Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Flerī fantastisks pret "Penguins", Saross atvaira 46 metienus "Wild" sausā uzvarā

Flerī fantastisks pret "Penguins", Saross atvaira 46 metienus "Wild" sausā uzvarā
Marks Andrē Flerī cīņā pret Sidniju Krosbiju
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā norisinājās 12 spēles. Dažās no tām par varoņiem kļuva vārtsargi – Marks Andrē Flerī izcīnīja uzvaru pret savu bijušo komandu, bet Jūse Saross neatstāja cerības „Oilers” hokejistiem pacīnīties par uzvaru mača pret ”Predators”.

Monreālas „Canadiens” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, papildlaikā apspēlējot Ņūdžersijas „Devils” ar 2:1. Otrajā minūtē viesi izvirzījās vadībā – spēlējot bez vārtsarga tika uzsākts ātrs uzbrukums, kas beidzas ar Stefana Neisena precīzo metienu tālajā stūrī – 0:1. Pirmās trešdaļas laikā Monreālai izdevās atspēlēties – Endrju Šou pielika nūju vārtu priekšā un panāca izlīdzinājumu. Nākamos vārtus bija jāgaida līdz papildlaikam, kad Tomašs Plekanecs saņēma ripu, pietuvojās vārtiem un netraucēti meta - 2:1.

Toronto „Maple Leafs” nespēja gūt vārtus pret Minesotas „Wild” un piedzīvoja zaudējumu ar 0:2. Minesota šonakt bija spiesta spēlēt bez savainota pamatvārtsarga Devana Dubnika, taču viņa aizvietotājs Alekss Steiloks veiksmīgi tika galā ar pienākumiem un atvairīja visus 28 metienus „Maple Leafs” hokejistu izpildījumā. Pirmā perioda beigās rezultātu atklāja Tailers Eniss – Toronto hokejisti nespēja izmest ripu no zonas, Raiens Suters piespēlēja Enisam aiz vārtiem, uzbrucējs ielauzās vārtu priekšā un atrada nepiesegto stūri vārtos – 0:1. Maču vidū „Wild” ilgstošā uzbrukuma laikā aizsargs Mihaels Granlunds saņēma piespēli vārtu priekšā un atkārtoti pārspēja Frederiku Andersenu – 0:2.

Nešvilas „Predators” sakāva Edmontonas „Oilers” ar 4:0. Par vienu no spēle varoņiem kļuva plēsoņu vārtsargs Jūse Saross, kurš atvairīja 46 metienus, savukārt laukuma spēlētāji visus četrus vārtus guva otrajā trešdaļā. Visu uzsāka Pontuss Obajs ar šķēlienu no zilās līnijas – 1:0, turpinājumā Kevins Fiala bija pirmais pie vārtsarga atsistās ripas un dubultoja „Predators” pārsvaru – 2:0, tad Kails Teriss savāca ripu, kas atleca no pretspēlētāja kājas un ieraidīja to vārtos – 3:0, bet perioda beigās Romāns Josi bija precīzs pēc Filipa Foršberija piespēles gar vārtiem – 4:0.

Vegasas „Golden Knights” ar 2:1 pārspēja Pitsburgas „Penguins”. Mājinieku vārtus sargāja ilggadējs pingvīnu vārtsargs, trīskārtējs Stenlija kausa ieguvējs Marks Andrē Flerī, kurš vasaras paplašināšanas draftā tika iekļauts „Penguins” neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Principiālajā mačā vārtsargs atvairīja 24 no 25 metieniem. Otrajā minūtē Džeimss Nīls bija pirmais pie Meta Mareja atsistās ripas un no asa leņķa ieraidīja to vārtos – 1:0. „Penguins” atspēlējās pēc kombinācijas, ko ar metienu no asa leņķa noslēdza Iens Kols – 1:1. Uzvaras vārtus trešajā trešdaļā guva aizsargs Džons Merils, kura stiprs metiens no vidējās distances izrādījās neņemams – 2:1. „Golden Knights” joprojām pārliecinoši turas „play-off” zonā ar 42 punktiem pēc 31 spēles.

NHL regulārais čempionāts turpināsies naktī uz 16. decembri ar piecām spēlēm.

NHL spēles, 15. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Capitals – Bruins5:3Sabres – Flyers1:2
Islanders – Blue Jackets4:6Devils – Canadiens1:2 PL
Ducks – Blues3:1Maple Leafs – Wild0:2
Blackhaws – Jets5:1Panthers – Avalanche1:2
Sharks – Flames3:2Predators – Oilers4:0
Lightning – Coyores4:1Penguins – Golden Knights1:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -2 [+] [-]

, 2017-12-15 08:33, pirms 6 gadiem
Ideāli, es tik par to lai pens sogad PO laikā atpūšas 😃

     [+] [-]

, 2017-12-15 09:01, pirms 6 gadiem
Kostja - FYI - Saros igrajet v Presators

     [+] [-]

, 2017-12-15 09:49, pirms 6 gadiem
Kopš kura laika Mihaels Granlunds kļuvis pārkvalificējies par aizsargu?

     [+] [-]

, 2017-12-15 12:28, pirms 6 gadiem
Lasīju, ja Pitsburga nesaņemsies, tad drīz būšot liela maiņa.

     [+] [-]

, 2017-12-15 13:09, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Lasīju, ja Pitsburga nesaņemsies, tad drīz būšot liela maiņa.
Linku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-15 13:29, pirms 6 gadiem
familyguy rakstīja: Linku!
"Penguins" ģenerālmenedžeris varētu...

     [+] [-]

, 2017-12-15 15:16, pirms 6 gadiem
Vegasa nebeidz pārsteigt.