Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sedlāčeks: "Šodien ar mums notika tieši tas, kas visu sezonu"

Rolands Eliņš

Sedlāčeks: "Šodien ar mums notika tieši tas, kas visu sezonu"
Jakubs Sedlāčeks
Foto: hcdinamo.by

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks pēc izbraukumā gūtās uzvaras pār "Kunlun" (4:3 pēcspēles metienos) kluba mājaslapai norādījis, ka ir dalītas emocijas par spēli, taču atzina, ka spēlēt Ķīnā bijis interesanti.

"Ir labi, ka uzvarējām spēli, bet mēs arī zaudējām vienu punktu, esot vadībā ar 3:0," sacīja Jakubs Sedlāčeks. "Trešā trešdaļa bija ļoti slikta. Arī šodien ar mums notika tieši tas, kas visu sezonu. Skatīsimies video un kļūdas ir jālabo."

"Reizēm spēle tā iegriežas, ka viss iet kā pa sviestu," Sedlāčeks raksturoja sekmīgo spēles sākumu, kad "Dinamo" ļoti ātri ieguva lielu pārsvaru. "Veiksme bija mūsu pusē un spējām ātri gūt trīs vārtus. Slikti, ka sniegumu nespējām noturēt otrajā un trešajā periodā."

Šī spēle pamatīgi atšķīrās no citiem "Dinamo" mačiem, jo pirmoreiz Rīgas komanda hokeju spēlē Ķīnā. Sedlāčeks to raksturoja kā interesantu pieredzi: "Pekinā spēlējām pirmo reizi. Tas bija interesanti. Lielākā daļa komandas Ķīnā bija pirmo reizi. Par spēli gan, kā jau minēju, varu būt priecīgs tikai par 50 procentiem."

Izbraukuma sēriju "Dinamo" noslēgs salīdzinoši tuvu mājām - ar maču Minskā pret citu "Dinamo", kas atrodas salīdzinoši stabilā "play-off" pozīcijā. "Mačs, protams, nebūs viegls, vērtēja Sedlāčeks. "Jā, tā ir izbraukuma noslēdzošā spēle, bet arī Minskai šobrīd ir šāds izbraukums. Laukumā iziesim ar 100 procentu atdevi, jo tikai tā var tikt pie punktiem."

Izmantotie resursi:
Sedlāčeks: Pekinā spēlēt bija interesanti -...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-17 14:38, pirms 7 gadiem
Sedlāčeks: "Šodien ar mums notika tieši tas, kas visu sezonu"

Ner velna, visu sezonu jūs drāza pat pēdējie čaiņiki, jūs esat Latvijas valsts un sporta apkaunojums bet te dabūjāt punktu, pretēji gaidītajam. kēgēbē ar jums lepojas, tā turēt, puiši