Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 11. vieta Pasaules pludmales spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas 3x3 11. vieta Pasaules pludmales spēlēs
Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas 3x3 basketbola komanda ar Kārli Dagu-Krūmiņu, Robertu Bērzi, Lauri Bērziņu un Aivi Lēmani sastāvā I Pasaules pludmales spēļu turnīru noslēgusi 11. vietā.

Latvijas komandai otrdien A apakšgrupā bija jātiekas ar Ugandu, taču pretinieki nav ieradušies uz turnīru, līdz ar to latvieši tika pie tehniskās uzvaras. Jau ziņots, ka svētdien Latvija vispirms ar 9:21 piekāpās Brazīlijai, bet pēc tam ar 9:15 atzina Krievijas pārākumu.

Ar vienu uzvaru trīs spēlēs Latvija apakšgrupā ieņēma trešo vietu un ceturtdaļfinālā neiekļuva, bet turnīrā tika klasificēta 11. pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Kā ziņots, Latvijas pludmales tenisa dubultspēļu duets Maksimilians Niklass Andersons un Ņikita Ribakovs svētdien pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar 4-6, 2-6 zaudēja Brazīlijas pārim.

ANOC rīkotās I Pasaules pludmales spēles Kataras galvaspilsētā Dohānorisināsies no līdz trešdienai. 1300 atlētu no 97 pasaules valstīm cīnās par 350 medaļu komplektiem 13 sporta veidu 14 disciplīnās.

Pasaules pirmajās pludmales spēļu sacensību programmā ir iekļauti tādi sporta veidi, kuri norisinās pludmalē un uz ūdens - pludmales cīņa, pludmales teniss, pludmales futbols, pludmales handbols, pludmales volejbols (četri pret četri), 3x3 basketbols, atklātā ūdens peldēšana (pieci kilometri), karatē (individuālā kata), skeitbords, lēkšana ar ūdensslēpēm, veikbords un citi.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 06:39, pirms 5 gadiem
Vai kāds kakts jau ir paspējis uzrīkot I pasaules graustu spēles? Ja nē, mums vēl ir iespēja.