Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Zīle savainojuma dēļ izlaidīs vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zīle savainojuma dēļ izlaidīs vairākas nedēļas
Kristaps Zīle. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas "Dinamo" turpina vajāt savainojumi. Vakar izcīnītajā uzvarā pret Vladivostokas "Admiral" (2:0) pirmajā trešdaļā pleca traumā iedzīvojās Kristaps Zīle, un šodien noskaidrojies, ka viņš laukumā nevarēs doties vairākas nedēļas.

Rīdzinieki svētdienas vakarā pārtrauca sešu zaudēto spēļu sēriju, un abus vārtus guva aizsargi – Metjū Majone ar metienu no kreisās malas realizēja vairākumu, bet Nerijus Ališausks pēdējā minūtē raidīja ripu tukšajos viesu vārtos. Lietuvietis maču sāka kā septītais aizsargs, bet pie lielāka spēles laika tika, jo pirmajā trešdaļā plecu savainoja Kristaps Zīle, kurš uzbrukuma zonā cieta sadursmē ar pretinieku. Viņš nospēlēja tikai 2:47 minūtes.

Šodien veiktajās medicīniskajās pārbaudēs noskaidrojies, ka Zīles savainojums ir ļoti nopietns – viņš laukumā nevarēs doties vairākas nedēļas. Konkrētāks termiņš pagaidām netiek nosaukts. Preses konferencē Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pauda cerību, ka nākamajā mačā ierindā varētu atgriezties kanādietis Marks Dzaneti, bet joprojām savainots ir Uvis Balinskis. Uzbrukumā nevar spēlēt kanādietis Brendons Makmilans.

20 gadus vecais Zīle pavasarī debitēja pasaules čempionātā. Rīgas "Dinamo" rindās viņš aizvada ceturto sezonu, un tieši Zīlem pieder rekords – viņš ir jaunākais hokejists, kurš devies laukumā "Dinamo" kreklā.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-15 18:13, pirms 6 gadiem
Jāaudzē būda. Kā Hārtlijs saka, ka mums pietrūkst atlētu.
Varbūt kļūdos, bet vizuāli man Kristaps pārliecību neiedveš, ka šis spēs izturēt visus tos triecienus.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-15 18:45, pirms 6 gadiem
Nu ja, ko var gribēt no skalinieka, viens pisaks un trauma klāt!