stjuarts varēs tikt nosūtīts uz fārmklubu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/philadelphia-fly...