Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts grib samazināt Mesi algu: "Ne jau naudā ir problēma"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts grib samazināt Mesi algu: "Ne jau naudā ir problēma"
Lionels Mesi. Foto: Angel Perez/Zumapress.com/Scanpix

Tuvojas Spānijas futbola giganta “Barcelona” prezidenta vēlēšanas, un uz amatu kandidēs arī kādreizējais viceprezidents Emilī Rusods. Viņš uzskata, ka komandas kapteiņa Lionela Mesi alga ir pārāk liela.

Emilī Rusods viceprezidenta krēslā atradās līdz šim gadam, bet nolēma atkāpties no amata, protestējot pret prezidenta Žuzepa Bartomeu pieņemtajiem lēmumiem. Pēc vairākiem publiskiem skandāliem, ieskaitot Lionela Mesi vēlmi pamest Barselonu, Bartomeu bija spiests aiziet. Jaunā prezidenta vēlēšanas notiks 24. janvārī.

“Kluba pašreizējā situācijā Mesi alga nav iespējama, tāpēc mums nepieciešama vienošanās ar viņu. Prezentēsim viņam uzrunājošu projektu,” teica Rusods. Pēc viņa domām, Mesi būtu gatavs palikt “Barcelona” rindās, ja vien komanda atkal sāktu uzvarēt. “Mēs apzināmies, ka galvenie ir rezultāti laukumā. Kad Mesi teica, ka dosies prom, viņš nevienu reizi nepieminēja naudu. Viņam ir lielākā alga pasaulē. Neviens nepelna vairāk par viņu, tāpēc neba naudas dēļ viņš vēlas doties prom.”

“Viņš vēlas pamest Barselonu, jo grib izcīnīt trofejas. Viņš par to runāja pavisam nesen, sakot: “Čempionu līgas tituls mums nav aizsniedzams.” Viņš grib apkārt komandu, kurā būtu talantīgi futbolisti,” teica Rusods. Nesenākajos pētījumos redzams, ka “Barcelona” ir futbola klubs ar vislielākajiem ieņēmumiem pasaulē, taču Covid-19 pandēmijas dēļ bankas konti piedzīvojuši smagu triecienu.

Interesanti, ka Rusods arī izteicies, ka gribētu “Camp Nou” pārsaukt Lionela Mesi vārdā, jo tas palīdzēšot piesaistīt sponsorus.

Rusods arī vēlas, lai Barselonā atgrieztos Neimārs. “Esam sarunājušies ar viņa pārstāvjiem. Kad Neimārs runāja par to, ka sapņo atkal spēlēt vienā komandā ar Mesi, daudzi to interpretēja, ka Mesi dosies uz PSG. Bet viņš īstenībā grib atgriezties “Barcelona”. Tieši tāpat kā viņš to gribēja 2019. gada vasarā. Mēs nevaram atļauties viņa trasnfēru, tāpēc jāgaida līguma beigas.”

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/12/15/foo...

     [+] [-]

, 2020-12-15 23:03, pirms 3 gadiem
Eu autor, raksts līmējas kopā ar virsrakstu! ?Paldies