Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins turpina plosīties, Makdeividam 2+1, "Bruins" izdara 51 metienu, bet zaudē Pitsburgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ovečkins turpina plosīties, Makdeividam 2+1, "Bruins" izdara 51 metienu, bet zaudē Pitsburgā
Aleksandrs Ovečkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempiones Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins guva trīs vārtus, palīdzot izbraukumā ar 6:5 bullīšos pārspēt Karolīnas "Hurricanes". Rezultatīvs sniegums arī Edmontonas "Oilers" kapteiņa Konora Makdeivida izpildījumā.

Aleksandrs Ovečkins ar hat-trick izcēlās otrajā spēlē pēc kārtas, bet karjerā tā viņam bija 22. trīs vārtu spēle. Tāpat Vašingtonas "Capitals" kapteinis pie punktiem ticis jau 13 mačos pēc kārtas (16+6), atkārtojot savu karjeras rezultativitātes sērijas rekordu.

Ovečkins trešos vārtus guva trešās trešdaļas vidū, palīdzot "Capitals" izvirzīties vadībā ar 5:4, tomēr Karolīnas "Hurricanes" kapteinis Džastins Viljamss drīz atbildēja ar realizētu vairākumu, izmantojot pretinieku vārtsarga Breidena Holtbija neveiksmīgo piespēli. Uzvarētājs izšķīrās bullīšos, un sestajā kārtā "Capitals" panākumu atnesa Jakubs Vrana – 6:5.

Neatpalikt kapteiņu cīņās cenšas Konors Makdeivids no Edmontonas "Oilers", kurš guva divus vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli, savā laukumā ar 4:1 pieveicot Filadelfijas "Flyers". Makdeivids pie punktiem ticis astoņās spēlēs pēc kārtas. Vārtos lielisks bija soms Miko Koskinens, kurš atvairīja 31 metienu. Spēlējot savā laukumā, Koskinens nav zaudējis nevienā no septiņām spēlēm.

Krietni vairāk darba bija Keisijam Desmitam, tomēr viņš sasniedza karjeras rekordu un atvairīja 48 metienus, Pitsburgas "Penguins" mājās pārspējot Bostonas "Bruins" – 5:3. Laukuma saimnieki izlaida divu vārtu pārsvaru, bet 51. minūtē uzvaras ripu iemeta Džeiks Gencels. Zaks Astons-Rīss pārsvaru dubultoja ar metienu tukšos vārtos. "Bruins" pirms tam bija padevusies trīs uzvaru sērija.

Regulārā sezona, 15. decembris

SpēleRez.SpēleRez.
Devils – Golden Knights5:4 PRangers – Coyotes3:4 P
Penguins – Bruins5:3Red Wings – Senators2:4
Hurricanes – Capitals5:6 PMBlues – Avalanche4:3 P
Blackhawks – Jets3:4 POilers – Flyers4:1

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 09:15, pirms 5 gadiem
Ovi pasaka Lainem un pārējiem snaiperiem, ka negrasās atdot Rišāra balvu. Ovečkins kā labs vīns, pēc Stenlijas kausa izcīnīšanas nav zaudējis motivāciju, par ko liels prieks. 28 vārti 31 spēlē. Laikam grib labot savu regulārās sezonas rezultivitātes rekordu - 65 vārti.

P.S. Skumji, ka arī Brože sācis haltūrēt pie NHL rakstiem - priekš 8 spēlēm raksts stipri par īsu...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 09:49, pirms 5 gadiem
Leģenda! Vēl vairākus gadus var turēt šādu neticamu līmeni. Patiesībā Great 8 šobrīd spēlē vēl labāk kā agrāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 10:55, pirms 5 gadiem
>>>H.E.N.R.Y.
Cāļus skaita rudenī,bet NHL regukārās sezonas statistiku apkopos 27.aprīlī.Katrā ziņā Ovečkins šobrīd labā formā,bet NHL sezona nemaz vēl nav vidū.Tad jau redzēsim,kā būs sezonas beigās.
Laine jau vēl jauns puika.Ovečkins debitēja NHL 20 gadu vecumā,bet Lainem jau divas sezonas šajā vecumā aiz muguras.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 11:07, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: >>>H.E.N.R.Y.
Cāļus skaita rudenī,bet NHL regukārās sezonas statistiku apkopos 27.aprīlī.Katrā ziņā Ovečkins šobrīd labā formā,bet NHL sezona nemaz vēl nav vidū.Tad jau redzēsim,kā būs sezonas beigās.
Laine jau vēl jauns puika.Ovečkins debitēja NHL 20 gadu vecumā,bet Lainem jau divas sezonas šajā vecumā aiz muguras.
Es jau neteicu, ka Ovečkins noteikti kļūs par labāko vārtu guvēju šosezon, bet gan to, ka atkal ir galvenais pretendents uz šo titulu. Lainem varu novēlēt tikai to labāko, lai turpina plosīties NHL. Simpatizē šis soms.

     [+] [-]

, 2018-12-15 11:48, pirms 5 gadiem
kaut kāds 22 Hattricks?!

     [+] [-]

, 2018-12-15 12:43, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Labākais golu metējs visa nhl vēsture. Visi kofiji, argonauti, lefleri, ogreskoji un
aļošas raustās agonijā.heh
Nja, ieliktu šito Ovi 80tajos NHL , viņš tur 200+golus pa sezonu liktu iekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-12-16 00:55, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Ovijam pat slikās sezonās īsti nav ko konkurentu bet šeit vel visādi veci algūņi cer ka kāds pavasarī Oviju apsteigs, laikā kad viņam ripas birst kā ragā heh
Patiesībā pat greckis nav konkurents ovijam jo visus savus golu viņš mētāta laikā kad vārtos stāvēja lempji un pus metru lieli robi.
reali hokejs ir palicis atraks un jaudigaks.. domaju pec 50 gadiem to pasu Ovi nodirsis ka hokejs bija savadaks,medicina un kermenu uzturesana tikai iet uz augsu