Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" izrauj papildlaiku, bet tāpat turpina zaudējumu sēriju

Rolands Eliņš

"Sabres" izrauj papildlaiku, bet tāpat turpina zaudējumu sēriju
Zemgus Girgensons. Foto: Zumapress.com

Pēc lieliskā sezonas sākuma Nacionālajā hokeja līgā savu sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo „Sabres”, kas ar 4:5 papildlaikā piekāpās Karolīnas „Hurricanes”.

Zemgus Girgensons šonakt nospēlēja 12:02 minūtes, kurās bloķēja vienu pretinieku metienu un uzvarēja 33% iemetienu. Viņam bija neitrāls lietderības koeficients. Zemgum šī bija astotā spēle pēc kārtas bez gūtiem punktiem.

Bufalo „Sabres” cieta savu sesto zaudējumu pēc kārtas, turklāt tikai ar lielām pūlēm izvairījās no sakāves pamatlaikā, aizvadot pieticīgu spēles pirmo pusi. Bufalo, kas oktobrī uz vairākām dienām bija nostājusies līgas līderpozīcijās, tagad ar 21 punktu 18 spēlēs atslīdējusi uz desmito vietu Austrumu konferencē un atrodas ārpus „play-off” zonas. Tās šodienas pretiniece „Hurricanes” guvusi par diviem punktiem vairāk un ir sestā Austrumu konferencē.

Bufalo izdevās šonakt izvirzīties vadībā pirmajai, pateicoties Džefa Skinera vārtu guvumam piektajā minūtē, taču Džordans Stāls un Sebastians Aho jau līdz perioda beigām pasniedza vadību Karolīnai. Otrā perioda pirmajā minūtē ar vārtiem izcēlās soms Teuvo Tereveinens, kamēr Bufalo sekoja neizteiksmīgs vairākums.

„Sabres”sastāvā otrā perioda izskaņā lieliski nospēlēja Kērtiss Lazārs, 24 gadus vecais uzbrucējs, kurš visu iepriekšējo sezonu aizvadīja AHL. Viņam šī bija pirmā spēle „Sabres” rindās pēc izsaukuma no fārmkluba, un 36. minūtē Lazārs bloķēja pretinieku metienu un aizskrēja rezultatīvā ātrajā uzbrukumā. Pēc tam 54. minūtē Bufalo sastāvā neizšķirtu panāca Henri Jokiharju, bet gandrīz uzreiz sekoja 19 gadus vecā krievu uzbrucēja Andreja Svečņikova atbilde, gūstot savus sezonas astotos vārtus un panākot 4:3.

Pamatlaika pēdējā minūtē „Sabres” gan tomēr paspēja izglābties un panākt 4:4 (vārti tika ieskaitīti Jūhanam Lāšonam), bet uzvara tomēr palika nesasniegta. Papildlaikā izšķirošos vārtus guva Dagijs Hamiltons, nokārtojot „Hurricanes” panākumu. Jāpiemin, ka pēc mača finālsvilpes nesavaldījās „Sabres” aizsargs Rasmuss Ristolainens, nopelnot disciplināro sodu.

Karolīnas komandas uzvarā trīs punktus guva Tereveinens (1+2), kamēr Aho tika pie diviem punktiem. Bufalo sastāvā divi punkti Skineram.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-15 06:25, pirms 4 gadiem
Nekā jauna! Dzimuši rāpot nelidos!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 11:45, pirms 4 gadiem
Lejupslīde turpinās!!
Sezona gara, redzēs vai spēs buffalo savākties un šogad tikt playoff!

  +3 [+] [-]

, 2019-11-15 12:34, pirms 4 gadiem
Ah shit, here we go again!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 16:25, pirms 4 gadiem
Cik spēka paņēmienu bij Zemgum?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 16:43, pirms 4 gadiem
Sabres līdzīgi kā Dinaburga. TOP forma uz sezonas pirmajām spēlēm.