Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Ozollapa no Norvēģijas atgriežas "Zemgales" komandā

Rolands Eliņš

Ozollapa no Norvēģijas atgriežas "Zemgales" komandā
Ēriks Ozollapa. Foto: Ruslans Antropovs/ HkZemgale.lv

Latvijas hokeja Virslīgas komanda „Zemgale/LLU” pavēstījusi, ka tās rindās atgriezies uzbrucējs Ēriks Ozollapa. Viņš piedalīsies jau šodienas spēlē pret „Liepāju”, kas būs skatāma portālā Sportacentrs.com.

„HK “Zemgale/LLU” sastāvā atgriežas viens no kluba spilgtākajiem uzbrucējiem Ēriks Ozollapa, kurš šo sezonu bija pārstāvējis Norvēģijas 1. divīzijas klubu “Tønsberg Vikings”. Ozollapa pazīstams ne tikai ar savu pašatdevi uz hokeja laukuma, bet ar labdarības pasākumu rīkošanu kluba vārdā,” vēstīts kluba paziņojumā.

“Zemgale/LLU” sastāvā Ēriks Ozollapa debitēs 16. janvāra „Optibet” hokeja līgas spēlē pret HK “Liepāja”. Uzbrucējs neslēpj, ka atgriezies dzimtās pilsētas klubā, lai izcīnītu Latvijas čempiona titulu. 2016./2017. gadu sezonā Ēriks Ozollapa parādīja, kā ir izslēgšanas spēļu cīnītājs, jo bija rezultatīvākais spēlētājs, kurš desmit spēlēs guva sešus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, kas ļāva klubam čempionātā izcīnīt bronzas medaļas.

31 gadu vecais Ozollapa „Zemgales” komandā iesāka savu hokejista karjeru, vēlāk vairākas sezonas aizvadīja Ziemeļamerikā, bet pēc atgriešanās Eiropā 2010. gadā viņš vairākas sezonas aizvadījis „Zemgales” rindās, kā arī Vācijas, Šveices un Norvēģijas zemākajās līgās.

Aizvadītajā sezonā Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā Ozollapa aizvadīja 25 spēles, izceļoties ar 21 vārtiem, taču tad guva smagu traumu, no kuras nācās atgūties arī vēl šīs sezonas sākumā. Rudenī „Vikings” rindās Ozollapa 13 spēlēs guva 13 punktus.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-16 18:16, pirms 5 gadiem
Veiksmi