Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vasiļevskis atvaira 34 metienus "Lightning" sausajā uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasiļevskis atvaira 34 metienus "Lightning" sausajā uzvarā
Andrejs Vasiļevskis
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā aizvadīta tikai viena spēle, Tampabejas "Lightning" izbraukumā ar 4:0 pieveicot Ņujorkas "Islanders". Krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja visus 34 sāncenšu metienus.

Tampabejas "Lightning" guva vārtus 62 un 20 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām, iegūstot divu precīzu metienu pārsvaru. Vispirms izgājiens divatā pret vienu aizsargu pārvērtās par izgājienu vienatnē pret vārtsargu, un Dž. T. Brauns nekļūdījās. Viņa piemēram drīz sekoja Raiens Kelahens, pirmos vārtus sezonā gūstot no vārtu priekšas, kur izdevās pielabot metienu no zilās līnijas.

Arī otrajā trešdaļā viesi iemeta divas ripas, palielinot pārsvaru līdz 4:0. Pretuzbrukumā lielisku kombināciju izspēlēja Ņikita Kučerovs un Stīvens Stemkoss – pirmais atstāja ripu, otrais izdarīja lielisku piespēli, un Kučerovam atlika metiens tukšos vārtos. Pēc divām ar pusi minūtēm vēlreiz sekoja lieliska Kučerova un Stemkosa sadarbība, bet šoreiz punktu ar metienu tukšos vārtos pielika Vladislavs Namestņikovs.

Noslēdzošajās 20 minūtēs Ņujorkas "Islanders" izdarīja 20 metienus pa Andreja Vasiļevska sargāto cietoksni, tomēr pārspēt Tampabejas "Lightning" vārtsargu neizdevās.

"Trešajā trešdaļā pārāk daudz sēdējām aizsardzībā, tāpēc Vasiļevskim nācās atvairīt vairākus grūtus metienus, lai nopelnītu sauso spēli. Taču pirmie periodi bija diezgan labi," norādīja Tampas kapteinis Stīvens Stemkoss, kura komanda beidzamajā trešdaļā meta tikai četras reizes un izturēja lielo mazākumu.

Ņujorkas "Islanders" novembrī uzvarējusi tikai vienu no septiņiem mačiem, un šajā sezonā zaudēti visi trīs savstarpējie dueļi pret Tampabejas "Lightning", gūstot vien divus, bet ielaižot 14 vārtus.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-11-15 09:24, pirms 7 gadiem
Tampas fruktiņi šogad cels SC kausu.

     [+] [-]

, 2016-11-15 09:48, pirms 7 gadiem
svomalraH rakstīja: Tampas fruktiņi šogad cels SC kausu.
Sportacentra kausu?

     [+] [-]

, 2016-11-15 16:43, pirms 7 gadiem
svomalraH rakstīja: Tampas fruktiņi šogad cels SC kausu.
Stenlija kauss kauss.

Bet Tampa lieliski izskatās. Trīnīši vairs kopā nav, bet Kučerova un Stemkosa sadarbība izskatās lieliski - trešais gols konfekte. Nesaprotu, kas ar Džonsonu. 15. gada PO rezultatīvākais spēlētājs.
Turpretī Islanderiem ļoti smags sezonas sākums.