Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Jelgava/LLU" arī trešajā spēlē iemet simtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: "Jelgava/LLU" arī trešajā spēlē iemet simtu
Armands Ginters. Foto: Lāsma Irša

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā rezultatīvu sniegumu turpina demonstrēt "Jelgava/LLU", kas savā laukumā ar 111:67 pieveica "A. Kraukļa VEF".

Jelgavnieki uzvaru nokārtoja jau pirmajā ceturtdaļā, iemetot divreiz vairāk punktus nekā pretinieki – 38:19. Turpinājumā pārsvars auga, un mača beigās tas sasniedza 44 punktus.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Armands Ginters, kurš realizēja četrus tālmetienus un iemeta 24 punktus. Par četriem mazāk iemeta Andris Justovičs, kura kontā arī sešas atlēkušās bumbas, bet double-double nokārtoja Armands Seņkāns – desmit punkti un desmit bumbas zem groziem. VEF rindās labākais ar 15 punktiem bija Rihards Parādnieks.

"Jelgavai/LLU" tā bija trešā uzvara šajā sezonā aizvadītajās trīs spēlēs, un visos mačos izdevies iemest vismaz simts punktus. Sezona tika sākta ar 102, tad sekoja 100, bet šovakar aizvadīts rezultatīvākais mačs. Trīs spēlēs sakrāta punktu starpība +104. Tikmēr "A. Kraukļa VEF" tas bija otrais zaudējums divās spēlēs.