Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bleikam 2+1 "Ducks" uzvarā Vankūverā

Jānis Pārums

Bleikam 2+1 "Ducks" uzvarā Vankūverā
Džeisons Bleiks
Foto: AP/Scanpix

Džeisons Bleiks šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot savam klubam Anaheimas "Ducks" izbraukumā ar 4:2 pieveikt Vankūveras "Canucks".

Anaheimas hokejisti vadībā izvirzījās jau mača septītajā minūtē pēc Nika Bonino metiena, tomēr četras minūtes vēlāk "Canucks" panāca izlīdzinājumu. Otrajā periodā Bobijs Raiens atjaunoja vadību "pīlēm", bet Džeisons Bleiks palielināja pārsvaru līdz 3:1. Trešā perioda vidū Bleiks bija precīzs vēlreiz, panākot jau 4:1, bet trīs minūtes līdz trešās trešdaļas beigām mājinieki vienus vārtus atguva.

38 gadus vecais Džeisons Bleiks šajā mačā atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli. Turklāt Bleiks izdarīja 10 metienus pa pretinieku vārtiem. 10 spēlēs šosezon Bleiks guvis trīs vārtus (visus – pēdējās divās spēlēs) un atdevis tikpat rezultatīvu piespēļu (4 no 6 punktiem – pēdējos divos mačos).

Citā spēlē lielisku sniegumu demonstrēja vārtsargs Tomāšs Vokūns, kurš atvairīja 43 no 44 metieniem, palīdzot savai komandai Vašingtonas "Capitals" savā laukumā sīvā cīņā ar 2:1 pieveikt Karolīnas "Hurricanes". Uzvaras vārtus trešā perioda sākumā guva debitants Dmitrijs Orlovs, kuram tas bija pirmais vārtu guvums NHL.

Par Pitsburgas "Penguins" uzvaru 6:3 mačā pret Tampabejas "Lightning" Sportacentrs.com jau ziņoja

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Capitals – Hurricanes2:1
Canadiens – Rangers4:1
Blackhawks – Sharks4:3
Oilers – Kings2:1P
Canucks – Ducks2:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2012-01-16 12:08, pirms 12 gadiem
Milzīgi liels prieks par pīlēm. Beidzot redzēju to spēli, kādu Ducks būtu jārāda. Tā turpināt.

     [+] [-]

, 2012-01-16 12:42, pirms 12 gadiem
Jā, Pīles beidzot laikam iedzīvojušies Budro sistēmā un spēlē ļoti labi (Vankuvera pirms šīs spēles bija NHL līderi). Patika Raiena vārti. Taču runājot par Bleiku - Pīlēm vienmer veicas ja viņš spēlē, bet neveicas, ja viņš nespēlē. Šajā spēlē viņš bija laukumā visos 4 vārtu guvumos, un vienīgajos, kuros viņš nedabūja punktu bija jau minēttie Raiena vārti, kur viņš ''noskrīnoja'' Luongo.

Beidzot Ducks ir kaut cik laba 3. maiņa - Bleiks-Bonino-Kogliano izskatās aizvien labāk ar katru spēli. Bonino arī sācis krāt punktus. Pirms tam to darīja AHL (un diezgan labi). Bet zem Kārlaila kaut kā viņam negāja tik labi kā zem BB.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 16:50, pirms 12 gadiem
:==//MACHETE// rakstīja: Dmitrijam Orlovam debija un pirmie vārti! Fantastiski! Džeks uzpeldēja spēlējot Novokuzņeckas Metalurgā un u18 !
Jap, tam puikam būs gaiša nākotne!
Caps vs Canes spēlē tiesneši neieskaitīja Brooks Laich gūtos vārtus!

     [+] [-]

, 2012-01-16 18:47, pirms 12 gadiem
:==//MACHETE// rakstīja: Dmitrijam Orlovam debija un pirmie vārti! Fantastiski! Džeks uzpeldēja spēlējot Novokuzņeckas Metalurgā un u18 !
Nu nezinu vai var saukt par debiju, ja šī jau bija 25. spēle CAPS uniformā, bet jebkurā gadījumā prieks, ka kontu ir atklājis Ar savu spēles stilu jau sen bija pelnijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja