Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" apbalvo savu sezonas labāko spēlētāju Ozolu ar pirmo iemaksu jaunam dzīvoklim

Rolands Eliņš

"Riga" apbalvo savu sezonas labāko spēlētāju Ozolu ar pirmo iemaksu jaunam dzīvoklim
Roberts Ozols "Riga" sezonas noslēguma pasākumā. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas jaunā čempionvienība “Riga” savā mājaslapā paziņojusi, ka tikuši apbalvoti aizvadītās sezonas labākie spēlētāji. Atzinības saņēma vairāki futbolisti, bet par sezonas labāko spēlētāju tika nosaukts Roberts Ozols, pirmoreiz uz Latvijas izlasi izsauktais vārtsargs.

Latvijas futbola Virslīgā Ozols šosezon nospēlēja 24 spēles. Līdz pēdējai kārtai, kurā ”Riga” un Jūrmalas ”Spartaks” aizvadīja ļoti rezultatīvu maču, Ozols 23 mačos bija ielaidis tikai septiņus vārtus, pie tam atvairījis arī vairākus 11 metru soda sitienus. Kausā Roberts ”Riga” FC vārtus sargāja visās četrās spēlēs, tostarp kļūstot par mača galveno varoni 11 metru sitienu sērijā finālā pret ”Ventspili”. Tāpat Robertam arī divas spēles UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā pret Sofijas CSKA – 0:1, 1:0.

Kluba noslēguma pasākumā arī tika izcelts fakts, ka Ozols ir vienīgais futbolists pašreizējā sastāvā, kurš palicis komandā kopš tās nodibināšanas. “Riga” vadība Ozolu par viņa sniegumu šosezon atalgoja ar piešķirtu sertifikātu jauna dzīvokļa iegādei, sedzot viņam pirmo iemaksu

(Sportacentrs.com šīs nedēļas podkastā tika atklāts, ka tikusi izskatīta iespēja Ozolam premijā pasniegt jaunu auto, bet tas nav noticis pavisam vienkārša iemesla dēļ – Ozolam neesot vadītāja apliecības...)

Par sezonas rezultatīvāko spēlētāju “Riga” sastāvā šosezon kļuva centra uzbrucējs Darko Lemajičs, kurš šosezon izcēlās ar 15 vārtu guvumiem, pie tam trīs vārti pēdējā kārtā pret Jūrmalas ”Spartaku” Darko ļāva izraut uzvaru arī visas Latvijas futbola Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, apsteidzot RFS uzbrucēju Maksimu Marusiču. Savukārt komandas labākā asistenta gods tika Denisam Rakelam, kurš ar rezultatīvu piespēli piedalījās piecos vārtu guvumos.

Elvis Stuglis saņēma balvu kā komandas universālākais spēlētājs, augstākais “Instat” sistēmas rādītājs bija serbu centra pussargam Stefanam Paničam, Džordžs Deivīss saņēma balvu kā labākais bumbas pārvaldītājs, bet komandas kapteinis Vladimirs Bajenko tika atzīts par labāko divcīņās.

Vairāki “Riga” spēlētāji šobrīd ir kopā ar Latvijas izlase Kazahstānā, kamēr pārējā komanda piedalās treniņnometnē Kiprā, kur piedalīsies “Korantina Homes Cup 2018”.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/ozols-riga-fc-sez...

  +3 [+] [-]

, 2018-11-15 15:44, pirms 5 gadiem
samij lučšij...

     [+] [-]

, 2018-11-15 17:39, pirms 5 gadiem
Nav slikti, Latvijā jau spēlētāji nav pārmaksāti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja