Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" turpina uzvaru sēriju Ņujorkā

Andrejs Siliņš

"Predators" turpina uzvaru sēriju Ņujorkā
Foto: AFP/Scanpix

Piekto uzvaru pēc kārtas pirmdienas vakarā Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcīnīja Nešvilas "Predators" vienība, šoreiz izbraukumā ar rezultātu 3:1 apspēlējot vienu no Austrumu konferences pastarītēm Ņujorkas "Islanders".

Jau pirmie divi "Predators" metieni sasniedza mērķi - Sergejs Kostitsins un Mets Halisčuks papildināja savus kontus, jau pirmajās sešās minūtēs izvirzot savu komandu vadībā ar 2:0. Jaunais "Islanders" vārtsargs Kevins Polins gan no nokdauna atguvās un spēles turpinājumā atvairīja nākamos 29 no 30 metieniem.

Vēl trešo reizi Polins un "Islanders" kapitulēja tai pašā pirmajā trešdaļā. Nākamajās divās trešdaļās mājiniece pat uzbruka aktīvāk, taču vairāk par vienu ripu Peka Rinnes cietoksnī iedabūt neizdevās, līdz ar to spēles beigās uz tablo 3:1 "Predators" labā.

Tā bija Nešvilas piektā uzvara pēc kārtas, 26. sezonā kopumā, un ar 56 punktiem komanda atrodas sestajā vietā Rietumu konferencē. "Islanders" tikmēr ar 38 punktiem ir priekšpēdējā Austrumos.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2012-01-17 01:18, pirms 12 gadiem
Tak bij skaidrs ka plēsoņas šo paņems, un Optibetā bija arī smuks koeficients, labi ka uzliku