Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijas parabobslejisti nespēj cīnīties par augstām vietām PK otrajās sacensībās

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas parabobslejisti nespēj cīnīties par augstām vietām PK otrajās sacensībās
Alvils Brants. Foto: ibsf.org

Latvijas parabobsleja piloti sestdien Pārksitijas trasē ASV nespēja iesaistīties cīņā par augstām vietām Pasaules kausa sezonas otrajās sacensībās.

Labākais no Latvijas bija Alvils Brants, kurš izcīnīja desmito vietu, divu braucienu summā par 1,50 sekundēm piekāpjoties uzvaru guvušajam kanādietim Lonijam Bisonetam. Braucienos Brants uzrādīja attiecīgi devīto un desmito rezultātu.

Tikmēr Annija Krūmiņa vēlreiz abos braucienos bija lēnākā un samierinājās ar 13. vietu, uzvarētājam zaudējot 3,31 sekundi.

Dienu iepriekš sezonas pirmajās sacensībās Brants izcīnīja sesto vietu, bet Krūmiņa arī toreiz bija trīspadsmitā.

Šīs sezonas Pasaules kausa kalendārā iekļautas desmit sacensībās piecās dažādās trasēs, turklāt sezonas izskaņā sportisti vēlreiz dosies uz Ziemeļameriku, jo pasaules čempionāts marta beigās tiks aizvadīts Leikplesidā.

Šajā pavasarī jau otro gadu pēc kārtas pasaules čempionātā uzvarēja Artūrs Klots, kamēr Brants bija ceturtais. Tikmēr Brants pagājušajā sezonā kļuva par Eiropas čempionu, bet Krūmiņa triumfēja sacensībās Kalgari, kļūstot par pirmo sievieti, kura guvusi uzvaru Pasaules kausa etapā.